Isnin, 24 Mei 2010

Apa Hubungan Shahir AF8, Thalia Mentor 4 & Ika Rahim?

Wah. Apahal pulak ni? Gossip panas kah haha. Seperti yang diketahui umum Shahir AF8 pernah menuntut di UIAM. Jangan lupa Thalia Mentor 4 tapi dah kena buang daripada rancangan tersebut turut menuntut kat situ. Ika Rahim? Haaa... Itu my sis la. Dia sambung kat UIAM jugak. Maka keyword dia Universiti Islam Antarabangsa Malaysia atau UIAM wahai kawan kawan. Saya yakin betul Aznil saya kunci lirik ini!!! Sekian.


Inilah cinta.


Kelmarin aku terpaksa bangun awal. Aku dan family bertolak pada jam lebih kurang 7 pagi kot. Perjalanan ke UIAM mengambil masa selama satu jam macam tu. Kau tahu dah banyak gila kereta kereta beratur masa aku sampai sana. Lagi dahsyat daripada masa aku beratur nak ambil makanan sebab kena kuarantin gara-gara H1N1 dulu. Nak tak nak kereta kena parking kat tepi jalan raya kau bayangkan dah penuh kat dalam tu.


Tunggu sekejap.


First step my sis kena ambil nombor ekor dan tunggu nombor dia naik baru boleh tepuk amai amai sebab dah boleh masuk dewan untuk pendaftaran haha. Lepas tu pergi pulak masuk bilik dia tinggal. Kecil. Entah. Aku rasa macam kecil pulak bilik dia. Eh eh bukan aku yang tinggal sana maka sukahati dia la.


Baik-baik sayang.


Apa yang penting hari tu hujan turun dengan lebat. Susah betul nak angkat barang barang my sis from outside and then bawa masuk bilik dia. Hujan oh hujan. Sengaja menimbulkan mood sedih macam jangan kau pergi usah kau pergi andai kau pergi hilanglah arahku tak pasal pasal nak mendatangkan jiwang  dalam hati ada taman tema air wakakaka. Nasib baik my sis tu tak menangis uwaaa uwaaa tapi tak tahu la kalau dia menangis kat dalam bilik nanti kan kan kan?


Keluarga bahagia.


potpetpotpet: Tergelak sorang sorang bila kawan aku kata seluar aku tu celup kapur haha. Jahat jahat.

53 ulasan:

  1. ok nampak sweet..hehe seluar celup kapur??itu lawak..hehe

    BalasPadam
  2. ayue:
    ahha.
    tu la pasal.
    haish.
    sadis.
    ;)

    BalasPadam
  3. zami.
    kite pun uia.
    letak la name kite sekali.
    hehe =)

    btw, ur sis tggl kat mahallah mane ?
    zainab ?
    aisyah ?
    khadijah ?

    BalasPadam
  4. omg, been there, done that.. msa my sis blajar sana, mmg slalu seludup masuk tido mahallah dia kalau trun kl.. haha.. btw, tingginya rambut.. ;)

    BalasPadam
  5. innz:
    alamak.
    tak ingat la pulak.
    tak tahu.
    lokasi dia sebelah cafe selepas tangga tu.
    ;)

    BalasPadam
  6. najmie:
    ahha.
    really?
    wah.
    rajin betul dtg kl ek?
    oh.
    rambut tinggi sebab dah panjang.
    lepas ni nak potong pendek sikit.
    ;)

    BalasPadam
  7. asasi eh?
    asasi masuk sama x dengan matrik?

    BalasPadam
  8. ery:
    ya.
    asasi masuk lewat sikit.
    lewat dua minggu kot.
    kalau tak silap.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  9. encik zami cube tinggikan lg rmbut tu mesti tampak lg menyerlah! wakakkaka..

    BalasPadam
  10. Fuh.. Rambut tinggi.. Seluar capuk kapur.. Perrgghhh!!! ;p

    Zami.. Tau daa zami nanges senyap2 kan.. Kan? Baik ngaku. Tak ngaku babap kang.. ;p

    BalasPadam
  11. tom:
    wakaka.
    tu la.
    esok la.
    nak berapa tinggi?
    ahha~

    BalasPadam
  12. ooooooooo... bestnyer...
    dpt blaja kt uiam..

    BalasPadam
  13. farhanadr:
    ahha.
    jahat wo.
    mana ada nangis.
    sadis sudah.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  14. hoho..
    mesti adik hizami tu nanges punye..
    eh,pandai2 je buat cite..hehehe.

    dlm hati ade taman tema air takpe kot..jgn ade taman bunga..haha ;p

    BalasPadam
  15. dalam bebanyak gambar ko aku perasan

    jam tangan ko kejap dok kiri kejap dok kanan

    ke mata aku salah tgk

    ke ko memang jenis bergambar suka tayang jam :p

    pape je la

    salam ukhwah :D

    BalasPadam
  16. anis:
    ahha.
    kan kan kan?
    tapi taman bunga best kalau dating.
    ;)

    BalasPadam
  17. pauhputik:
    ahha.
    salam kenal.
    wah.
    kau memang peka betul.
    haish.
    gambar kan boleh jadi kiri atau kanan.
    tapi aku pakai belah kiri.
    ;)

    BalasPadam
  18. kalau sedey pon memula jek..lepas jumpa kawan mesti your sis happy balik nyer

    BalasPadam
  19. mase aku kje uia. time student baru masuk la plg bz. dan plg aku tak ske (sbb bz sgt).

    BalasPadam
  20. atoyis:
    ahha.
    tahu takpe.
    selalu macam tu.
    kan?
    ;)

    BalasPadam
  21. elmo:
    ye?
    haha.
    sabar sabar.
    cari rezeki halal.
    ;)

    BalasPadam
  22. untung adik dpt masuk uiam =)

    BalasPadam
  23. azaliah:
    alhamdulillah.
    ;)

    BalasPadam
  24. nak gak buh nama.hahaha.
    oh matriks pj.
    rindu!!

    BalasPadam
  25. aku chun:
    ahha.
    oh.
    nasib aku KMJ.
    go go KMJ.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  26. Takper..janji sis hang dapat register dengan aman walaupun hujan dan banyak songeh di sana.he..he..

    BalasPadam
  27. wah pasni ur sis masuk program bintang realiti la hahah...
    baru ada persamaan heheh

    BalasPadam
  28. wah pasni ur sis masuk program bintang realiti la hahah...
    baru ada persamaan heheh

    BalasPadam
  29. lepat pisang:
    yep.
    betul betul.
    ;)

    BalasPadam
  30. kj-kun:
    ahha.
    alamak.
    program apa pulak nak masuk ek?
    ;P

    BalasPadam
  31. aku plg suak tang part "inilah cinta".buleh berkenalan?buwek..ngeh2.=D

    BalasPadam
  32. fuyooo..adik msuk uia..cos ap??

    BalasPadam
  33. sejuk jew tgok adik zami..hehe.. mesti akan betambah alim bile msk uiam..ameen

    BalasPadam
  34. dia yg nanges dlm ati, dia cakap adek dia plak.. haha... zami oh zami.... ;p

    BalasPadam
  35. nmpak gaya hizami nie cm abg pnyayang..p xtau lah hnya d atas gmbr..di sebaliknye selalu buli adik nie..hehe

    BalasPadam
  36. ^____^ wah... boleh la dia bukak blog pasni... mesti orang si gadis af. hehe...


    zami, cik epal yang pemes tu pon study kat uia ... lalalala... leh p skodeng hik3

    BalasPadam
  37. selamat berjaya juga sayang...oooppsss...sori abg ipar...hehehe

    BalasPadam
  38. pasni ika rahim masok af mcm shahir,takpon masuk mentor.boleh abg??? huuu..guro je.
    Afundi hizami..tett

    BalasPadam
  39. lol~
    ingatkan hubungan apelah td.. huiks

    BalasPadam
  40. ouh! i pon uia gak!
    adik u amek course ape?
    bilik wktu asasi mmg kecik. da msuk main campus nt ok la tu.
    btw, u nmpk mcm abg yg baik. :)
    ouh! i miss my bro! :(

    BalasPadam
  41. tahniah kat ur sis dpt masuk UIAM =)

    BalasPadam
  42. fatin:
    wakakaka.
    boleh je.
    tak salah nak kenal kenal kot.
    ;)

    BalasPadam
  43. nabila:
    oh.
    asasi hayat.
    lepasan spm.
    ;)

    BalasPadam
  44. ayie:
    amin.
    hehe.
    ;)
    doakan yg terbaik.

    BalasPadam
  45. aidy:
    ahha.
    bluwek aa.
    takde maknanya.
    ;P

    BalasPadam
  46. shafaa:
    penyayang la jugak.
    ;)
    betul kot.

    BalasPadam
  47. dni:
    ye ke?
    oh.
    tak tahu pulak cik epal study UIA.
    hohO.
    ;)

    BalasPadam
  48. abang eq:
    ahha.
    yola tu.
    haish...
    ;)

    BalasPadam
  49. rizal:
    yang penting afundi hizami.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  50. edda:
    haish.
    fikir lain nampak.
    ;)

    BalasPadam
  51. marr:
    eh eh zami abang yang baik kot.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  52. tgk gmbr, mcm Mahalah Zainab :)

    adik tu masuk asasi kan.

    gudluck utk ika

    (^_-)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com