Isnin, 24 Mei 2010

Apa Hubungan Shahir AF8, Thalia Mentor 4 & Ika Rahim?

Wah. Apahal pulak ni? Gossip panas kah haha. Seperti yang diketahui umum Shahir AF8 pernah menuntut di UIAM. Jangan lupa Thalia Mentor 4 tapi dah kena buang daripada rancangan tersebut turut menuntut kat situ. Ika Rahim? Haaa... Itu my sis la. Dia sambung kat UIAM jugak. Maka keyword dia Universiti Islam Antarabangsa Malaysia atau UIAM wahai kawan kawan. Saya yakin betul Aznil saya kunci lirik ini!!! Sekian.


Inilah cinta.


Kelmarin aku terpaksa bangun awal. Aku dan family bertolak pada jam lebih kurang 7 pagi kot. Perjalanan ke UIAM mengambil masa selama satu jam macam tu. Kau tahu dah banyak gila kereta kereta beratur masa aku sampai sana. Lagi dahsyat daripada masa aku beratur nak ambil makanan sebab kena kuarantin gara-gara H1N1 dulu. Nak tak nak kereta kena parking kat tepi jalan raya kau bayangkan dah penuh kat dalam tu.


Tunggu sekejap.


First step my sis kena ambil nombor ekor dan tunggu nombor dia naik baru boleh tepuk amai amai sebab dah boleh masuk dewan untuk pendaftaran haha. Lepas tu pergi pulak masuk bilik dia tinggal. Kecil. Entah. Aku rasa macam kecil pulak bilik dia. Eh eh bukan aku yang tinggal sana maka sukahati dia la.


Baik-baik sayang.


Apa yang penting hari tu hujan turun dengan lebat. Susah betul nak angkat barang barang my sis from outside and then bawa masuk bilik dia. Hujan oh hujan. Sengaja menimbulkan mood sedih macam jangan kau pergi usah kau pergi andai kau pergi hilanglah arahku tak pasal pasal nak mendatangkan jiwang  dalam hati ada taman tema air wakakaka. Nasib baik my sis tu tak menangis uwaaa uwaaa tapi tak tahu la kalau dia menangis kat dalam bilik nanti kan kan kan?


Keluarga bahagia.


potpetpotpet: Tergelak sorang sorang bila kawan aku kata seluar aku tu celup kapur haha. Jahat jahat.

53 ulasan:

AyuE berkata...

ok nampak sweet..hehe seluar celup kapur??itu lawak..hehe

Hizami Rahim berkata...

ayue:
ahha.
tu la pasal.
haish.
sadis.
;)

I n n z berkata...

zami.
kite pun uia.
letak la name kite sekali.
hehe =)

btw, ur sis tggl kat mahallah mane ?
zainab ?
aisyah ?
khadijah ?

Just_najmiE berkata...

omg, been there, done that.. msa my sis blajar sana, mmg slalu seludup masuk tido mahallah dia kalau trun kl.. haha.. btw, tingginya rambut.. ;)

Hizami Rahim berkata...

innz:
alamak.
tak ingat la pulak.
tak tahu.
lokasi dia sebelah cafe selepas tangga tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

najmie:
ahha.
really?
wah.
rajin betul dtg kl ek?
oh.
rambut tinggi sebab dah panjang.
lepas ni nak potong pendek sikit.
;)

Ery Farieha berkata...

asasi eh?
asasi masuk sama x dengan matrik?

Hizami Rahim berkata...

ery:
ya.
asasi masuk lewat sikit.
lewat dua minggu kot.
kalau tak silap.
hehe.
;)

tOm berkata...

encik zami cube tinggikan lg rmbut tu mesti tampak lg menyerlah! wakakkaka..

FarhanaDr berkata...

Fuh.. Rambut tinggi.. Seluar capuk kapur.. Perrgghhh!!! ;p

Zami.. Tau daa zami nanges senyap2 kan.. Kan? Baik ngaku. Tak ngaku babap kang.. ;p

Hizami Rahim berkata...

tom:
wakaka.
tu la.
esok la.
nak berapa tinggi?
ahha~

mR.sYaH berkata...

ooooooooo... bestnyer...
dpt blaja kt uiam..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
jahat wo.
mana ada nangis.
sadis sudah.
ahha.
;P

anis madu berkata...

hoho..
mesti adik hizami tu nanges punye..
eh,pandai2 je buat cite..hehehe.

dlm hati ade taman tema air takpe kot..jgn ade taman bunga..haha ;p

pauhputik berkata...

dalam bebanyak gambar ko aku perasan

jam tangan ko kejap dok kiri kejap dok kanan

ke mata aku salah tgk

ke ko memang jenis bergambar suka tayang jam :p

pape je la

salam ukhwah :D

Hizami Rahim berkata...

anis:
ahha.
kan kan kan?
tapi taman bunga best kalau dating.
;)

Hizami Rahim berkata...

pauhputik:
ahha.
salam kenal.
wah.
kau memang peka betul.
haish.
gambar kan boleh jadi kiri atau kanan.
tapi aku pakai belah kiri.
;)

atoyis berkata...

kalau sedey pon memula jek..lepas jumpa kawan mesti your sis happy balik nyer

elmo chemo berkata...

mase aku kje uia. time student baru masuk la plg bz. dan plg aku tak ske (sbb bz sgt).

Hizami Rahim berkata...

atoyis:
ahha.
tahu takpe.
selalu macam tu.
kan?
;)

Hizami Rahim berkata...

elmo:
ye?
haha.
sabar sabar.
cari rezeki halal.
;)

azaliahjsalleh berkata...

untung adik dpt masuk uiam =)

Hizami Rahim berkata...

azaliah:
alhamdulillah.
;)

Aku Chun berkata...

nak gak buh nama.hahaha.
oh matriks pj.
rindu!!

Hizami Rahim berkata...

aku chun:
ahha.
oh.
nasib aku KMJ.
go go KMJ.
wakakaka.
;)

Lepat Pisang berkata...

Takper..janji sis hang dapat register dengan aman walaupun hujan dan banyak songeh di sana.he..he..

KJ-kun berkata...

wah pasni ur sis masuk program bintang realiti la hahah...
baru ada persamaan heheh

KJ-kun berkata...

wah pasni ur sis masuk program bintang realiti la hahah...
baru ada persamaan heheh

Hizami Rahim berkata...

lepat pisang:
yep.
betul betul.
;)

Hizami Rahim berkata...

kj-kun:
ahha.
alamak.
program apa pulak nak masuk ek?
;P

Fatin Aliyya berkata...

aku plg suak tang part "inilah cinta".buleh berkenalan?buwek..ngeh2.=D

nabila berkata...

fuyooo..adik msuk uia..cos ap??

ayie berkata...

sejuk jew tgok adik zami..hehe.. mesti akan betambah alim bile msk uiam..ameen

Aidy Shahiezad berkata...

dia yg nanges dlm ati, dia cakap adek dia plak.. haha... zami oh zami.... ;p

sHaFAa berkata...

nmpak gaya hizami nie cm abg pnyayang..p xtau lah hnya d atas gmbr..di sebaliknye selalu buli adik nie..hehe

ardinihumaira berkata...

^____^ wah... boleh la dia bukak blog pasni... mesti orang si gadis af. hehe...


zami, cik epal yang pemes tu pon study kat uia ... lalalala... leh p skodeng hik3

eqbalzack berkata...

selamat berjaya juga sayang...oooppsss...sori abg ipar...hehehe

rizal jabai berkata...

pasni ika rahim masok af mcm shahir,takpon masuk mentor.boleh abg??? huuu..guro je.
Afundi hizami..tett

edda(",) berkata...

lol~
ingatkan hubungan apelah td.. huiks

marr berkata...

ouh! i pon uia gak!
adik u amek course ape?
bilik wktu asasi mmg kecik. da msuk main campus nt ok la tu.
btw, u nmpk mcm abg yg baik. :)
ouh! i miss my bro! :(

Nisa A. berkata...

tahniah kat ur sis dpt masuk UIAM =)

Hizami Rahim berkata...

fatin:
wakakaka.
boleh je.
tak salah nak kenal kenal kot.
;)

Hizami Rahim berkata...

nabila:
oh.
asasi hayat.
lepasan spm.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:
amin.
hehe.
;)
doakan yg terbaik.

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
bluwek aa.
takde maknanya.
;P

Hizami Rahim berkata...

shafaa:
penyayang la jugak.
;)
betul kot.

Hizami Rahim berkata...

dni:
ye ke?
oh.
tak tahu pulak cik epal study UIA.
hohO.
;)

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
yola tu.
haish...
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:
yang penting afundi hizami.
wakakaka.
;)

Hizami Rahim berkata...

edda:
haish.
fikir lain nampak.
;)

Hizami Rahim berkata...

marr:
eh eh zami abang yang baik kot.
wakakaka.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:
thanks dear.
;)

ekin berkata...

tgk gmbr, mcm Mahalah Zainab :)

adik tu masuk asasi kan.

gudluck utk ika

(^_-)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com