Sabtu, 1 Mei 2010

Antara Ke-best-an Pergi Pasar Malam.

Hujan oh hujan kenapa engkau turun macam mana aku tak turun katak panggil aku katak panggil aku. Okay. Sila nyanyi versi keroncong. Boleh? HohO.

 

Alamak. Hujan dah turun. Pulak hari ni ada pasar malam. Fuhhh... Nak pergi jugak walaupon hujan. Tak kira tak kira. Kat Tanjong Malim ni pelajar pelajar UPSI wajib pergi pasar malam pada setiap hari Sabtu. Barangsiapa tak pergi pasar malam pada hari ni maka secara automatiknya dia tak pergi pasar malam pada hari ni. Bantai je la. HohO. Eh eh best apa kalau pergi pasar malam. Meh sini aku nak cerita antara ke-best-an pergi pasar malam jeng jeng jeng:
  1. boleh cuci mata;
  2. boleh cuci mata;
  3. boleh cuci mata;
  4. boleh cuci mata; dan
  5. boleh cuci mata.
Haaa... Nampak tak? Ada lima ke-best-an pergi pasar malam. Apalagi kita bersama sama berganding bahu bersatu padu jom jom jom kita heboh heboh pasar malam hari ni. Eh eh lebih lebih pulak. Oh. Aku selalu beli Nasi Lemak Ayam Berempah, Popia Otak Otak, Keropok Lekor dan macam macam lagi. Sila sila tuduh aku pelahap ye.

potpetpotpet: Pasar malam tapi aku pergi petang petang. Boleh?

18 ulasan:

  1. Btul2..
    mmg best gi psr mlm..
    pling best cuci mata..
    ho3..

    BalasPadam
  2. dni pon baru je balik p.mlm. duk ngedit gambar makanan. hehe beli nasi kerabu goreng. pernah makan tak? best... ado air lada kaw2 dengan ayam madu. urgh rasa cam lapo balik lak hehe..

    8th ONG ONG ONG

    BalasPadam
  3. popia otak otak sedap!! uwaaaa, nak nak! uhuk~~

    yes, cuci mata paling best, tapi makanan juga sgt best.. hehehe..

    btw, bila pemenang akan diumumkan?.. (^^,)

    BalasPadam
  4. hairi:
    ahha.
    yep.
    best best.

    BalasPadam
  5. dni:
    hehe.
    okay.
    update ye.
    ;)

    BalasPadam
  6. najmie:
    hehe.
    yep.
    betol.
    oh keputusan sabar ye.
    ;)

    BalasPadam
  7. ouhh
    kt shah alam pn ada pasar malam tdy
    tp kt sini pun hujan
    :(

    BalasPadam
  8. qila:
    hehe.
    musim hujan kot.
    ;)

    BalasPadam
  9. canik lighting pasar mlm nye..mcm kt uptown

    BalasPadam
  10. dapat scan~~~
    dapat scan~~~
    dapat scan~~~
    dapat scan~~~

    BalasPadam
  11. kimi:
    ahha.
    kan kan kan?
    ;)

    BalasPadam
  12. keropok lekor...adoi.
    tiba2 rasa nak makan keropok lekor.
    argh,harapanlah nk jumpak mlm2 gini!

    BalasPadam
  13. kasih:
    ahha.
    sila mimpi.
    ;P

    BalasPadam
  14. arini kt kolej awe pun ada pasar malam..kena wajib g sebab last day g pasar malam cni..huhu..ape2 pun pasar mlm best..!!! i like!!!

    BalasPadam
  15. bro mmg pelahap, wakaka... btw, gi pasar malam ni mmg boleh mencuci mata, tgk makanan yg sedap2... paling bez tgk AWEKS lalu lalang, wakaka.. Sila tuduh aku kaki ngoratz, boleh???... hoh0...

    P/s: lama aku tak makan dadih, huhu...

    BalasPadam
  16. hari ni hari last utk ke pasar malam sem ni kan?..rugi la kalau sape tak pergi..ha3~

    BalasPadam
  17. cuci mata dkt pasr mlm memang bestt!!

    BalasPadam
  18. ko cuci mata tgk ape weh ??

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com