Sabtu, 1 Mei 2010

Antara Ke-best-an Pergi Pasar Malam.

Hujan oh hujan kenapa engkau turun macam mana aku tak turun katak panggil aku katak panggil aku. Okay. Sila nyanyi versi keroncong. Boleh? HohO.

 

Alamak. Hujan dah turun. Pulak hari ni ada pasar malam. Fuhhh... Nak pergi jugak walaupon hujan. Tak kira tak kira. Kat Tanjong Malim ni pelajar pelajar UPSI wajib pergi pasar malam pada setiap hari Sabtu. Barangsiapa tak pergi pasar malam pada hari ni maka secara automatiknya dia tak pergi pasar malam pada hari ni. Bantai je la. HohO. Eh eh best apa kalau pergi pasar malam. Meh sini aku nak cerita antara ke-best-an pergi pasar malam jeng jeng jeng:
  1. boleh cuci mata;
  2. boleh cuci mata;
  3. boleh cuci mata;
  4. boleh cuci mata; dan
  5. boleh cuci mata.
Haaa... Nampak tak? Ada lima ke-best-an pergi pasar malam. Apalagi kita bersama sama berganding bahu bersatu padu jom jom jom kita heboh heboh pasar malam hari ni. Eh eh lebih lebih pulak. Oh. Aku selalu beli Nasi Lemak Ayam Berempah, Popia Otak Otak, Keropok Lekor dan macam macam lagi. Sila sila tuduh aku pelahap ye.

potpetpotpet: Pasar malam tapi aku pergi petang petang. Boleh?

18 ulasan:

HairiAks berkata...

Btul2..
mmg best gi psr mlm..
pling best cuci mata..
ho3..

ardinihumaira berkata...

dni pon baru je balik p.mlm. duk ngedit gambar makanan. hehe beli nasi kerabu goreng. pernah makan tak? best... ado air lada kaw2 dengan ayam madu. urgh rasa cam lapo balik lak hehe..

8th ONG ONG ONG

Just_najmiE berkata...

popia otak otak sedap!! uwaaaa, nak nak! uhuk~~

yes, cuci mata paling best, tapi makanan juga sgt best.. hehehe..

btw, bila pemenang akan diumumkan?.. (^^,)

Hizami Rahim berkata...

hairi:
ahha.
yep.
best best.

Hizami Rahim berkata...

dni:
hehe.
okay.
update ye.
;)

Hizami Rahim berkata...

najmie:
hehe.
yep.
betol.
oh keputusan sabar ye.
;)

qilamahadi berkata...

ouhh
kt shah alam pn ada pasar malam tdy
tp kt sini pun hujan
:(

Hizami Rahim berkata...

qila:
hehe.
musim hujan kot.
;)

kimi berkata...

canik lighting pasar mlm nye..mcm kt uptown

Din Husaifa berkata...

dapat scan~~~
dapat scan~~~
dapat scan~~~
dapat scan~~~

Hizami Rahim berkata...

kimi:
ahha.
kan kan kan?
;)

kasih berkata...

keropok lekor...adoi.
tiba2 rasa nak makan keropok lekor.
argh,harapanlah nk jumpak mlm2 gini!

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
sila mimpi.
;P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

arini kt kolej awe pun ada pasar malam..kena wajib g sebab last day g pasar malam cni..huhu..ape2 pun pasar mlm best..!!! i like!!!

Dauspozi berkata...

bro mmg pelahap, wakaka... btw, gi pasar malam ni mmg boleh mencuci mata, tgk makanan yg sedap2... paling bez tgk AWEKS lalu lalang, wakaka.. Sila tuduh aku kaki ngoratz, boleh???... hoh0...

P/s: lama aku tak makan dadih, huhu...

hana devushka berkata...

hari ni hari last utk ke pasar malam sem ni kan?..rugi la kalau sape tak pergi..ha3~

narumi berkata...

cuci mata dkt pasr mlm memang bestt!!

Aidy Shahiezad berkata...

ko cuci mata tgk ape weh ??

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com