Selasa, 6 April 2010

Terima Kasih Yang Tak Ada Harga.

Oh.
Terima kasih.
Arigato gozaimasu.
Shukran jazilan.
Xie xie.
Thank you.
Oh.
Itu je kot yang aku tahu.
Apa lagi ek?
Entah.
Lantak.
Weh.
Selalu tak korang ucap terima kasih?
Oh.
Aku tak suroh kau nyanyi terima kasih sayang ku ucap padamu kerana menyambot tanganku yang hampir layu.
Bukan.
Contoh.
Aku ketua kelas.
Apa apa hal lecturer will inform me.
Then I'll text others.
So hal biasa la kan?
HohO~
Sekian.
Eh.
Itu je aku nak cakap?
Sukahati.
Woi.
Ada lagi.
Cerita tak habis lagi.
Yesterday, as usual, aku hantar mesej kat kekawan aku.
Since perjumpaan dengan lecturer dibatalkan.
And then, I asked them to spread the words.
That's all.
So, aku tak expect apa apa la kan.
But one friend replied me.
She said, duh kantoi dia gurl, thanks inform.
Erk.
She was the only person who replied my message.
To thank me.
Daripada ramai kekawan yang aku hantar mesej, dia seorang je yang mengucapkan terima kasih.
Duh.
Aku terharu kot.
Since dia seorang je yang reply.
Priceless.
Ya.
Benda ni tak besar mana pun.
Tak perlu nak berterima kasih pun aku okay je.
Cuma kredit aku je yang susut.
HohO~
By the way, aku rasa dihargai.
Bila ada ucapan terima kasih tu.
It is a simple word.
But terkesan woi kat hati.

11 ulasan:

Pipi Muncet berkata...

Yg ckp Thanks tu lelaki or perempuan yg buat you terkesan sgt. hehe

Hizami Li berkata...

cik pipi:
oh.
i think dah tulis kat atas tu.
aha~

Qarl berkata...

zami

i think mkin lama u mkin creative la menulis

even though mengarut byk tp

facebook : i like!!!!

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
weh, facebook cuma 'like' je.
'i' tu mcm xd je.
ke laman sosial lain ni?

Just_najmiE berkata...

ok, thank you for being you!

haa, berkesan tak kat hati?.. =P

Aidy Shahiezad berkata...

aku rase yg len dah tak larat nk ucap trimas kt ko sbb slalu sgt kelas batal...

err... aku rase ko paham maksud aku kan... atau cubalah buat2 paham jek boley ?? hohoho... ;p

Hizami Li berkata...

najmie:
ahha.
uits.
terkesan dan terkesima.
ahha~

Hizami Li berkata...

aidy:
eh.
salah topik ni.
sila rujuk buku rujukan.
okay?
hohO~

joegrimjow berkata...

ok
sama2
hehee

~ Ann ~ berkata...

sokong!! hehehe
kekadang tulis TQ je pun leh wat org len senyum kan kan.

nak tambah, aku annoyed bila kita tulis panjang2 explain, dgn harapan reply balik dpt answer camni:

K

Fuhh panas!!

arn berkata...

Since u brought up the topic, i'd like to say...

"Thank You Zami, for sharing with us your colourful talent and beautiful ideas here"

" ....and Thank you for being such a sweet friend of mine"

just in case i x berkesempatan mngucapkannya str8 to ur face..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com