Sabtu, 24 April 2010

Terima Kasih Sayang Sayang.

Hey.
Thanks a lot to all of you.
Sebab sudi nak join kontest suam suam kuku ni.
HohO~
Hizami 234 Epy Besday Kontest.
Sila klik di sini untuk pura pura mendapatkan maklumat lanjot.
Boleh?
Eh eh jom lihat senarai partisipan yang hot lagi spicy.
Apalagi singgah sebentar la kat blog beliau beliau ni.
Best okay.





Wooo.
Nak menangis teresak esak kat dalam bilik lepas ni.
Dalam masa sepuloh minit dua puloh lapan saat lagi kot.
 Maka.
Nak tahu siapa pemenang?
Jeng jeng jeng.
Jeng jeng jeng.
Jeng jeng jeng.
Eh eh belom lagi.
HohO~
Sempat lagi kalau ada sesiapa nak join.
Jom jom jom.

14 ulasan:

  1. cepat2, sapa yg menang nih?.. tak sabar tak sabar.. ahaha.. =P

    BalasPadam
  2. eh

    Qarl pun join?

    o yeah!

    BalasPadam
  3. qarl:
    ahha.
    boleh pulak tak tahu.
    ;)

    BalasPadam
  4. hana:
    ahha.
    ya ya.
    betol tu.
    ;)

    BalasPadam
  5. ho6.join..~~i like this..kui3

    BalasPadam
  6. siapalah yg menang yer>?

    BalasPadam
  7. hehs teacher!
    X saba neh nak tahu keputusan.
    huhu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com