Sabtu, 24 April 2010

Terima Kasih Sayang Sayang.

Hey.
Thanks a lot to all of you.
Sebab sudi nak join kontest suam suam kuku ni.
HohO~
Hizami 234 Epy Besday Kontest.
Sila klik di sini untuk pura pura mendapatkan maklumat lanjot.
Boleh?
Eh eh jom lihat senarai partisipan yang hot lagi spicy.
Apalagi singgah sebentar la kat blog beliau beliau ni.
Best okay.





Wooo.
Nak menangis teresak esak kat dalam bilik lepas ni.
Dalam masa sepuloh minit dua puloh lapan saat lagi kot.
 Maka.
Nak tahu siapa pemenang?
Jeng jeng jeng.
Jeng jeng jeng.
Jeng jeng jeng.
Eh eh belom lagi.
HohO~
Sempat lagi kalau ada sesiapa nak join.
Jom jom jom.

14 ulasan:

Zuewairy berkata...

mcm best jer:)

Hizami Rahim berkata...

zuewairy:
jom jom~
;)

Just_najmiE berkata...

cepat2, sapa yg menang nih?.. tak sabar tak sabar.. ahaha.. =P

Qarl berkata...

eh

Qarl pun join?

o yeah!

Hizami Rahim berkata...

najmie:
ahha.
sabar ye.
;)

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
boleh pulak tak tahu.
;)

hana devushka berkata...

join ramai2~

Hizami Rahim berkata...

hana:
ahha.
ya ya.
betol tu.
;)

H@n$ Xy berkata...

ho6.join..~~i like this..kui3

Hizami Rahim berkata...

hans:
jom~
;D

hUsNA berkata...

emmm.... (:

Hizami Rahim berkata...

husna:
sabar ye.
;P

hans berkata...

siapalah yg menang yer>?

kutojimedo berkata...

hehs teacher!
X saba neh nak tahu keputusan.
huhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com