Selasa, 20 April 2010

Siapa Makan Cili Dia Terasa Pahit. Eh Eh Eh Itu Bukan Cili Itu Biji Kopi.

Salam.
Okay.
Semalam aku dah berapa kali entah aku tukar design template blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni.
Ya.
Celah celah google pon aku cari okay.
Cili Hijau. Cili Kuning. Cili Biru. Cili Hitam.
Semua jenis cili kot.
Lantak.
Still aku tak jumpa template yang lagi best daripada Cili Merah.
Betol.
Eh.
Kenapa pulak aku nak tukar design template Cili Merah ni?
Erk.
Aku ada sebab.
Menurut saudara Ben Ashaari, blog aku agak merah.
Takot tak sesuai pada pandangan pembaca-pembaca blog aku.
Dan kau boleh buat rujukan di sini.
Okay.
Aku pon setuju jugak.
Kesian pulak aku tengok kot kot kau tiba tiba mata terbeliak tak tentu pasal.
Semata mata nak baca blog aku ni.
Aku sedang menangis teresak esak ni sebab kesian terbayangkan kau macam tu. Boleh?
That's why aku coba tukar template Cili Merah.
Satu demi satu.
Satu dua tiga empat lima enam eh eh banyak gila sampai tak terkira.
At that moment then aku tahu design template yang lain tak sesuai dengan blog ni.
Terdapat beberapa orang berpendapat bahawa Cili Merah jugak yang best.
HohO~
Thanks a bunch to:
Ada jugak orang yang sayang kat Cili Merah ni.
Oh.
Aku terlanjur cinta dengan Cili Merah.
Boleh?
Anyway.
Kepada Ben Ashaari, terima kasih kerana sudi jelajah blog picisan ni.
Eh eh eh sedap tak aku berbahasa ala zaman purba? Silakan jealous. HohO~
Pandangan anda amat dihargai.
Terima kasih daun keladi.
Sudi sudikan ke mari lagi.
Eh. Aku buat pantun secara tiba tiba dan tanpa dirancang. Hebat bukan? Silakan jealous musim kedua. Boleh?

potpetpotpet: Rasa nak terbang melayang bila tahu ada orang sayang kat aku. Eh. Kat Cili Merah kot.

20 ulasan:

Dena berkata...

Merah hot kot ! ;D

H@n$ Xy berkata...

ho5...look great..cili merah

Amir Rayyan berkata...

merah = panas..meletop....

Hizami Rahim berkata...

ahha.
thanx guys.
;D

tieha ismail berkata...

biar laa merah....lain dr yg len...hik3

Qarl berkata...

stick dgn dis hot red chilli peppers hokey

cool

kasih berkata...

cikgu hizami !

entry psal bday da siap...

http://ummuygkaukenali.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

Hizami Rahim berkata...

tieha:
hehe.
thanx.
:D

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ya.
agreed.
thanx.
:D

Hizami Rahim berkata...

kasih:
diterima.
thanx.
;D

HonEyBuNNy berkata...

wahhh..mmg hot la...cili merah...hheheh

aMyZa YaZiz berkata...

suka ngan cili merah nii.. cantik.. walaupun simple...

aMyZa YaZiz berkata...

suka ngan cili merah nii.. cantik.. walaupun simple...

aMyZa YaZiz berkata...

suka ngan cili merah nii.. cantik.. walaupun simple...

Hizami Rahim berkata...

honeybunny:
ahha.
thanx.
;D

Hizami Rahim berkata...

amyza:
really?
suka2.
;D

eqbalzack berkata...

yup! jgn beralih arah....makan cili merah je...jgn cili hijau, kuning, pink dll....hihi

hUsNA berkata...

eh eh cili merah...
len dr yg len..
the one n only..
(:

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
kalau ade cili pink dah lama tukar.
hohO~

Hizami Rahim berkata...

husna:
hehe/
thanx dear.
;D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com