Khamis, 8 April 2010

Pejabat Pos Dan Kedai Mamak.

Salam.
Hai.
Boleh kenal?
Awak ni comel la.
Oh.
Itu dialog aku depan cermin.
Bulih?
Kau tak nak try?
Ke kau dah selalu buat?
Ek eleh.
Tak baik tipu diri sendiri okay.
HohO~
Oh.
Tadi aku baru je renew lesen memandu.
Kat pejabat pos.
First time kot aku renew lesen kat pejabat pos.
Sebelom ni renew lesen kat kedai mamak je.
Erk.
Ada ke tak?
Lantak.
Oh.
Nasib baik tak ramai orang tadi.
Dan aku renew lesen memandu untok tempoh setahon je.
Oh.
Aku nak renew untok tempoh dua puloh lapan tahon sembilan belas hari.
Tapi bro kat kaunter tu kata kepala hotak kau.
Terkesima aku lalu terdudok dan terberdiri semula.
Bulih?
HohO~
The truth is...
...duit kat dompet, poket, celah kasot, stoking, seluar dan jugak spenda pon tak cukop nak bayar untok dua tahon.
Erk.
Sebelom ni, lesen memandu aku dah mati lebih daripada seminggu.
Tapi tak sampai dua minggu kot.
Nasib tak kena saman oleh hencek polis.

potpetpotpet: Aku bukan kaki kedai mamak. Seriously. Why people suka sangat lepak kat kedai mamak? Pelik. Merujok kepada tajok entry kali ni, oh memang tak ada kaitan pejabat pos dengan kedai mamak. Jangan nak memandai bulih? Haha.

22 ulasan:

  1. aku baru nk cakap kau xde duit nk renew lesen lelebih, skali kau dah ngaku sendiri da... - bagus !!

    tp, seriously kau simpan segala duet kau kt segala celah yg available tue ?? - tak bagus dowh !!

    BalasPadam
  2. aidy:
    weh.
    jujur okay.
    oh.
    yg simpan celah2 tu, tak logik kot.
    sekadar menambah perasa je.
    ahha~

    BalasPadam
  3. Aku punya lesen mati pada 2012.. hehehehe

    BalasPadam
  4. faiz:
    ye ek?
    lama lagi tu.
    hohO~

    BalasPadam
  5. sila nyatakan berapa byk tahi lalat di muka anda.. (^^,)

    BalasPadam
  6. kui2 asal tak soh tukar gmbr kat lesen tu skali, soh letak kt gmbr yg entry ni dlm lesen~

    BalasPadam
  7. najmie:
    oh my.
    tak terkira.
    ahaha~

    BalasPadam
  8. zuewairy:
    ahha.
    dah hantar.
    tp bro kat kaunter tu maki hamon depan depan.
    hohO~

    BalasPadam
  9. owhhh pandai memandu rupenye!!!! ooopsss!!! wakakakakaka :D

    BalasPadam
  10. "kau comel, boleh berkenalan"

    benda ni mmg btol2 blaku kan? i tau i tau hahahahaha

    BalasPadam
  11. cettssss.. xde kaitan?? hahaha

    BalasPadam
  12. klu kt Tg Malim ni.. Polis than aku kad Matrik je.. huhu.. pas tu dia soh jalan je.. Kad Mtrik kte 6 in 1.. smua bleh..ho3...
    ngee...

    BalasPadam
  13. ahaha,
    kedai mamak best apa...
    mee goreng mamak cedap tau,
    tapi mahal lor...
    LOL

    BalasPadam
  14. pewh.. tmpat simpanan duit dia mmg thap 5 bnntang ahakz..

    BalasPadam
  15. yoe:
    uits.
    mestilah pandai oi.
    aha~

    BalasPadam
  16. qarl:
    how u boleh tahu ni?
    hohO~
    shhh... ;D

    BalasPadam
  17. ann:
    entah.
    macam takde.
    ke ade?
    eh. takde kot.
    adekah?

    BalasPadam
  18. hairi:
    really?
    okay2.
    ti aku tunjuk kad matrix je.
    hohO~

    BalasPadam
  19. eipul:
    erk.
    sedap ek?
    entah.
    aku tak minat pulak nak mkn kt kedai mamak.
    lol~

    BalasPadam
  20. ocelot:
    mmg 5 bintang.
    hohO~
    jgn jelez~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com