Khamis, 8 April 2010

Pejabat Pos Dan Kedai Mamak.

Salam.
Hai.
Boleh kenal?
Awak ni comel la.
Oh.
Itu dialog aku depan cermin.
Bulih?
Kau tak nak try?
Ke kau dah selalu buat?
Ek eleh.
Tak baik tipu diri sendiri okay.
HohO~
Oh.
Tadi aku baru je renew lesen memandu.
Kat pejabat pos.
First time kot aku renew lesen kat pejabat pos.
Sebelom ni renew lesen kat kedai mamak je.
Erk.
Ada ke tak?
Lantak.
Oh.
Nasib baik tak ramai orang tadi.
Dan aku renew lesen memandu untok tempoh setahon je.
Oh.
Aku nak renew untok tempoh dua puloh lapan tahon sembilan belas hari.
Tapi bro kat kaunter tu kata kepala hotak kau.
Terkesima aku lalu terdudok dan terberdiri semula.
Bulih?
HohO~
The truth is...
...duit kat dompet, poket, celah kasot, stoking, seluar dan jugak spenda pon tak cukop nak bayar untok dua tahon.
Erk.
Sebelom ni, lesen memandu aku dah mati lebih daripada seminggu.
Tapi tak sampai dua minggu kot.
Nasib tak kena saman oleh hencek polis.

potpetpotpet: Aku bukan kaki kedai mamak. Seriously. Why people suka sangat lepak kat kedai mamak? Pelik. Merujok kepada tajok entry kali ni, oh memang tak ada kaitan pejabat pos dengan kedai mamak. Jangan nak memandai bulih? Haha.

22 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

aku baru nk cakap kau xde duit nk renew lesen lelebih, skali kau dah ngaku sendiri da... - bagus !!

tp, seriously kau simpan segala duet kau kt segala celah yg available tue ?? - tak bagus dowh !!

Hizami Li berkata...

aidy:
weh.
jujur okay.
oh.
yg simpan celah2 tu, tak logik kot.
sekadar menambah perasa je.
ahha~

Adam Arjuna berkata...

smart spec ko tuh!

::FAIZ FARISH:: berkata...

Aku punya lesen mati pada 2012.. hehehehe

Hizami Li berkata...

adam:
ahha.
really?

Hizami Li berkata...

faiz:
ye ek?
lama lagi tu.
hohO~

Just_najmiE berkata...

sila nyatakan berapa byk tahi lalat di muka anda.. (^^,)

Zuewairy berkata...

kui2 asal tak soh tukar gmbr kat lesen tu skali, soh letak kt gmbr yg entry ni dlm lesen~

Hizami Li berkata...

najmie:
oh my.
tak terkira.
ahaha~

Hizami Li berkata...

zuewairy:
ahha.
dah hantar.
tp bro kat kaunter tu maki hamon depan depan.
hohO~

yoe berkata...

owhhh pandai memandu rupenye!!!! ooopsss!!! wakakakakaka :D

Qarl berkata...

"kau comel, boleh berkenalan"

benda ni mmg btol2 blaku kan? i tau i tau hahahahaha

~ Ann ~ berkata...

cettssss.. xde kaitan?? hahaha

HairiAks berkata...

klu kt Tg Malim ni.. Polis than aku kad Matrik je.. huhu.. pas tu dia soh jalan je.. Kad Mtrik kte 6 in 1.. smua bleh..ho3...
ngee...

EIPUL berkata...

ahaha,
kedai mamak best apa...
mee goreng mamak cedap tau,
tapi mahal lor...
LOL

hari2 sbagai ocelot berkata...

pewh.. tmpat simpanan duit dia mmg thap 5 bnntang ahakz..

Hizami Li berkata...

yoe:
uits.
mestilah pandai oi.
aha~

Hizami Li berkata...

qarl:
how u boleh tahu ni?
hohO~
shhh... ;D

Hizami Li berkata...

ann:
entah.
macam takde.
ke ade?
eh. takde kot.
adekah?

Hizami Li berkata...

hairi:
really?
okay2.
ti aku tunjuk kad matrix je.
hohO~

Hizami Li berkata...

eipul:
erk.
sedap ek?
entah.
aku tak minat pulak nak mkn kt kedai mamak.
lol~

Hizami Li berkata...

ocelot:
mmg 5 bintang.
hohO~
jgn jelez~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com