Sabtu, 24 April 2010

Paling Syok Dan Best.

Ya.
Itu dia soalan yang mencabar minda tahap dewa kelapan belas.
Oh.
Kau rasa bila agak agak waktu paling syok dan best nak online?
 HohO~
Aku suka online bila midnight.
Eh eh selalu tanya soalan kat kau lepas tu aku jugak yang jawab sendiri. Betol betol kesian.
Best kot online tengah tengah malam.
Rasa macam Batman.
 Betol.
Hurm.
Anyway, aku lebih selesa online bila midnight ya mungkin at that time aku dah nak masok tidor.
So aku dah tak ada kerja lain lagi.
Walaupon ada tapi pura pura macam tak ada. Boleh?
 Kepala pon agak agak ringan nak online masa tu.
Boleh jugak cari bahan nak buat modal mimpi.
Eh eh mimpi yang diklasifikasikan sebagai untok tontonan umum sahaja. Jangan fikir bukan bukan kalau tak nak kena sumpah jadi stoking lembap lembap basah. Okay?
Sila pilih. Jangan malu. Nak jadi stoking yang mana ni? HohO~

potpetpotpet: Hakikat. Aku online hampir sepanjang hari. Hahaha. Gelak sampai pengsan.

14 ulasan:

  1. nak yang polka dot tuh!!! tak kire!! nk batman hantar dtg umahh!!!boleh?? hahaha

    BalasPadam
  2. edda:
    ahha.
    boleh boleh.
    lagi nak apa?

    BalasPadam
  3. nak yg atas pling kiri skali
    n yg bwh die pn cntik
    .
    pos biase pn xpe..
    (:

    BalasPadam
  4. smua stokin2 tue lembab2 basah ye ?? ;)

    BalasPadam
  5. mlm line laju sket...boleh masuk gear 5 terus!

    BalasPadam
  6. abes exam hari ni....abg eq ada 5 hari nak join contest hizami...harap2 sempat design 1 card utk birthday boy ni...

    BalasPadam
  7. ho5..online hari2..selagi ader kudrat...batman is the great..kah3

    BalasPadam
  8. Akak selalu online siang la..blah pagi kejap kat sekolah..then malam plak lepas hubby gi surau..tengah2 malam sangat pun tak bleh gak..esok pagi dah nak kena bangun awal..kalau midnight nak online tak best plak..rasa bersalah je bagi hubby tido sorang2 ,wife plak dok online..ish..tak elokkkkk tu...hehhehe

    BalasPadam
  9. aidy:
    ahha.
    agak lembap la jugak.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  10. abang eq:
    oh.
    really?
    tahniah.
    hehe.
    jgn lupa join okay?
    sempat ni.
    ;P

    BalasPadam
  11. hans:
    ya.
    betol
    batman the best.
    ;P

    BalasPadam
  12. jaja:
    ya.
    betol2.
    ahha.
    tak baik biarkan suami tido sorang2.
    ;P

    BalasPadam
  13. salam . yg polka dot tuh cntek lahh :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com