Sabtu, 24 April 2010

Paling Syok Dan Best.

Ya.
Itu dia soalan yang mencabar minda tahap dewa kelapan belas.
Oh.
Kau rasa bila agak agak waktu paling syok dan best nak online?
 HohO~
Aku suka online bila midnight.
Eh eh selalu tanya soalan kat kau lepas tu aku jugak yang jawab sendiri. Betol betol kesian.
Best kot online tengah tengah malam.
Rasa macam Batman.
 Betol.
Hurm.
Anyway, aku lebih selesa online bila midnight ya mungkin at that time aku dah nak masok tidor.
So aku dah tak ada kerja lain lagi.
Walaupon ada tapi pura pura macam tak ada. Boleh?
 Kepala pon agak agak ringan nak online masa tu.
Boleh jugak cari bahan nak buat modal mimpi.
Eh eh mimpi yang diklasifikasikan sebagai untok tontonan umum sahaja. Jangan fikir bukan bukan kalau tak nak kena sumpah jadi stoking lembap lembap basah. Okay?
Sila pilih. Jangan malu. Nak jadi stoking yang mana ni? HohO~

potpetpotpet: Hakikat. Aku online hampir sepanjang hari. Hahaha. Gelak sampai pengsan.

14 ulasan:

edda(",) berkata...

nak yang polka dot tuh!!! tak kire!! nk batman hantar dtg umahh!!!boleh?? hahaha

Hizami Rahim berkata...

edda:
ahha.
boleh boleh.
lagi nak apa?

hUsNA berkata...

nak yg atas pling kiri skali
n yg bwh die pn cntik
.
pos biase pn xpe..
(:

Hizami Rahim berkata...

husna:
boleh.
sila lah~
;)

Aidy Shahiezad berkata...

smua stokin2 tue lembab2 basah ye ?? ;)

eqbalzack berkata...

mlm line laju sket...boleh masuk gear 5 terus!

eqbalzack berkata...

abes exam hari ni....abg eq ada 5 hari nak join contest hizami...harap2 sempat design 1 card utk birthday boy ni...

H@n$ Xy berkata...

ho5..online hari2..selagi ader kudrat...batman is the great..kah3

JaJa'Z berkata...

Akak selalu online siang la..blah pagi kejap kat sekolah..then malam plak lepas hubby gi surau..tengah2 malam sangat pun tak bleh gak..esok pagi dah nak kena bangun awal..kalau midnight nak online tak best plak..rasa bersalah je bagi hubby tido sorang2 ,wife plak dok online..ish..tak elokkkkk tu...hehhehe

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
agak lembap la jugak.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
oh.
really?
tahniah.
hehe.
jgn lupa join okay?
sempat ni.
;P

Hizami Rahim berkata...

hans:
ya.
betol
batman the best.
;P

Hizami Rahim berkata...

jaja:
ya.
betol2.
ahha.
tak baik biarkan suami tido sorang2.
;P

siti amalin syarmimi berkata...

salam . yg polka dot tuh cntek lahh :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com