Rabu, 28 April 2010

Nikmat Nasi Kerabu Pada Tengahari.

Wah. Aku makan nasi kerabu for my lunch. HohO. Aku berjaya jugak bangon agak awal semata mata nak beli nasi kerabu. Ya. Takot pulak nasi kerabu tu habis nanti tak pasal pasal aku makan menu picisan dan tak berkhasiat lagi. Eh eh macam la sebelom ni aku selalu makan benda benda berkhasiat. Tipu tipuan semata mata.


By the way, aku suka nasi kerabu. Suka suka suka. Why? Nasi kerabu ada nasi. Eh eh perlu ke kau tak tahu nasi kerabu ada nasi? Nama pon dah terang terang nasi. Bantai je la. Next, nasi kerabu ada budu. HohO. Betol kan? Entah. Aku pon tak pasti macam mana rasa budu tu. Aku pandai skill telan menelan je. Seriously. Lidah aku tak berapa nak berfungsi gara gara aku sedang kira berapa kali aku dah kunyah ni sebab nak genapkan 40 kali. Hebat tak aku menipu? Nasi kerabu jugak ada sambal kelapa dan sambal ikan. Wah. Aku suka gila dua dua benda ni. Best best. Sungguh enak ditelan begitu saja. Kau gila? Kunyah kunyah dulu okay. Tak pasal pasal kau tercekik dan mati. Jeng jeng jeng. HohO. Kemudian, nasi kerabu pon ada letak ulam ulaman yang bapak gila banyak dan aku tertanya tanya kenapa tak letak lagi banyak banyak banyak. Boleh? Eh eh sedap la nasi kerabu.

potpetpotpet: Makan sambil menangis. Lantak.

27 ulasan:

kasih berkata...

salah satu entry bikin tepuk dahi.
nampak macam sedap..
cepatlah sihat.
nak makan nasi kerabu.
haha

feeqa berkata...

suka nasi kerabu.tap xmaw budu hehe..dengan plak daging bakar..sedap!!

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku suka makan nasi pataya....

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
tepuk dahi kuat kuat.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

feeqa:
alamak.
hizami tak makan daging.
;)

Hizami Rahim berkata...

faiz:
aku suka papaya.
ahha~

Aidy Shahiezad berkata...

haha... aku pun suke gak...
ko dah try compare pic nasi kerabu ko ngan nasi kerabu aku yg kt fb tue ?? nmpak yg mane lg best ?? ahaha... ;p

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
nasi kerabu aku lagi best!
ahha.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

tipu, aku nmpak cm tak best je...
buweks... ;p

Hizami Rahim berkata...

aidy:
best best best.
ahha.

Aida a.k.a Beardot berkata...

makan nasi kerabu memg best...len kali jgn la tunjuk gambar..banje le kengkawan..hihihi

eqbalzack berkata...

itu nasi kerabu hitam putih tu hizami...

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
boleh boleh.
;P

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ikot tema.
ahha.
;P

ardinihumaira berkata...

dni suka nasi kerabu taruk banyak budu ;p


Thank You Nuffnang



May Happiness Be Around You Now And Forever

Hizami Rahim berkata...

ardini:
ahha.
really?
sedap ek?
;)

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

sY p0n suKa nasI keraBu..
sbB ade mcM2...
ade dagiNg ayaM say0r...
buDU.. huhuhu

aDe ciLi..

taPi yG pentIng..


t0ge!


hahahaha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dun't like...dun't like..
nasi lain ada x? hehehe

Hizami Rahim berkata...

cik toge:
ahha.
ya.
sempena dgn nama anda.
kan kan kan?

Hizami Rahim berkata...

hawa:
oh.
really?
ahha.
biasa la.
bukan semua orang suka.
;)

Qarl berkata...

chekgu

apsal b&w

tak nmpk dh

my fav.tu nasi kerabu.

hai-o..

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
imej retro kali ni.
huahua~
;P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhuhu...sume nsik pnh nak cube mkn
tp nasi kerabu je tak..nape ek?
so apa kesedapan nasi kerabu?

cik anis berkata...

adoii...
lapa lar pulak bace entri ni..
hehe..
lame sudah tak mkn nasi kerabu..
mengidam da ni..hoho!

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
cuba dulu baru tahu.
susah nak cakap.
ahha~
;)

Hizami Rahim berkata...

cik anis:
ahha.
lapar?
tak makan lagi?
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhu...tak de kuah..tak best

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com