Ahad, 11 April 2010

Nak Jugak Tersenarai.

Aku nak jugak tersenarai.
Bulih?
HohO~
Saudara Ben Ashaari ni buat tawaran istimewa.
Senarai blog list for newbie kat blog beliau.
Klik sini untok maklumat lanjot.
So, aku nak coba la ni.
Bak kata opah jiran aku, tuah ayam nampak di kaki dan tak ada kaitan dengan hang Tuah.
Bulih?
Oh.
How aku boleh tahu blog Ben Ashaari ni?
Hurm.
Cerita dia macam ni.
Ada satu malam tu.
Aku tetiba mimpi pelik.
Ada seorang lelaki tua datang kat aku.
Dia pakai jubah pink okay.
Siap ada sayap macam pari pari cerita Bawang Putih Bawang Merah tu.
Bulih?
Then, dia bisik kat telinga aku.
Sila layari http://www.benashaari.com/ ye wahai anakku.
Erk.
Apahal orang tua ni buang tabiat ke?
HohO~
Tetiba aku bangon secara tetiba dan aku pon tetiba on laptop.
Semua berlaku secara tetiba.
Apalagi aku search la kat Google.
Then, aku jumpa la beliau yang dimaksudkan.

Oh my.
Sorry.
Aku tipu kisah tu.
Aku dapat tahu blog Ben Ashaari melalui lompat lompat from one blog to another blog.
Ya.
Bak kata pepatah, sepandai-pandai tupai melompat, tupai tu still tak pandai berenang.
Lantak.

Salah satu entry kegemaran aku.
Ya.
From Ben Ashaari.
Oh my.
Aku suka gila entry ni.
Nak menangis sedu sedan aku baca.
Seriously.
You guys pon boleh la nak menyibok baca cerita tu.
Surely nak gelak gelak gemok je.

potpetpotpet: Nak jugak nak jugak nak jugak. Manja tak? Sila muntah perlahan-lahan ye. HohO~

3 ulasan:

  1. mi... ur blog already linked kt ben's blog taw... hehehe... br tengok tadi :)

    BalasPadam
  2. chantek jubah pink
    ^^
    1st tyme here

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com