Jumaat, 9 April 2010

Mata Memanda.

Duh.
Penat kot.
Semalaman tak sempat nak tidor.
Eh. Sempat kot.
Tak sampai lima puluh dua minit sembilan belas saat saat aku terlelap.
Ya.
Bukan sebab insomnia.
Bukan jugak sebab bulimia.
So apahal?
Aku dok mengangkang siapkan esaimen la bai.
Erk.
Dah habit aku suka buat kerja last minutes.
Lantak.
Yang penting, terbaik wokkk!
HohO~
Maka dengan rasminya aku secara tidak langsung telah memiliki sepasang mata hencek panda.
Mata aku memanda.
Comel tak?
Hoi.
Aku bukan cakap pasal panda tu.
Tapi aku cakap pasal aku la.
Erk.
HohO~
Jangan marah okay?
Nanti kena jual pulak.
Weh.
Ada ke orang nak beli kau masalahnya?
Kan kan kan?

Sebelom aku nak tamatkan sesi temu ramah bual bicara lantak aku nak cakap apa ni, aku nak mintak maaf la kot kot kau rasa membazir masa je baca entry aku ni.
Ya.
Sorry.
Aku mengantok gila ni.
Nak tidor.
Tutu~

potpetpotpet: Aku jadi partisipan bagi kajian PhD untok ada seorang lecturer ni. Dia interview aku tadi. Fuh. Entah apa aku membebel pon aku tak pasti. Lantak. Aku cuma berharap aku tak merosakkan kajian dia. HohO~ Sorry. Siapa suroh pilih aku yang suka membebel tak tentu hala tuju matlamat serta objektif misi dan visi ni kan? Ada ramai lagi students yang dia boleh interview. Dan kau pilih...aku jugak. Erk. Yang penting, I've done my best. HohO~

14 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

kenapa mesti mengangkang sambil nk menyiapkan assignment tue ek ?? hohoho... ;p

Hizami Li berkata...

aidy:
ahha.
sesaja bagi gempak.
jgn jeles.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

kahkahkah...
ape kes aku nk jeles ngan frasa "mengangkang" kau ??

::FAIZ FARISH:: berkata...

Aku rasakan, keje Last Minute tu mmg dah habit la bagi semua org.... hehe

hari2 sbagai ocelot berkata...

kjew laz minute is da bez.. bru nmpak cm bersungguh2 blew mata ala2 panda g2 ahakz..

Miss Cutey Cat berkata...

ahah! mata panda.. hoho~ comey pe mata panda.. ahaks.. =D Sesungguhnye miss cutey cat pun ske wat keje last minit.. bru gempak habis.. hoho..(pe yang ko merepek ni miss cutey cat!!) ehe.... chow dulu...

Hizami Li berkata...

aidy:
mana la tahu.
kau boleh ngangkang jugak ke?
ahha~

Hizami Li berkata...

faiz:
ye ek?
bagos la kalau mcm tu.
hohO~

Hizami Li berkata...

ocelot:
hohO~
ya. best kot.
terseksa jiwa raga.
ahha~

Hizami Li berkata...

miss cutey cat:
erk.
ya. mmg best kot.
ahha~

Aidy Shahiezad berkata...

ku boleh saje...
dgn syarat mesti ade org len kt tgh2 tue... kahkahkah... ;p

Faisal Admar berkata...

keje last minute mmg best.
ni i nak exam start monday, selamber tak cover banyak subject lagik.
sebab revision awal2 sure formula semua tak masuk.
nak ckp tak fokus tak jugak.
entah...

Hizami Li berkata...

aidy:
ahha~
sengal~

Hizami Li berkata...

faisal:
ya.
betol tu.
ahha.
study pon kene last minute jugak.
hoho~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com