Jumaat, 9 April 2010

Kau Penipu. Penipu Besar. Aku Benci Kau.

Aku sudah tidak percaya padamu lagi.
Lebih baik engkau segera angkat kaki.
Aku benci benci pada dirimu.
Benci benci benci.
Nak kena lempang bulih?
Duh.
Sakit mata.
Sakit hati.
Bak kata pepatah, dari mata turon ke hati.
Oh.
Ni bukan pasal cinta.
Ni pasal benci.
Benci sangat.
Seriously.
Memang nak meletop kebaboom je tadi.
Aku gi makan kat Pizza Hut tadi.
For my dinner.
Nak try la Pizza Chunky Loaded.
Oh.
Kat Tanjong Malim ni pon ada Pizza Hut okay.
Sila jealous.
HohO~
Okay.
Bila pizza tu sampai kat atas meja, oh my!
Aku terkejot
Kau biar betol Senah?
Sure ke pizza tu burok macam ni?
Hurmmm.
Kering kontang je aku tengok.
Kata 10 layers?
Tak sampai 2 layers pon aku tengok.
Seriously pizza tu nipis macam kertas.
Duh.
Agak agak la pon nak kata 10 layers.
Meh aku cubit ubun ubun kau.
Isk.
Pulak tu, pizza tu hangus.
Dan keras gila kot.
Duh.
Aku tertipu.
Kau penipu.
Sampai hati kau tipu aku.
Benci!
Nangis sambil lari masok bilik lompat atas katil dan teros menangis lagi.
HohO~
Tak nak kawan dengan kau lagi wahai hencek Pizza Hut.
Mulai sekarang, kita putos kawan.
Okay?
Blah~

potpetpotpet: Oh. Aku bukan nak membebel tak tentu pasal. Masalahnya, memang tak logik langsong pizza tu. Seriously. Aku nak snap pictures pon tak lalu since aku dah hilang mood.

26 ulasan:

mysara newrie berkata...

Alahai ~ apa pasal lah tak letak gmbr pizza tu? nak gak tgk setakat mana kita tertipu ~

mie berkata...

hmmmm
pizza hut skrg dh menarik la...
mcm mn rasanya??

Hizami Li berkata...

mysara:
tak ada la weh.
hohO~
nak amik but tak ingat~
lol~

Hizami Li berkata...

mie:
rasa?
boleh la.
tak exciting pon.
T-T

aFiz berkata...

huhu..ko kena snap dulu la zami...baru la orang cayer..hhuhu
kan dah tertipooo ..hahaha

cikgu isza berkata...

kalau betul bagai d kata.. kenapa x tukar ajer?? ee.. bayo tuuu

Hizami Li berkata...

afiz:
ahha.
okay.
tak paksa suroh anda percaya.
cuma kongsi pengalaman.
hohO~

Hizami Li berkata...

isza:
erk.
dah la servis lambat.
tak sanggop nak tunggu lagi.
ahha~
redha je la.

Fauzan Abdullah berkata...

LOL..u shud snap d pic tho! im expecting the real pizza yg ade 2 layer je tuh...

btw..knowing pizza kan..mmg they bad reputation lately..bukn kat satu branch..evrytime i went to try smth new..urhh..it was suck!! so..jom putus kawan dgn pizza :P

Hizami Li berkata...

fauzan:
ahha.
ya.
sepatotnya kan?
duh.
menyesal pulak tak snap pictures.
ahha.
ya.
putos kwn dgn pizza~

HairiAks berkata...

kalau kena dekat aku memang mati lah orang tu.. aku mintak yang baru.. aku x peduli.. sebelum aku "MENGGILA" dalam pizza macam orang meroyan.. baik KO buat lain macam dalam pic tu.. kalau x aku x bayar.. sblm ni aku makan dekat KL pernah kena macam kes ko tu.. x sama dgn apa dlm pic tu.. so, aku suruh dia tukar.. memang lah dia tukar..Pizza yg kedua baru sama.. tp tggu lagi 20minit.. sbb yang ni Hak2 pengguna.. memang salah lah dia nak kenakan orang yang amik law ni..

x pasal2 manager dia kena maki dengan aku.. So, lepas ni jangan segan2 jumpa dengan Manager dia.. ko jgn ckap dgn kuli..sbb kuli dia x leh nak buat apa2... Sory, komen yg panjang lebar..huhu

PEREKA CERITA berkata...

aduis tetiba lapar lak... nak pizza 2layer.. hihihi... mesti rangup giler

FarhanaDr berkata...

Selalu gak tertipoo macam ni. Dlam iklan kebaboom.. Tapi indah khabar dari rupa.. Huhuhu..

amirah berkata...

huh..memang xberbaloi. dhla servis pizza TM xberapa ok..sgt lambat

Hizami Li berkata...

hairi:
ahha.
tak kisah la nak pjg mcm wat esei ke apa.
yg penting, u tell a stroy.
thnx bro.
aku tak seberani ko.
;D

Hizami Li berkata...

pereka cerita:
ahha.
ya.
rangup gila sgt2!
ahha~

Hizami Li berkata...

farhana:
biasa la tu.
benci.
ahha~

Hizami Li berkata...

amirah:
ya.
dah la x sedap.
servis lambat lak tu.
ahha~
aku dah ngumpat ni.
T-T

aizuddin.com berkata...

bese lah..iklan..tipah tertipu..hehe

Hizami Li berkata...

aizuddin:
ahha.
aku tertipu sudah.

Aidy Shahiezad berkata...

pergh...
skali intro lagu mas idayu plak...
dangdut world la kau zami...

neway, kau sure ker yg kau order tue chunky loaded ?? ker chunky unloaded... h0h0h0...

tp, kalo kau da putus kawan ngan pizza hut, meh nnt aku blanje kau makan domino pizza, new york mari... kehkehkeh...

p/s: ape barang nk nangis2 kan... ;p

Hizami Li berkata...

aidy:
ahha.
ye la.
aku pasti.
walaupon lidah aku pelat inggeris, aku tak salah sebot.
ahha~
weh, ko nak belanja ke ni?
ok.
aku nk order yg paling mahal~
ahha~

Aidy Shahiezad berkata...

kau rase kau deserve yg paling mahal ke ?? hahaha...

ehh.. jap, ade ke domino kt tg malim ?? kalau pau aku tau la ade... h0h0h0...

Hizami Li berkata...

aidy:
ahha.
xd la domino kt TM ni.
ya.
Pau Yik Mun je ada.
ahha~

Aidy Shahiezad berkata...

abes cmne nk banjer domino kalo xde kt TM (koman sgt TM nih) ??

kna trun KL laa kalau nk merasa...
h0h0h0... ;p

Miss uCu berkata...

huhuh..iklan gempak je..stuju2..service lambat.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com