Jumaat, 16 April 2010

Jom Singgah Wahai Ben Ashaari.

HohO~
Eh.
Nak ajak saudara Ben Ashaari.
Ya.
Jom lepak kat blog aku.
Oh.
Blog yang sengal.
Lantak.
HohO~
Nak jugak tahu berapa darjah kesengalan blog aku ni.
Maka.
That's why aku nak meminta pandangan daripada beliau Ben Ashaari.
Bulih?
Ya.
Sedikit sebanyak aku dapat tahu jugak apa agak agak kekurangan blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni.
Kadang kadang aku pon tiba tiba syok sendiri je nak tulis apa sukahati aku.
HohO~
Oh.
Blog aku baru sahaja berusia setahun.
Setahun jagong.
Betol.
I'm still a baby in this blogging stuff.
Ben Ashaari.
Hugs. 

8 ulasan:

Qarl berkata...

die lagi

apekah>>>

siapakah>>>

Hizami Li berkata...

ahha.
jeng jeng jeng.

Lelord berkata...

huhuhuhu tunggu la ek nnti Ben dtg arrr jengah2

M.N Hisham berkata...

why not me? uwaaaaaaaaa... hahhaha :P

Loqman Hakim berkata...

bleh tk anta kad btol dpn pintu..ha3..tk retila nk wt kd ucpn gna laptop..hak3..dpt hdiah tk camtuh..huh

PUTUBAMBU berkata...

ok ape blog ni? cantik dan kemas..

selamat berblogging ye..

salam kenal dari Kak Putubambu

MAMASYAZA berkata...

anak akak pun nama HIZAMI gak..hehehe

Nazz@Purple berkata...

wah..blog ko memang dah ramai follower la..=)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com