Isnin, 5 April 2010

Jom Mengintai Dengan Lebih Dekat.

Oh.
Jom mengintai ada seorang budak ni.
Budak yang comel.
Konon.
HohO~
Apa pulak dia buat hari ini?
Sebelom anda scroll ke bawah dengan lebih lanjot, sila pastikan anda sudah lanjot usia.
Okay?
Jangan banyak soal.
Bersedia atau tidak, bolos saja dinding itu!
HohO~

Oh. I cut my hair.
Petang tadi.
Aku dah rimas dengan rambot sebelom ni.
Panjang dan tebal dah kot.
Panjang.
Tebal.
Itu rambot aku.
Jangan fikir benda lain.
Apakah?
Erk.
HohO~
Sempat jugak aku snap pic kan?

Thanks to my dear friends.
Atie dan jugak Aien.
Trimas untok keropok lekor ni.
Fuhhh...
Sedap gila.
Aku nak lagi boleh?
Untuk sebarang tempahan, sila dail nombor telefon pejabat polis yang berdekatan.
Erk.
Weh, jangan call betol betol.
Aku memain je okay.
HohO~
Pagi tadi aku ada dicussion dengan mereka.
Duh.
Nak siapkan esaimen okay.
Esaimen lagi?
Aku dah muak.
Seriously.

Oh.
Gila.
Aku naik motor entah siapa aku pon tak tahu.
Tetiba motor ni buat hal.
Alarm dia berbunyi pulak.
Aiyoh.
Apalagi aku lari la naik kereta aku.
Duh.
Nasib baik tak ada orang lain nampak kot.
Tak ada orang kot tadi.
Erk.
Kalau ada?
Ada aku kisah?
HohO~
Oh.
Sorry tuan punya motor.

Jom.
Isi minyak.
Angkat.
Tolak.
Masok.
Picit.
Oh.
Macam tu kot cara bagaimana nak isi minyak.
HohO~
Kalau buat tak nak ikot turutan boleh tak?
Nak buat picit dulu.
Tak pon nak buat tolak tu last step.
Lantak.
Oh.
Lepas tu, aku pergi beli barang barang keperluan kat supermarket.
Dengan kawan kawan yang lain.

potpetpotpet: Duh. Baru perasan aku ada banyak jugak esaimen yang tak siap lagik. Tadi tak sempat nak tengok tinjau Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 since aku nak siapkan apa yang patot. Esok pagi nak kena hantar proposal okay. HohO~

17 ulasan:

  1. haha..lawak lari moto munyik...cam bdk2~

    BalasPadam
  2. First time ke sini..
    Salam singgah

    BalasPadam
  3. luv angel:
    ahha.
    oh.
    mmg ade la.
    ;D

    BalasPadam
  4. zamie,

    gambar kau selepas potong rambut tue agak ayu disitu yer... seriously, ayu !!

    gambar kopok lekor tue siyes berminyak.. bikin makin pancit jer.. muahahaa... ;p

    gambar moto tue, xmo komen laa..
    since moto tue telah dipaksarelakan bergambar dgn kau... hoho...

    gambar isi minyak tue buat aku tertanya, adekah kau paksa pekerja stesen minyak tue snap gambar kau ?? ahahaa.... ;0

    BalasPadam
  5. aidy:
    ahha.
    tak apa la.
    ayu pon okay what.
    bkn selalu.
    hohO~
    weh, kwn2 aku je yg snap.
    bkn org luar pon.
    hohO~

    BalasPadam
  6. abg eq suka entry byk2 gambar ni...tak yah bace....hehe

    BalasPadam
  7. abg eq:
    ahha.
    oh.
    okay.
    bulih je nak upload byk2 gmbr.
    hohO~

    BalasPadam
  8. 1st time k0men~hee
    c0ol gmb atas m0t0 tuh~
    ^^

    BalasPadam
  9. roslinda:
    ahha.
    thanx.
    ;D

    BalasPadam
  10. ahahaha...
    nak gelak nak gelak!!
    =DDDD


    larikkkkkkkkkkkk~~

    BalasPadam
  11. zami

    seriously

    next year

    aku nk culik ko

    bw ko g stau tempat yg sgt beshhh












    ujibakat raja lawak!!!

    BalasPadam
  12. najmie:
    silakan.
    ahha.
    :D

    BalasPadam
  13. qarl:
    uits.
    bagi saspen je.
    duh.
    T-T

    BalasPadam
  14. tertarik dengan keropok lekor sahaja di entri ini :D

    BalasPadam
  15. Amboi zami,dah potong rambut no... bagus2.. dengan musim2 panas ni.. xelok rambut tebal.. ;p keropok leko?? wow! lamanye miss cutey cat xmakan keropok leko.. kesian kan miss cutey cat?huhu... kempunan pulak bila tengok gambar keropok leko kat entry ni.. sedapnye... tapi akan bertambah sedap kalau ada orang yang belanja.. =D

    BalasPadam
  16. hahaha.
    kelakar.
    buku bergambar.
    Keropok lekor tu sedapnye~
    Nak siket!!! Hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com