Khamis, 15 April 2010

Jeng Jeng Jeng. Rahsia Si Botak.

Hey.
Aku keluar makan tadi.
Seperti biasa.
Orang bujang.
Betol ni.
HohO~
Makan luar.
Seperti biasa jugak.
Dengan kekawan.
Tetiba.
Jeng jeng jeng.
Kawan aku ada cerita.
Ayah dia masok hospital for two days.
Sebab apa?
Jeng jeng jeng.
Ayah dia makan kat luar.
Dan ayah dia termakan something yang ada perisa tambahan berlebihan.
Take note.
Berlebihan okay.
Oh.
Bukan perisa rasa strawberry, anggor atau sambal belacan.
Bukan bukan bukan.
Nama saintifik dia ajinomoto.
Bukan jugak sejenis motor.
Eh.
Lantak.
Ya.
Ayah dia allergic kat ajinomoto ni.
That's why badan dia pon tetiba start membengkak.
Mungkin kalau kulit dia warna hijau dah boleh jadi The Hulk.
Seriously.
Sampai dua hari kat hospital.
Kau ingat dia pura pura nak tidor kat tilam hospital?
HohO~
 Ya.
Aku pon tahu perisa tambahan atau nama sebenar dia ajinomoto ni tak elok.
Kau boleh keguguran rambot okay.
Eh.
Tak perlu la kau nak pergi kedai gunting rambot.
Free of charge je rambot kau gugur.
Hebat tak?
HohO~
Dan jugak kau boleh kena darah tinggi.
Tinggi mana tu tak tahu la pulak aku kan.
Lantak.
Yang penting, benda ni tak elok.
Jadi, elakkan atau kurangkan.
 Okay.
Macam mana nak tahu masakan tu ada perisa tambahan atau ajinomoto ni?
Ya.
Kau makan.
Lepas tu, tunggu dalam masa 15 minit.
Kalau tetiba kau nak makan lagi.
Maksodnya kau memang pelahap.
HohO~
Okay.
Serious.
Kalau kau rasa dahaga.
Dahaga yang dahaga.
Betol betol dahaga.
Maka, masakan tu memang ada perisa tambahan yang banyak.
Cuba try test dulu.
Good luck~

potpetpotpet: Eh. Tajok nak kebaboom. Kan kan kan? Lantak.

10 ulasan:

HairiAks berkata...

botak itu menawan.. jimat duit x payah nak ptong rmbut kat kdai.. huhu..

Hizami Li berkata...

hairi:
ya.
jimat.
cepat.
dan tangkas.
hohO~

kasih berkata...

Melantak.
Lantak.
Lantak.
haha

Hizami Li berkata...

kasih:
ahha.
duh.
anda sihat?
;P

::FAIZ FARISH:: berkata...

Bnda tu mmg tak berapa bagus, tp menyedapkan makanan...

Qarl berkata...

zami nk try botak cm makcik britney tak haha

Hizami Li berkata...

faiz:
ya.
i know.
hehe.
tp biar berpada2 ye.
:D

Hizami Li berkata...

qarl:
hohO~
setakat ni tak bernafsu pon nak botak.
hohO~

Yatre Hayati berkata...

wee.....cuak ke bebeh...dah la ary2 makan luar...memang x masak langsung ....worried...

syamean berkata...

sejak bile plak ajinamoto 2 name saintipik???
confuse jap....
MSG lor...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com