Selasa, 27 April 2010

Ini Teka Teki Dan Sila Jawab. Ada Berani?

HohO. Cuba teka nak? Dalam banyak banyak bulan, bulan apa bila perempuan perempuan kurang bercakap? Sila sila. Aku rasa mesti kau dah pernah dengar teka teki ni kot. Kan kan kan? Apalagi sila berikan jawapan. HohO. Eh eh takde hadiah tau kalau kau jawab dengan betol. Kalau nak jugak eh eh lantak kau la.

Okay. Cuba teka lagi nak? HohO. Eh eh kali ni bukan spesies teka teki. Tapi kalau kau nak anggap macam teka teki pon sukahati la. Aku makan apa for lunch tadi? Jeng jeng jeng. Jeng jeng jeng. Jeng jeng jeng.  Wah!!! Nak teros beritahu jawapan ni. Boleh tak kau buat buat  muka macam nervous gila? Keropok CORNTOZ dan jugak TWIGGIES. HohO. Tak sihat bukan? Betol. Tapi aku tak sempat nak singgah cafe nak makan nasi dan lauk pauk. Eh eh bukan tak sempat cuma malas. Malas yang betol betol malas. So nak senang nak kenyang aku telan la benda benda tu sambil baca doa selamat.

 Perisa ayam pon jadi la walaupon tak dapat makan ayam betol betol. Bantai je la.
 Ada lagi sekeping. Siapa nak?

potpetpotpet: Janji esofagus aku dapat berfungsi. Eh eh tahu tak apa itu esofagus? Jeng jeng jeng.

18 ulasan:

  1. ardini:
    ahha.
    teeet!!!
    salah.
    next.
    ;P

    BalasPadam
  2. bulan januari kot?
    februari?
    mac?
    april?
    lalala~
    *tataw. huu~

    BalasPadam
  3. aqilah:
    jeng jeng jeng.
    next!!!
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  4. xnk jawab

    i tau asparagus je

    BalasPadam
  5. qarl:
    ala.
    ala.
    ala.
    jawab jugak.
    cepat.
    cepat.
    cepat.
    ahha~

    BalasPadam
  6. nyanyi jap*

    Kalau bulan bisa ngomonggg,,..lalalala

    BalasPadam
  7. hana:
    salah salah.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  8. pulan puasa..heee :)
    btol ke??

    BalasPadam
  9. pipi muncet:
    salah lagi.
    sila cuba lagi.
    ahha.
    guna la talian hayat.
    ;P

    BalasPadam
  10. bulan februari lar perempuan kurang brcakap..
    sbb bulan 2 bilangan hari die paling sikit klu nak dbandingkan dengan bulan lain..
    hehehe..
    betul ke??

    BalasPadam
  11. cik anis:
    tahniah.
    anda betol!
    alasan anda pon betol!
    tahniah.
    tahniah.
    ahha.
    sila gelak sorang sorang bagi meraikan kemenangan anda!
    sila sila jangan malu.
    ;)

    BalasPadam
  12. dD sitekateki nak menjawab bleh,
    "bulan mengambang"...
    time2 period ehem2 nie la pompuan akan dok diammmm jewww...tahan sakit ualls...

    BalasPadam
  13. sitekateki:
    ahha.
    eh eh.
    bukan itu jawapan dia.
    cik anis ada jawapan betol.
    ;)

    BalasPadam
  14. HIZAMI....
    besday kad abg eq tu penuhi syarat tak?
    hehe....

    BalasPadam
  15. baru nak jwb tp cik anis dh jawab dh..so, ko kena ucapkan tahniah gak sbb jawapan yang aku nk jwb sama ngn cik aniss..hehehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com