Rabu, 21 April 2010

Hizami 234 Epy Besday Kontest.

Jom sertai Hizami 234 Epy Besday Kontest.
Dijamin kontest paling mudah yang pernah dijalankan.
Hadiah utama yang ditawarkan adalah bernilai RM50.
Oh.
Jangan lupa.
Hadiah saguhati turut disediakan. 
Jadi apa tunggu lagi?
Jom sertai kontest ini.
 
How To Join?
Anda dikehendaki membuat satu entri di blog anda dengan tajuk Hizami 234 Epy Besday Kontest. Seterusnya, anda perlu menyediakan kad ucapan Selamat Ulang Tahun Kelahiran dan ditujukan khas kepada saudara pemilik blog ini, Hizami. Mudah bukan?
  • Saiz Kad: 450px (width) x 330px (height) - Tidak Wajib
  • Format: JPEG (*.jpg,*.jpeg)
  • Tulisan Atas Kad: "Epy Besday Hizami"
Kemudian, anda perlu meninggalkan link entri anda pada ruangan komen di bawah ini.

Terma & Syarat?
  1. Terbuka kepada semua jenis blogger dan merupakan follower kepada blog ini.
  2. Dalam entri anda tersebut, sila pastikan anda turut meletakkan backlink ke blog ini (http://hizamirahim.blogspot.com/) dan juga backlink ke kontest ini (http://hizamirahim.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html).
  3. Tarikh tutup penyertaan kontest ini ialah pada jam 11.59 malam 30hb April 2010.

    Eh.
    Semua terletak pada tangan anda.
    Kreativiti anda.
    Ya.
    Kalau anda berniat mahu menggunakan koleksi gambar si pemilik blog, dengan segala hormatnya dipersilakan.
    Oh.
    Koleksi gambar si pemilik blog boleh didapati di sekitar blog ini dan juga halaman facebook miliknya.
    Hizami Li.
    Jadi.
    Jangan buang masa lagi.
    Sertailah kontest mudah menang ini.
    Siapa yang untung?
    Anda juga.


    potpetpotpet: Duh. Aku bertukar menjadi skema demi kontest ni. Kau tahu, dua tiga kali jugak aku pengsan sebab terkejot eh biar betol aku tulis macam ni. Serious. Lantak. Oh. Jom join kontest konon kebaboom ni!

    47 ulasan:

    1. wah teacher!
      mcm seronok je.heee

      BalasPadam
    2. kutojimedo:
      hohO~
      jom la join.
      ;D

      BalasPadam
    3. zamy..siap buat contest sempena bzday lg..aku bg kad tulis tgn je la..hehe~

      BalasPadam
    4. hana:
      oh.
      bulih jugak.
      nanti beri kat zami ye?
      hohO~

      BalasPadam
    5. yeay ! nak join.
      jap2 nak g add fb cikgu.
      wakaka.

      BalasPadam
    6. mcm best je kontest ni...
      rasa mcm mau join tapi...
      kebusy dgn tesis pulak skrg bro...

      BalasPadam
    7. patutnya ko letak la hadiah dia ape dulu b4 suh org buat entri,sbbnya 'hadiah' adalah penarik kepada org ramai sama ada berbaloi atau tak utk masuk contest.. just pendapat aku.. lagipon befday ko dah nak dekat.. cukup masa ke? hehe.. to all candidates, all da best...

      salam hari lahir kepada tuan blog... wish awal ~

      BalasPadam
    8. abang eq:
      ala.
      jom la join.
      hohO~
      ;D

      BalasPadam
    9. syahirul:
      well,
      thanx.
      pandangan anda memang bernas.
      thanx again.
      ;D

      BalasPadam
    10. hahaha.
      first time aku nengot contest semacam ini. Kaka.

      Nanti aku buat kard baik punya untuk ko ea. LOL

      BalasPadam
    11. semekom..
      g arr tgk ek

      http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

      bulih ka cenggitu

      BalasPadam
    12. adehhh jap2 salah eja nama daaa

      BalasPadam
    13. waahhhh..contest!!!
      kalo wat girly nyer kad cmne???

      BalasPadam
    14. rowena:
      tak kisah.]okay je.
      ;D

      BalasPadam
    15. wahaa
      best nii
      hehe

      jangan lupe join ku nye 20 hb ni
      ;)

      BalasPadam
    16. nak join jgk..
      tp tggu abes exam dlu okeyh..
      .
      msh ade mse
      haha
      (:

      BalasPadam
    17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    18. husna:
      okay.
      saya tunggu.
      jgn tak join pulak.
      hohO~

      BalasPadam
    19. miss lolly:
      erk.
      entah.
      hohO~
      jom la join.
      :D

      BalasPadam
    20. zami, kau buat contest bg adiah sampai 50 hengget nie, nnt kau cukup duit tak nk isi minyak keter tue ?/ uhuhuhu... ;p

      BalasPadam
    21. aidy:
      ahha.
      bukan kau ke taja duit rm50 tu?
      hohO~

      BalasPadam
    22. kau xde submit borang permohonan peruntukan dari aku pun b4 dis ??

      BalasPadam
    23. aidy:
      oh.
      tak ada ek?
      duh.
      lupa pulak.
      so how?
      ahha~

      BalasPadam
    24. sila submit dengan sepantas kilat borang permohonan tue... insya-Allah akan diproses dalam tempoh 30 hari waktu bekerja dari tempoh permohonan diterima... ahaha... ;)

      kalau rase agak lambat, sila cuba kaedah alternatif, carilah bapak gula... hohoho... ;p

      BalasPadam
    25. kay saje je kan nak promote birthday ko yg sebenarnye kan? hahaha! xpew2,,, aku try buat nanti yer... hehehe...
      aku pon nak buat contest jugak la..

      7 hari mencari cinta.. lalala~

      BalasPadam
    26. aidy:
      tak apa la kalau tak sudi. ahha~

      BalasPadam
    27. arel:
      ahha.
      eh.
      saja je.
      tak tahu nak buat kontest apa lagi.
      duh.
      ;D

      BalasPadam
    28. he...jmputan dari marikh..Okay2.peserta dari pluto datang eh...hohoho

      BalasPadam
    29. http://knajmie.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

      dah join.. check out the post.. (^^,)
      happy birthday zami!

      BalasPadam
    30. teacher!
      i already make you your card,
      feel free to ursha it.haha

      http://fantasiversusrealiti.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

      BalasPadam
    31. zamy..i join zamy punye contest..ngeehee~

      hepy bzday!~

      http://hanadevushka.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

      BalasPadam
    32. huh..ada gap seminggu sblom paper seterusnya..maka saya pown nak join contest niah..tadaaa...hahahahha..

      BalasPadam
    33. alhamdulillah bro hizami...
      dapat abg eq siapkan simple card...
      seadanya je bro...
      "something is better than nothing..."...kan?!

      BalasPadam
    34. bab design card ni
      kalau guna mac design
      last2 kene purchase
      huhu
      susah

      BalasPadam

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com