Rabu, 21 April 2010

Hizami 234 Epy Besday Kontest.

Jom sertai Hizami 234 Epy Besday Kontest.
Dijamin kontest paling mudah yang pernah dijalankan.
Hadiah utama yang ditawarkan adalah bernilai RM50.
Oh.
Jangan lupa.
Hadiah saguhati turut disediakan. 
Jadi apa tunggu lagi?
Jom sertai kontest ini.
 
How To Join?
Anda dikehendaki membuat satu entri di blog anda dengan tajuk Hizami 234 Epy Besday Kontest. Seterusnya, anda perlu menyediakan kad ucapan Selamat Ulang Tahun Kelahiran dan ditujukan khas kepada saudara pemilik blog ini, Hizami. Mudah bukan?
  • Saiz Kad: 450px (width) x 330px (height) - Tidak Wajib
  • Format: JPEG (*.jpg,*.jpeg)
  • Tulisan Atas Kad: "Epy Besday Hizami"
Kemudian, anda perlu meninggalkan link entri anda pada ruangan komen di bawah ini.

Terma & Syarat?
  1. Terbuka kepada semua jenis blogger dan merupakan follower kepada blog ini.
  2. Dalam entri anda tersebut, sila pastikan anda turut meletakkan backlink ke blog ini (http://hizamirahim.blogspot.com/) dan juga backlink ke kontest ini (http://hizamirahim.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html).
  3. Tarikh tutup penyertaan kontest ini ialah pada jam 11.59 malam 30hb April 2010.

    Eh.
    Semua terletak pada tangan anda.
    Kreativiti anda.
    Ya.
    Kalau anda berniat mahu menggunakan koleksi gambar si pemilik blog, dengan segala hormatnya dipersilakan.
    Oh.
    Koleksi gambar si pemilik blog boleh didapati di sekitar blog ini dan juga halaman facebook miliknya.
    Hizami Li.
    Jadi.
    Jangan buang masa lagi.
    Sertailah kontest mudah menang ini.
    Siapa yang untung?
    Anda juga.


    potpetpotpet: Duh. Aku bertukar menjadi skema demi kontest ni. Kau tahu, dua tiga kali jugak aku pengsan sebab terkejot eh biar betol aku tulis macam ni. Serious. Lantak. Oh. Jom join kontest konon kebaboom ni!

    47 ulasan:

    kutojimedo berkata...

    wah teacher!
    mcm seronok je.heee

    Hizami Li berkata...

    kutojimedo:
    hohO~
    jom la join.
    ;D

    hana devushka berkata...

    zamy..siap buat contest sempena bzday lg..aku bg kad tulis tgn je la..hehe~

    Hizami Li berkata...

    hana:
    oh.
    bulih jugak.
    nanti beri kat zami ye?
    hohO~

    kasih berkata...

    yeay ! nak join.
    jap2 nak g add fb cikgu.
    wakaka.

    Hizami Li berkata...

    kasih:
    ahha.
    jom jom.
    ;D

    eqbalzack berkata...

    mcm best je kontest ni...
    rasa mcm mau join tapi...
    kebusy dgn tesis pulak skrg bro...

    Qarl berkata...

    nak MENANG!

    syahirul berkata...

    patutnya ko letak la hadiah dia ape dulu b4 suh org buat entri,sbbnya 'hadiah' adalah penarik kepada org ramai sama ada berbaloi atau tak utk masuk contest.. just pendapat aku.. lagipon befday ko dah nak dekat.. cukup masa ke? hehe.. to all candidates, all da best...

    salam hari lahir kepada tuan blog... wish awal ~

    Hizami Li berkata...

    abang eq:
    ala.
    jom la join.
    hohO~
    ;D

    Hizami Li berkata...

    qarl:
    jom?
    jom?
    jom?
    ;D

    Hizami Li berkata...

    syahirul:
    well,
    thanx.
    pandangan anda memang bernas.
    thanx again.
    ;D

    EIPUL berkata...

    hahaha.
    first time aku nengot contest semacam ini. Kaka.

    Nanti aku buat kard baik punya untuk ko ea. LOL

    Hizami Li berkata...

    epul:
    buat ye.
    ;D

    Lelord berkata...

    semekom..
    g arr tgk ek

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

    bulih ka cenggitu

    Hizami Li berkata...

    lelord:
    thanx.
    ;D

    Lelord berkata...

    adehhh jap2 salah eja nama daaa

    Hizami Li berkata...

    lelord:
    hohO~
    ;D

    taufiq helios berkata...

    cam menarik je...hoho

    Rowena Chasez berkata...

    waahhhh..contest!!!
    kalo wat girly nyer kad cmne???

    Hizami Li berkata...

    taufiq:
    jom join.
    ;D

    Hizami Li berkata...

    rowena:
    tak kisah.]okay je.
    ;D

    joegrimjow berkata...

    wahaa
    best nii
    hehe

    jangan lupe join ku nye 20 hb ni
    ;)

    hUsNA berkata...

    nak join jgk..
    tp tggu abes exam dlu okeyh..
    .
    msh ade mse
    haha
    (:

    miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

    Warghhh

    dah ramai ke yg juin neh ?

    ZaCk AzRiN berkata...
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
    Hizami Li berkata...

    joe:
    ya.
    jom!
    ;D

    Hizami Li berkata...

    husna:
    okay.
    saya tunggu.
    jgn tak join pulak.
    hohO~

    Hizami Li berkata...

    miss lolly:
    erk.
    entah.
    hohO~
    jom la join.
    :D

    Aidy Shahiezad berkata...

    zami, kau buat contest bg adiah sampai 50 hengget nie, nnt kau cukup duit tak nk isi minyak keter tue ?/ uhuhuhu... ;p

    Hizami Li berkata...

    aidy:
    ahha.
    bukan kau ke taja duit rm50 tu?
    hohO~

    Aidy Shahiezad berkata...

    kau xde submit borang permohonan peruntukan dari aku pun b4 dis ??

    Hizami Li berkata...

    aidy:
    oh.
    tak ada ek?
    duh.
    lupa pulak.
    so how?
    ahha~

    Aidy Shahiezad berkata...

    sila submit dengan sepantas kilat borang permohonan tue... insya-Allah akan diproses dalam tempoh 30 hari waktu bekerja dari tempoh permohonan diterima... ahaha... ;)

    kalau rase agak lambat, sila cuba kaedah alternatif, carilah bapak gula... hohoho... ;p

    AreL berkata...

    kay saje je kan nak promote birthday ko yg sebenarnye kan? hahaha! xpew2,,, aku try buat nanti yer... hehehe...
    aku pon nak buat contest jugak la..

    7 hari mencari cinta.. lalala~

    Hizami Li berkata...

    aidy:
    tak apa la kalau tak sudi. ahha~

    Hizami Li berkata...

    arel:
    ahha.
    eh.
    saja je.
    tak tahu nak buat kontest apa lagi.
    duh.
    ;D

    alinac lover berkata...

    menarik ya!

    Hizami Rahim berkata...

    alinac:
    jom join~
    ;D

    soffya cik bulan berkata...

    mahu join juga...hehe.:)

    soffya cik bulan berkata...

    he...jmputan dari marikh..Okay2.peserta dari pluto datang eh...hohoho

    Just_najmiE berkata...

    http://knajmie.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

    dah join.. check out the post.. (^^,)
    happy birthday zami!

    kutojimedo berkata...

    teacher!
    i already make you your card,
    feel free to ursha it.haha

    http://fantasiversusrealiti.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

    hana devushka berkata...

    zamy..i join zamy punye contest..ngeehee~

    hepy bzday!~

    http://hanadevushka.blogspot.com/2010/04/hizami-234-epy-besday-kontest.html

    ::Loqman Bakal Pendidik:: berkata...

    huh..ada gap seminggu sblom paper seterusnya..maka saya pown nak join contest niah..tadaaa...hahahahha..

    eqbalzack berkata...

    alhamdulillah bro hizami...
    dapat abg eq siapkan simple card...
    seadanya je bro...
    "something is better than nothing..."...kan?!

    joegrimjow berkata...

    bab design card ni
    kalau guna mac design
    last2 kene purchase
    huhu
    susah

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com