Jumaat, 30 April 2010

Hey! Tak Reti Nak Reply SMS Ke?

Ya. Aku sedang marah marah ni. Fed up tahap beruang anak lapan. Eh eh bukan aku yang beranak lapan. Beruang tu. Okay. Siapa siapa? Jeng jeng jeng. Wah. Saspen betol bunyi bunyian tersebot.  Kan kan kan? Aku marah betol kat diri sendiri. Boleh? Aku nak cerita pasal aku ni bukan spesies gila sms. Betol. Aku rasa pelik. Kau tak rasa sayang eh rasa sayang sayang eh hey lihat nona jauh rasa sayang sayang eh. Fuh. Kembang kuncup peparu aku nak sebot sekali nafas. Kau boleh? Erk. Okay. Aku bukan orang yang gila sms sana sini. Aku jugak bukan orang yang suka pandang pandang jeling jeling kat handphone aku 24 jam. Itu bukan aku. Itu mungkin kau. Betol. Aku tak tipu. Aku bukan spesies yang selalu gian nak sms.


Aku banyak habiskan masa aku depan laptop hijau aku. Eh eh takde kaitan dengan Ingat Hijau Ingat Daus ya. Aku lebih lebih suka online. Betol betol betol. Sila buat suara macam Upin dan Ipin. Lantak terkepit kepit halkum aku. Surfing internet lagi best daripada sms sms ni. Bantai je la. Aku selalu leka online dan kemudian aku tak tahu aku letak kat mana handphone aku. I was like eh eh mana handphone aku pulak ni. Masa tu aku terus buat solat sunat hajat dan jugak solat sunat istikharah. Boleh? Then aku baru nak terkedek kedek cari handphone aku. Oh. Atas meja belajar rupanya. Fuh. Aku tengok kat skrin handphone tu. Eh eh ada beberapa sms. Dah lama pulak tu sms tu sampai. Ada la dalam minggu lepas. HohO. Bantai je la. Mood nak reply pon dah takde langsong. Rasa macam dah tak fresh nak reply. Bak kata pepatah, idamkan yang lebih segar, kupas la sendiri. HohO. Sorry. That's why kadang kadang aku tak reply mesej mesej tu. Fuh. Harap harap takde orang terasa. Ya. Itu kelemahan aku. My handphone lebih kepada aksesori je. Lantak.

potpetpotpet: Agak agak kenapa aku tak minat sms sms ni? HohO.

34 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hahah..bg je beruang tu mkn hp tu..ada hp kalu tak bls msg tak payah pakai (kata sorg kenalan..huhu)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
tu la.
hp untuk kegunaan lain.
snap pictures.
and music.
;P

FarhanaDr berkata...

Saye gila sms.. Tapi tapi.. Takde pon orang nak sms dengan saya.. Hahaha.. ;p

Jarang sangat dah pegang handphone skang.. Huhu..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
really?
ya.
itu antara faktor.
hizami jugak takde sesiapa nak sms byk2.
ahha.
;P

zamdayz berkata...

patot la aku msg xreply..

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

eh phone sape?sama la plak..

Hizami Rahim berkata...

zam:
ahha.
bila ek?
lupa.
lol~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

haha..dulu guna hp utk msg n call jerk..tp skunk utk amik gmbr ngan music plak..pasni leh tgk tv n blog dalam phone..owh canggihnye lah dunia skang..segalanya di jari anda..huhu

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
betol betol!!!
;)

Hizami Rahim berkata...

nabil:
ahha.
sama ek?
wah.
give me 5!!!
ahha.
;)

luvly mya berkata...

haha..same..banyak on9..hp pun kdg2 sehari tak tgok.pastu lupa ade kat mane..aiya..ahaha

kasih berkata...

cara bercakap macam tak mesej girlfriend langsung. haha.
sama la, hp selalu tak tau letak mana.
;)

Hizami Rahim berkata...

mya:
ahha.
tahu takpe.
duh.
sian hencek hp tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

kasih:
jeng jeng jeng.
;P

c-jhou berkata...

ops...
saya terasa...
haha~~

ayue berkata...

wahh . kite serupe lahh . HAHA .

ardinihumaira berkata...

hah? tak replay sampai berminggu2. hehe bz study kot ;p

May Happiness Be Around You Now And Forever

Hizami Rahim berkata...

jhou:
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

ayue:
give me 5!!!
;)

Hizami Rahim berkata...

ardini:
ya.
mungkin.
;)

AiDa berkata...

me too.. ske on9 drpd msj... =D

adrina sidek berkata...

lorh, tak nak msg dgn die la camni *bajet ade no fon gaknya* lantak la...haha =P

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
me too.
;)

Hizami Rahim berkata...

adrina:
hohO.
;P

c-jhou berkata...

zamie, sengaja kutuk sy kat cni ea??
xpe2.. tunggu sy abis exam t baru 'cari pasal' ngan kmu.. wahaha~~

Dauspozi berkata...

haha, manusia internet mana main sms... xder class r... keh3... Aku pun kurang ber'sms sbb aku tak gi mana pun selain duk dpn komputer ni, keluar pun time hujung minggu je...

Rowena Chasez berkata...

owhh..nasib baik..nasib baik..
nasib baik xde num u..
hahahaa..

H@n$ Xy berkata...

ermmm...tak suka sms jer...kalau takde laptop hijau tuh camne??hilang ke atau kena curi ke...so layan sms lah yer..hu5

rizal jabai berkata...

sms ni exercise jari..haha

Gadis Ephysis berkata...

yes.. x suker sms juger... semak otak je nak layan.. lagi baik FB dan YM + skype

hana devushka berkata...

aku pown jarang sgt sms..ngadap laptop je 24/7..hehe~

aien_Raz berkata...

cannot lose my nset lor...
biar xmsg ngn sape2 pon.. tp nset wajib da kt tepi... ngeh3~

ayie berkata...

haha klu enset tu ade 3g..baik xyah pki..tukar je..dengan nokia 3310..xyah lee nak nak gamba bgi..kesian enset tu ade bagai function tp xgune..hehe

Aidy Shahiezad berkata...

nombor tepon ko pun aku takde, cmne la plak aku nk trase ati bile ko tak reply msg aku...

ehh.. jap... abes tue, aku antar msg kt sape td ?? hoho...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com