Rabu, 21 April 2010

Dup Dap Dup Dap.

Eh eh eh.
Tiba tiba nak nervous pulak.
My first paper would be on this Thursday.
Kau gila aku tak nervous sampai nak terencat akal dah ni pon.
Fuh.
Agak agak soalan senang macam dua tambah satu atau lima tolak tiga tak?
Nak jugak rasa soalan exam macam tu.
Boleh aku gelak gelak gemok dalam dewan peperiksaan.
Mintak mintak la senang. Mintak mintak la senang. Mintak mintak la senang. Ulang sebanyak enam ratos tujuh puluh lapan ribu lima ratus tiga puloh sembilan kali.
Lantak.
Oh.
Another tips nak exam ni.
Tidor kena cukop ye anak anak sekalian.
Even kau tak habis nak baca bab bab dalam buku yang macam kamus tu, aku rasa better kau tidor jugak.
Sila jangan mimpi kau nak coba coba habiskan malam sebelom exam tu.
Kalau habis kau mengeja kamus tu pon, entah masok entah tidak kat dalam kepala hotak kau.
Ya.
Kepala hotak kau dah letih.
Tambah letih kalau kau tak tidor malam tu.
Eh.
Kalau tak cukop tidor jugak takot pulak otak kau tak berfungsi semasa menjawab kertas peperiksaan tu.
Tak pasal pasal tiba tiba syok lukis cacing kerawit dan cacing pita kat kertas jawapan kau.
Eh eh eh aku pernah terlukis mee megi siap ada telor mata dan jugak udang.
Boleh?

potpetpotpet: Tak pernah aku nak cukop tidor. Sebab terlebih tidor. Lantak.

19 ulasan:

  1. alahai...nape nak risau2...
    exam tu duniawi je....haha

    BalasPadam
  2. wish u best of luck... ;)


    slm kenal dari nabilah... (^_^)

    BalasPadam
  3. yes2!! esok ko 1st paper dan aku plak last paper..happY!!

    BalasPadam
  4. abang eq:
    ahha.
    yela.
    duniawi.
    T-T

    BalasPadam
  5. sabar dek...
    jgn gelabah2...kena ader cool n relax skit....by the way, all the best of luck k...

    BalasPadam
  6. emm.. serius klu xckop tdo
    mse exam tbe2 jd blank..
    .
    otak xleh berfungsi ng btol

    anyw good luck
    jd la sehebt cili merah
    ;D~~

    BalasPadam
  7. hehe... u r so funny... Love dis blog... ^_^

    BalasPadam
  8. all the best to you...yang penting..gigih blogging kan..

    BalasPadam
  9. sitekateki:
    ahha.
    tak gelabah sgt.
    hehe.
    thanx! ;D

    BalasPadam
  10. yup2.. x yah nervous la.. kalau dah ready tu tetap ready. aku kadang2 kompius gak aku ni ready ke nerbes je.. hehe.. but bila dapat paper alhamdulilah sume leh buat.. bole buat la. betul belakang cite.. hehee.. ne way gud luck.. aku tinggal 1 paper je lagi.. next week.. hehe..
    p/s: baru je balik ke dunia blogging.. hehehe

    BalasPadam
  11. miss cutey cat:
    alamak.
    malu la dgr puji pujian tu.
    lari masok bilik jap.
    :P

    BalasPadam
  12. nabil:
    ahha.
    tetiba jadi minat gila.
    duh~

    BalasPadam
  13. zami!!!!!! good luck! jiayou! hwaiting! ganbatei! =DD

    BalasPadam
  14. gud luck,,

    hahahaha
    bstnye dop umh..dh hbs paper dh

    BalasPadam
  15. gud luck la utk exam kau tue zami... kalo soklan tue senang macm yg kau harapkan, boleh la kau gelak2 gemok nnt...

    tp, kalau x sesenang sprt yg diharapkan, izinkan aku saje yg gelak2 gemok on behalf kau nnt... okeh ??

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com