Isnin, 19 April 2010

Cinta Itu Buta. Cemburu Juga Buta. Duh.

Hey.
Aku tak suka lelaki.
Eh.
Betol la.
Aku tak suka lelaki kuat cemburu.
Oh.
Aku tak cerita pasal aku okay.
Kau gila Munah?
HohO~
Ni pasal kawan aku.
Ya.
Kawan perempuan aku merangkap classmate aku jugak.
Anyway.
Sebelom ni aku ada group esaimen dengan dia.
Oh.
Bukan aku dan dia berdua saja.
Tapi berlima kot.
Ke berenam?
Eh.
Entah.
Tak ingat pulak.
Okay.
Girl ni dah ada bf.
Dan bf dia kuat cemburu.
Cemburu buta.
Cemburu gila nak mampos.
Dapat bayangkan tak betapa hebat kuasa cemburu dia?
Betol ni.
Oh my.
Aku rasa macam nak bagi bf dia tu makan kasot lembap lembap basah boleh tak?
Biar dia rasa entah sedap ke tak aku pon tak tahu sebab aku pon tak pernah rasa.
Boleh pulak dia nak tudoh tudoh girl dia curang?
Dengan aku pulak tu.
Keji betol perangai dia.
Duh.
Apahal bro?
Aku tahu la aku lagi hensem dan comel daripada kau.
Eh.
Betol kan?
HohO~
Masalahnya aku tak pernah mesej mesej dia apalagi nak calling calling girl kau.
Dan nombor dia pon aku tak ada okay.
Kami berjumpa sebab nak siapkan esaimen.
Itu pon berlima ke berenam.
Bukan berdua.
Oh.
Aku bukan mangsa cemburu buta dia yang pertama.
Sebelom ni pon ada jugak orang lain kena macam aku.
Bapak dahsyat cemburu kau.
Lantak kau la.
Malas nak layan.
Kadang kadang aku kesian kat kawan aku tu.
Dia selalu menangis.
Ya.
Sebab perangai bf dia macam haram.
Psiko babe!
Hurm.
Why I call him as psycho?
Dia ada akaun facebook hampir semua bebudak dalam kelas girl ni termasok jugak aku.
Sebab apa?
Lu pikirlah sendiri!
HohO~
Nak buat macam mana.
Girl ni pon memang dah betol betol cintakan bf dia.
Cuma bf dia tak perasan that his attitude totally dah over the limit.
Lol~ 
Kesian.

potpetpotpet: The road not taken. Maka, berhati-hatilah di jalan raya.

15 ulasan:

HANS XY... berkata...

ish3..teruk tul perangai bf girl tuh..ceh..jealous

Hazzy Ishak berkata...

cinta tak buta
dia tak ada mata nak melihat

kesian arrr

Syasya Imani berkata...

seram r ..
laki camtuh..
entah2 dia pon curang..
ops..terlebih la plak..

hUsNA berkata...

mst girl tu lawa kot
n mst die xnk khlgn girl tu
dats y bf die g2
.
erk??
**tbe2 jd berprasangka baik
haha
(:

kasih berkata...

horror la if ada bf macam tu.

Hizami Li berkata...

hans:
ahha.
kan?
adoi~

Hizami Li berkata...

hazzy:
ya.
okay2.
betol.
ahha~

Nazz@Purple berkata...

ish xpatot cam tu..blum ade ikatan sah lagi..tak de makne nye nak setia ngan lelaki yg kuat cemburu cam tu..

Hizami Li berkata...

syasya:
ahha.
mungkin.
lol~

Hizami Li berkata...

husna:
erk.
boleh la.
but lelaki tu tak boleh la nak kawal segala pergerakan dia.
lepas tu setiap perkara nak prasangka buruk.
duh.
kesian.

Hizami Li berkata...

kasih:
ahha.
ya.
horror.

Hizami Li berkata...

nazz:
oh.
nak buat mcm mana.
dah terlanjur cinta.
hohO~

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Warghhhhhhhhhhhhhhhh


meng0ng jerp. t kawn camane ?

aZizoL berkata...

kalo da cemburu sgt kawen jela senang..then simpan bini ko kat umah buat pekasam ..ckp je mcm tu kat dierh..

Qarl berkata...

hey

sy tak suka layout nih

sy lagi suke layout lama

huhuhu

mane tanaman cili saya

kakakaka

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com