Isnin, 19 April 2010

Cinta Itu Buta. Cemburu Juga Buta. Duh.

Hey.
Aku tak suka lelaki.
Eh.
Betol la.
Aku tak suka lelaki kuat cemburu.
Oh.
Aku tak cerita pasal aku okay.
Kau gila Munah?
HohO~
Ni pasal kawan aku.
Ya.
Kawan perempuan aku merangkap classmate aku jugak.
Anyway.
Sebelom ni aku ada group esaimen dengan dia.
Oh.
Bukan aku dan dia berdua saja.
Tapi berlima kot.
Ke berenam?
Eh.
Entah.
Tak ingat pulak.
Okay.
Girl ni dah ada bf.
Dan bf dia kuat cemburu.
Cemburu buta.
Cemburu gila nak mampos.
Dapat bayangkan tak betapa hebat kuasa cemburu dia?
Betol ni.
Oh my.
Aku rasa macam nak bagi bf dia tu makan kasot lembap lembap basah boleh tak?
Biar dia rasa entah sedap ke tak aku pon tak tahu sebab aku pon tak pernah rasa.
Boleh pulak dia nak tudoh tudoh girl dia curang?
Dengan aku pulak tu.
Keji betol perangai dia.
Duh.
Apahal bro?
Aku tahu la aku lagi hensem dan comel daripada kau.
Eh.
Betol kan?
HohO~
Masalahnya aku tak pernah mesej mesej dia apalagi nak calling calling girl kau.
Dan nombor dia pon aku tak ada okay.
Kami berjumpa sebab nak siapkan esaimen.
Itu pon berlima ke berenam.
Bukan berdua.
Oh.
Aku bukan mangsa cemburu buta dia yang pertama.
Sebelom ni pon ada jugak orang lain kena macam aku.
Bapak dahsyat cemburu kau.
Lantak kau la.
Malas nak layan.
Kadang kadang aku kesian kat kawan aku tu.
Dia selalu menangis.
Ya.
Sebab perangai bf dia macam haram.
Psiko babe!
Hurm.
Why I call him as psycho?
Dia ada akaun facebook hampir semua bebudak dalam kelas girl ni termasok jugak aku.
Sebab apa?
Lu pikirlah sendiri!
HohO~
Nak buat macam mana.
Girl ni pon memang dah betol betol cintakan bf dia.
Cuma bf dia tak perasan that his attitude totally dah over the limit.
Lol~ 
Kesian.

potpetpotpet: The road not taken. Maka, berhati-hatilah di jalan raya.

15 ulasan:

  1. ish3..teruk tul perangai bf girl tuh..ceh..jealous

    BalasPadam
  2. cinta tak buta
    dia tak ada mata nak melihat

    kesian arrr

    BalasPadam
  3. seram r ..
    laki camtuh..
    entah2 dia pon curang..
    ops..terlebih la plak..

    BalasPadam
  4. mst girl tu lawa kot
    n mst die xnk khlgn girl tu
    dats y bf die g2
    .
    erk??
    **tbe2 jd berprasangka baik
    haha
    (:

    BalasPadam
  5. horror la if ada bf macam tu.

    BalasPadam
  6. hazzy:
    ya.
    okay2.
    betol.
    ahha~

    BalasPadam
  7. ish xpatot cam tu..blum ade ikatan sah lagi..tak de makne nye nak setia ngan lelaki yg kuat cemburu cam tu..

    BalasPadam
  8. syasya:
    ahha.
    mungkin.
    lol~

    BalasPadam
  9. husna:
    erk.
    boleh la.
    but lelaki tu tak boleh la nak kawal segala pergerakan dia.
    lepas tu setiap perkara nak prasangka buruk.
    duh.
    kesian.

    BalasPadam
  10. nazz:
    oh.
    nak buat mcm mana.
    dah terlanjur cinta.
    hohO~

    BalasPadam
  11. Warghhhhhhhhhhhhhhhh


    meng0ng jerp. t kawn camane ?

    BalasPadam
  12. kalo da cemburu sgt kawen jela senang..then simpan bini ko kat umah buat pekasam ..ckp je mcm tu kat dierh..

    BalasPadam
  13. hey

    sy tak suka layout nih

    sy lagi suke layout lama

    huhuhu

    mane tanaman cili saya

    kakakaka

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com