Khamis, 29 April 2010

Bukti High Heels Yang Membunuh. Gila!









potpetpotpet: Siapa berani?

18 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe dni suka high heels tapi yang gambo last tu menggerunkan ;p


Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

zulaikha berkata...

gilo! memang gilo! kalau jatuh tak ke free2 je dapat seliuh kaki. adeh.. macam2 la ragam manusia....

Hizami Rahim berkata...

ardini:
hohO.
;)

FarhanaDr berkata...

Tak pandai pakai.. Sbb menyakitkan kaki dan pinggang kalau pakai.. Huhu..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

Rasanya tak da kot pakai mcm ni...

Hizami Rahim berkata...

zulaikha:
ahha.
selagi hidup.
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ada je.
hohO.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
betol betol.
bahaya.
;)

Pipi Muncet berkata...

ni pakai boleh mampos. confirm.tergelliat sket.putus urat saraf

kasih berkata...

tak suka & tak da high heels.
sila percaya.
haha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kalu ada blh lari 100 meter..mmg awe tabik spring ar..dahsyat

s h a f i q h a s h i m _____ berkata...

wahhhhhhhhh!!! gila la yang last tu. lepas ni jalan pakai jari kaki je..huhu

luvly mya berkata...

aiyakk,,yang last tu..huu~

Salina berkata...

no comment.haha

Cik Amy~ berkata...

ish2..mcm2...xley ke design smtg y cun lg dr tu??huhu :p

http://cutestuffamy.blogspot.com/

Ismail Noh berkata...

Berani benar perempuan nak pakai kasut macam ini. Peluang nak jatuh itu satu. Dapat penyakit itu satu..

Dauspozi berkata...

Aku tak suka pakai kasut cmni, menyakitkan... ehh?, dah lupa jantina ke aku ni?... wakaka

narumi berkata...

ngeri tgok
giler r sape yg sanggup pakai
terutamanya yg last tu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com