Khamis, 29 April 2010

Bukti High Heels Yang Membunuh. Gila!









potpetpotpet: Siapa berani?

18 ulasan:

  1. hehe dni suka high heels tapi yang gambo last tu menggerunkan ;p


    Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

    BalasPadam
  2. gilo! memang gilo! kalau jatuh tak ke free2 je dapat seliuh kaki. adeh.. macam2 la ragam manusia....

    BalasPadam
  3. Tak pandai pakai.. Sbb menyakitkan kaki dan pinggang kalau pakai.. Huhu..

    BalasPadam
  4. Rasanya tak da kot pakai mcm ni...

    BalasPadam
  5. zulaikha:
    ahha.
    selagi hidup.
    ;)

    BalasPadam
  6. farhanadr:
    ahha.
    betol betol.
    bahaya.
    ;)

    BalasPadam
  7. ni pakai boleh mampos. confirm.tergelliat sket.putus urat saraf

    BalasPadam
  8. tak suka & tak da high heels.
    sila percaya.
    haha

    BalasPadam
  9. kalu ada blh lari 100 meter..mmg awe tabik spring ar..dahsyat

    BalasPadam
  10. wahhhhhhhhh!!! gila la yang last tu. lepas ni jalan pakai jari kaki je..huhu

    BalasPadam
  11. aiyakk,,yang last tu..huu~

    BalasPadam
  12. ish2..mcm2...xley ke design smtg y cun lg dr tu??huhu :p

    http://cutestuffamy.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Berani benar perempuan nak pakai kasut macam ini. Peluang nak jatuh itu satu. Dapat penyakit itu satu..

    BalasPadam
  14. Aku tak suka pakai kasut cmni, menyakitkan... ehh?, dah lupa jantina ke aku ni?... wakaka

    BalasPadam
  15. ngeri tgok
    giler r sape yg sanggup pakai
    terutamanya yg last tu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com