Ahad, 11 April 2010

Bila Patot Best Jadi Tak Best. Ini Kisah Benar.

Bayangkan.
Bila hari yang konon best.
Jadi hari yang sangat bosan.
Duh.
Ya.
Aku cakap pasal hari Ahad ni.
Bapak bosan gila.
Sampai aku tak tahu nak buat apa lagi.

 ____________________________________________

Makan? Banyak kot aku dah telan. Oh. Patot guna perkataan melantak.
Minom? Tak cukop kot jari tangan dan kaki nak kira berapa kali aku dah merembeskan sisa buangan. Oh.
Online? Cuba beritahu aku bila masa aku tak online. Bulih?
Movie? Dah nak terkeluar segala bijik mata dan jugak bijik timah sebab asyik asyik amelina skodeng movie kat laptop ni.
Mandi? Sudah. Siap buat kuak lentang lagi kat dalam bilik air walaupon guna shower je. Lantak.
Jogging? Tak jadi sebab tiba tiba hujan. Lemak terkumpol sudah. Duh.
Tidor? Oh. Tak perlu buat masa sekarang. Kepala hotak aku dah penyek sebelah sebab asyik tidor je.
_____________________________________________

Hurm.
Nak kena kahwin ni.
Baru tak bosan.
Kot.
Duh.
Siapa nak kahwin dengan aku pulak ni?
Sila jangan angkat tangan tapi lari lari anak dan jugak lari lari setempat.
Bulih?
Lantak.

potpetpotpet: Adakah aku dah tua bila fikir pasal kahwin? Lantak.

18 ulasan:

hari2 sbagai ocelot berkata...

ahahaha.. kot kna lari2 anak..
seru dh smpai r tu,, cpat2 criew calon huhu

kutojimedo berkata...

fullamak teacher.

mahu kawin dah?
wah sape calon tuh?
XD

FarhanaDr berkata...

Hohoho.. Takpe.. Ku juge slalu pikir psal nak kawen.. Menarik untuk difikirkan.. Hik hik..

Judiene berkata...

nak kawen?
org lain sibuk nak exam ko sibuk nak kawen
hehehe

M.N Hisham berkata...

main kawen2 boleh la.. muda agi nk kawen tu..

Hizami Li berkata...

ocelot:
uits.
belom lagi la.
cume terfikir je.
hohO~

Hizami Li berkata...

kutojimedo:
ahha.
takde la sangat.
hohO~
dgn sape?
belom tahu.
lol~

Hizami Li berkata...

farhana:
ya.
jom sama2 fikir.
ahha~
;P

Hizami Li berkata...

judiene:
ahha.
malas la nak study.
penat dah otak ni.
hohO~
;P

Hizami Li berkata...

m.n. hisham:
uits.
ada dua orang same age dgn aku dah kahwin okay.
ahha~
;D

Nurul Farhana berkata...

salam singgah..

potpetpotpet: Adakah saya masih muda bila tak fikir pasal kahwin? =p

Hizami Li berkata...

farhana:
ahha.
mungkin.
entah.
;P

Qarl berkata...

chekgu

jom g maen kawen2 kat

R & R Tapah! hahaha

tibe2

[z@ck] berkata...

kawin???

nak nak!

*gila pathetic* hahaha

i'm shin... i'm inesen berkata...

kawen??? *angkat 2 tangan...

Just_najmiE berkata...

kawen muda jadi papa muda.. anak comel2.. whee!~~ =P

hUsNA berkata...

btol2..
kawen mude, nnt ank da besar rse cm adek jew..
.
haha
(:

Taman Rashida berkata...

skodeng2 je... tetibe bc entri ni. hahah best~!!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com