Ahad, 11 April 2010

Bila Patot Best Jadi Tak Best. Ini Kisah Benar.

Bayangkan.
Bila hari yang konon best.
Jadi hari yang sangat bosan.
Duh.
Ya.
Aku cakap pasal hari Ahad ni.
Bapak bosan gila.
Sampai aku tak tahu nak buat apa lagi.

 ____________________________________________

Makan? Banyak kot aku dah telan. Oh. Patot guna perkataan melantak.
Minom? Tak cukop kot jari tangan dan kaki nak kira berapa kali aku dah merembeskan sisa buangan. Oh.
Online? Cuba beritahu aku bila masa aku tak online. Bulih?
Movie? Dah nak terkeluar segala bijik mata dan jugak bijik timah sebab asyik asyik amelina skodeng movie kat laptop ni.
Mandi? Sudah. Siap buat kuak lentang lagi kat dalam bilik air walaupon guna shower je. Lantak.
Jogging? Tak jadi sebab tiba tiba hujan. Lemak terkumpol sudah. Duh.
Tidor? Oh. Tak perlu buat masa sekarang. Kepala hotak aku dah penyek sebelah sebab asyik tidor je.
_____________________________________________

Hurm.
Nak kena kahwin ni.
Baru tak bosan.
Kot.
Duh.
Siapa nak kahwin dengan aku pulak ni?
Sila jangan angkat tangan tapi lari lari anak dan jugak lari lari setempat.
Bulih?
Lantak.

potpetpotpet: Adakah aku dah tua bila fikir pasal kahwin? Lantak.

18 ulasan:

  1. ahahaha.. kot kna lari2 anak..
    seru dh smpai r tu,, cpat2 criew calon huhu

    BalasPadam
  2. fullamak teacher.

    mahu kawin dah?
    wah sape calon tuh?
    XD

    BalasPadam
  3. Hohoho.. Takpe.. Ku juge slalu pikir psal nak kawen.. Menarik untuk difikirkan.. Hik hik..

    BalasPadam
  4. nak kawen?
    org lain sibuk nak exam ko sibuk nak kawen
    hehehe

    BalasPadam
  5. main kawen2 boleh la.. muda agi nk kawen tu..

    BalasPadam
  6. ocelot:
    uits.
    belom lagi la.
    cume terfikir je.
    hohO~

    BalasPadam
  7. kutojimedo:
    ahha.
    takde la sangat.
    hohO~
    dgn sape?
    belom tahu.
    lol~

    BalasPadam
  8. farhana:
    ya.
    jom sama2 fikir.
    ahha~
    ;P

    BalasPadam
  9. judiene:
    ahha.
    malas la nak study.
    penat dah otak ni.
    hohO~
    ;P

    BalasPadam
  10. m.n. hisham:
    uits.
    ada dua orang same age dgn aku dah kahwin okay.
    ahha~
    ;D

    BalasPadam
  11. salam singgah..

    potpetpotpet: Adakah saya masih muda bila tak fikir pasal kahwin? =p

    BalasPadam
  12. farhana:
    ahha.
    mungkin.
    entah.
    ;P

    BalasPadam
  13. chekgu

    jom g maen kawen2 kat

    R & R Tapah! hahaha

    tibe2

    BalasPadam
  14. kawin???

    nak nak!

    *gila pathetic* hahaha

    BalasPadam
  15. kawen muda jadi papa muda.. anak comel2.. whee!~~ =P

    BalasPadam
  16. btol2..
    kawen mude, nnt ank da besar rse cm adek jew..
    .
    haha
    (:

    BalasPadam
  17. skodeng2 je... tetibe bc entri ni. hahah best~!!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com