Khamis, 29 April 2010

Aku Nak Terjun Daripada Bangunan! Percaya Pada Diri Dengan Harapan Dan Keyakinan.

Siapa duduk rumah kat tingkat yang paling tinggi? Siapa siapa? Cepat mengaku. Eh eh rumah apa yang tingkat tinggi tinggi tu? Oh. Pangsapuri ke? Bantai je la. Yang penting aku nak tahu siapa duduk tempat tinggi tinggi ni. Please please mengaku.

Aku ada hajat ni. Bukan hajat nak buang air. Tak perlu kot aku nak beritahu kau kalau aku nak buat benda tu. Najis mutawassitah betol. Ni pasal lain. Aku nak terjun daripada tingkat paling tinggi. Boleh la boleh la boleh la. Aku sedang kecewa sedih pilu duka merana yang amat. Ini gila. Arghhhh...


Kau tahu? Soalan tadi bapak gila susah! Aku jawab paper Industrial Chemistry pukul 2:30pm tadi. Fuh... Susah susah susah. Lain baca lain soal. Geram!!! Aduh.

Okay. Malas nak fikir fikir na na na na na. HohO. Lantak la apa nak jadi pon. Alhamdulillah. Tinggal satu paper je lagi. Best betol. Eh eh lupa pulak. Tadi aku nak terjun tu bukan sebab aku nak bunuh diri. Bukan bukan. Aku nak cuba sayap pari pari yang aku buat semalam guna kertas surat khabar kuning kuning dan jugak lidi penyapu dua keping. Nak cuba kot kot aku boleh terbang sebelah helikopter guna sayap pari pari tu mana la tahu. Tuah ayam nampak di kaki. Hang Tuah pulak dah lama mati. Sekian. Eh eh FarhanaDr nak join sekali? Jom jom. HohO.


potpetpotpet: Gagal sekali sila menangis puas puas. Mungkin kau tak gagal lagi lepas ni. Kan kan kan?

21 ulasan:

miss neelopher berkata...

aiyak! jangan jangan! ramai cyg u lagi.. :D gud luck ea exam.. i pun ade exam gak.. jugak pernah berhasrat apa yg u hasratkan tu.. :)

Hizami Rahim berkata...

miss neelopher:
ahha.
okay.
tinggal 1 paper.
good luck jugak!
;)

zamdayz berkata...

apakah?
jangan la sedey.
xda rezeki kot.
Len kali kite jgn ekot kate tutttttttttttttttttttttt....haha

Hizami Rahim berkata...

zam:
ahha.
tahu takpe.
duh.
aku mudah percaya kat orang.
hohO~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

bangunan tinggi takda..pokok tinggi ada? blh ke?

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
boleh boleh.
kat mana tu?

FarhanaDr berkata...

Ouh tidaks tidaks.. Tak mahu ler join.. Hahahaha.. Tapi kalau bertenggek duduk atas pari-pari boleh laa kot.. Boleh tak? Hahaha.. ;p

kasih berkata...

mana sayapnya?
tak nampak pon?

AiDa berkata...

waaaa... juz tinggal 1 paper je lagi?ni yang aida jelez ni.....

H@n$ Xy berkata...

ahah..soklan tuh sajer nak uji kesabaran hizami kot..hah3~~ngee..

::dAuZsHaNLeY:: berkata...

tau x?
kalau org ckp soalan tu susah lah,
kompem xdpt A lah,
ape lah...
last2 result dorg gempak gak...
cayelahh..

Hizami Rahim berkata...

farhana:
ahha.
okay2.
nak try sayap pari pari tu jap.
ahha~

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
siapa tak nampak.
tak lama lagi.
jeng jeng jeng.

Hizami Rahim berkata...

aida:
sila sila.
;P

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
duh.
sabar amat berat.

Hizami Rahim berkata...

dauz:
ahha.
orang lain kot.
not me.
;0

Qarl berkata...

zami,

jgn tipu yee

sy tau anda terror

sekian

nak jugak

sekian

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hazami : tp nak kena panjt gunung ledang sampai puncak baru ada pokok tinggi..huhu..ada bran ka?

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
sampai hati tuduh tuduh tipu.
huahua.
ni betol la.
;(

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
ada je berani tu.
;)

cik anis berkata...

huhu..
handphone sekadar aksesori je..
hehe..same lar kite..
mls btol nk reply msg..
penat jari nk mnaip msg..

*nk mnekan keyboard xpenat plak..hihi..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com