Isnin, 26 April 2010

Aku Bukan Manusia Yang Layak.

Oh. Tajok ada terselit sentimen jiwang jiwang. Boleh? Well, petang tadi my mom called me. She was so sorry since tak ingat nak wish me happy birthday on that particular day. Oh my mom. Tak perlu semua tu. I'm okay. Tak kecik hati pon. Dan kalau kecik hati pon for what? Ya. I know that you have a lot of works to do. And also you are getting older. Me too. It's normal if sekali sekala ingat ingat lupa. Oh. Aku pulak selalu lupa lupa ingat sebab aktiviti lupa lebih banyak daripada aktiviti ingat. Serious. HohO. Plus, aku bukan manusia yang layak untuk kecik hati lebih lebih lagi with my own mother. Dosa dosa. Okay. To my mom, semoga sihat selalu! Love you.


potpetpotpet: Sila sayangi ibu anda. Pesanan ini dibawakan secara sukahati lantak kau nak terima ke tak sendirian berhad. Sekian. Pecah kaca pecah gelas, kau ni apahal suka sangat pecah pecah barang ni? Jawab jangan tak jawab.

17 ulasan:

  1. sweetnya mak dia.. mak dni kalau ingat besday dni dia malu nak wish... dni tahu cakap.. eh hari ni beday dni.. gtu je. pastu dia konon2 masak sedap2 ^_^

    BalasPadam
  2. ardini:
    hehe.
    really?
    hehe.
    sayang itu ditonjolkan dalam perbuatan.
    ;)

    BalasPadam
  3. sama kes dgn dni,
    tapi selalu time besday tu..
    mak akan bermanja2..
    haha..
    macam terbalik pulak.

    BalasPadam
  4. "I know that you have a lot of works to do. And also you are getting older. It's normal if sekali sekala ingat ingat lupa."

    ade bunyi2 nk tmasuk dlm kategori derhaka tue... hehehe... ;p

    BalasPadam
  5. aidy:
    isk.
    oh.
    sukahati.
    lagi nak tuduh apa lagi?

    BalasPadam
  6. alamak...
    dia senti-emo plak tgh2 mlm nie...
    ampun erk...

    BalasPadam
  7. aidy:
    ahha.
    mana ada emo.
    cuma tak baik la tuduh tuduh perihal derhaka ni.
    bahaya.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  8. sayang mak saya juga!!!
    ahahaha

    tiba-tiba!

    BalasPadam
  9. hakim:
    silakan.
    takde siapa yang larang.
    hohO~

    BalasPadam
  10. tbe2 rindu kt mak..
    hihi
    (;

    BalasPadam
  11. "pecah kaca pecah gelas,suke hati aku la aku nk pecahkan aku punya kaca dgn gelas"

    oyeah!tlg bg award utk jawapan pantun ni.ngee. :D

    BalasPadam
  12. cik kuntum:
    ahha.
    okay okay.
    award bakal menyusul.
    ;)

    BalasPadam
  13. so sweet... mak shin x penah wish pon huhu

    *nanges

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com