Khamis, 18 Mac 2010

The Top 12 American Idol Season 9. Who's Going Home?

Oh. Lacey Brown was voted off from the show last night.
She was sent home.
Sedih? Tak ada la sangat.
Gembira? Tak jugak.
Ada aku kisah bak kata Azwan Ali tu. Hoho.
Ya. Plus, Paige Miles and Tim Urban were both in Bottom 3.
Hurm. Lacey Brown ni agak bosan sikit. Her performances. Her attitude.
So, maybe tak ramai people suka kat Lacey Brown ni.
Nak kata huduh, tak ada huduh mana pun.
Dia cantik la jugak daripada kau kan? Erk.
Anyway, she has a nice voice though.
Boleh je kalau kau nak tidur tapi kau tak boleh nak tidur sebab kau tak mengantuk sebab kau dah minum Nescafe tadi dan mungkin jugak kau baru je bangun tidur, kau boleh dengar suara Lacey Brown ni.
Dia boleh dondang sayang kat kau supaya tutup mata dan tidur.
Kan kan kan?


p/s: Still in love with Siobhan Magnus.

8 ulasan:

  1. lacey ni yg mana 1 ek...

    BalasPadam
  2. siobhan magnus & tim urban!!!

    BalasPadam
  3. hazzy:
    ahha.
    yg rambut merah tu.
    ;D

    BalasPadam
  4. qarl:
    ya.
    but tim urban?
    hurm~

    BalasPadam
  5. enjoy giler2 taim odisen sajer...


    mcm2 karenah~

    BalasPadam
  6. ezam:
    ya.
    sengal2 je yg gi odisen.
    ahha~

    BalasPadam
  7. this season sanjaya malakar was tim urban. Hahaha. Enough said.

    Go with the archuleta boy.

    How lucky he is, rite?

    BalasPadam
  8. joey:
    ahha.
    ya.
    maybe.
    ;D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com