Jumaat, 5 Mac 2010

Top 10 Girls American Idol Season 9. The Best Performances. The Results.

Best Performances - In My Opinion

Crystal Bowersox What a name. She sang As Long As I See The Light from Creedence Clearwater Revival. Oh. Itu bukan jenama air mineral di pasaran. Haha. Seriously. I never heard nama kumpulan ni. Dah la panjang, pastu ala-ala susah nak sebut dan kelakar. Boleh? Okay. Crystal ni a bit like independent artist la. Kalau kat Malaysia ni, dia ibarat macam Yuna. Oh bulan. Oh bulan. Oh bulan. Itu gema ye. Sebab tu ulang tiga kali. Hehe. Ya. FYI, sepatutnya the guys perform the night after the girls. But, si Crystal ni masuk hospital. Tercekik makan kuih bahulu katanya. Oh. Aku tipu. Hehe. Dia masuk hospital atas masalah kesihatan. So, that's why the guys kena perform that day. Walaupun kau masuk hospital sebelum ni, kau memang terbaik la wokkk!


Lilly Scott Ya. Ni lagi satu. Independent jugak. Motif semua nak jadi independent? Or dalam bahasa Melayu, berdiri di atas kaki sendiri? Haha. Artis berdiri di atas kaki sendiri. Fuh. Nama tak boleh blah. Oh. She sang A Change Is Gonna Come from Sam Cooke. Jugak. Aku tak pernah dengar lagu ni. Pelik-pelik la kau. Haha. Apa-apa hal, her voice is raw. Kasar macam gula kasar. Boleh? Konsep yang diguna pakai pun lebih kurang dengan Crystal ni. Nyanyi sambil main gitar. Kan? Kenapa tak nyanyi sambil tumbuk belacan ke? Kan kan kan?

Siobhan Magnus Oh. Nama kau macam spesies siamang. Boleh? Oh. Sila tukar nama. Hehe. Aku gurau je. Dia nyanyi lagu Think from Aretha Franklin. Oh. Sangat best when she hit the high pitch note at the end of the song. Seriously. Meremang bulu siamang. Oh. Kenapa siamang lagi? Okay. Katharine McPhee pernah nyanyi lagu ni masa she was in American Idol Season 5. And I love Katharine's version compared to Siobhan ni. Haha. Nevertheless, she has a great talent and she's weird!

Results - The Girls That Voted Off From The Show

Haeley Vaughn She sang The Climb by Miley Cyrus. Oh. Tak sedap. Menangis aku tengok kau nyanyi. That's okay. Kau muda lagi. Cuba try America's Next Top Model pulak lepas ni. Haha. Haeley ni murah dengan senyuman. Ya. Motto hidup si Haeley ni antaranya ialah Senyum Itu Sedekah. Oh. Pandai-pandai je aku ni.

Michelle DeLamor Oh. Mi amor. Huhu. Dia nyanyi With Arms Wide Open by Creed. Hurm. A bit shaky la. Tak best mana pun. Sesuai la kau keluar. However, her face ni ada iras-iras Leona Lewis tambah sikit Jordin Sparks. Haha. Boleh?

4 ulasan:

  1. go...with aaron kelly dan adik adam lambert (alex - sebab share surname sama..hahaha)


    p/s didi better buckle up next week!
    She definitely needs some shock factor next week

    BalasPadam
  2. joey:
    ya.
    agreed.
    didi needs to work hard.
    tak perlu kot nak nangis2.
    huhu.
    ;D

    BalasPadam
  3. crystal mmg beshh!
    i like her!
    cewahh,.. hehe!~
    sian tgk didi..
    sore sdp. hurm..

    BalasPadam
  4. siobhan tu irish name laa.. kat ireland ni ramai gile pompuan name siobhan.. sebutannye 'shivon'.. FYI.. :)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com