Jumaat, 26 Mac 2010

Tiga Minggu. Pejam Celik Pejam Celik. Hoho.


Oh. Tinggal tiga minggu je lagi.
Ya. Lebih kurang 20 hari la.
Sekejap je tu.
Pejam celik pejam celik.
Tidur balik.
Boleh?
Hoho.
Ya.
Peperiksaan akhir dah ada kat sekitar sudut tu.
Kau tak faham?
Okay. Finale exam is just around the corner.
Oh. Demand pulak.
Nak jugak speaking-meaking ni.
Hoho.

Sila klik untuk tumbesaran yang melampau.

Ya. Jadual peperiksaan dah keluar.
Slip menduduki peperiksaan pun dah ambil.
Tinggal menghitung hari nak duduk dalam dewan peperiksaan je ni.
Haha. Study?
Erk.
Tak habis lagi kot.
Boleh?
Hoho.
Nak tunggu study week.
Time tu boleh la fokus nak study.
Sebab nama diberi pun study week.
Kan kan kan?
Hoho. Konon je tu.
Indah khabar dari rupa.
Nama je cantik. Rupa? Ai yo yo.
Doakan aku study ye kawan-kawan.
Hoho.

4 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

kalo tunggu time study week bru nk study, x tcover ler smua skali nnt...

ape kate start dari skrg ??
sesambil menunggu pakcik bas tue nk jalan kan... uhuks... ;p

Hizami Li berkata...

aidy:
ahha.
pening la kalau baca kat atas bas.
ahha~

joegrimjow berkata...

gambateee

najihah sahami berkata...

babai zaman study!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com