Selasa, 9 Mac 2010

Terbongkar Identiti Sebenar Seorang Lelaki. Koleksi Gambar Panas.

Oh. Masa ni aku form 5. Wah. 17 tahun. Muda kan? Oh. Seriously. I used to be a nerd. Kau lihat muka aku. Suci semacam bukan? Haha. This pic was taken masa aku pergi lawatan sambil belajar ke FRIM. Seronok betul time ni. Haha. Bebudak sangat.

Aku dan kekawan karib aku kat SDDS dulu. Still in contact. Haha. Yang duduk sebelah kiri depan tu nama dia Pyan. Yang budak comel kat belakang tu nama dia Ejam. Tetiba rindu pulak kat zaman sekolah dulu. Haha.

Oh my. Siapa ni? Haha. Aku lagi. Sila gelak bersama-sama. Gelak sampai menangis pun tak apa kot. Hoho.

Kau tengok rambut aku? Oh my. Siapa yang gunting ni? Isk. Buruk bebenor. Haha. Oh. Ni masa pergi camping kat Gunung Datuk, Rembau, Negeri Sembilan. Aktiviti Kelab Alam Sekitar kalau aku tak silap kot.

Wah. Apahal kat songkok ada bunga berjuntaian tu? Oh. Aku lalu kat taman bunga tadi. Tetiba bunga tu tersangkut kat songkok aku tu. Percayalah. Haha. Time ni aku masuk Pesta Pantun Peringkat Kebangsaan pada tahun 2005 yang berlangsung di negeri Melaka. Dan aku pulak mewakili negeri Melaka. Oh. Benci betul. Apahal la time aku nak mewakili Melaka ni kau buat pertandingan tu kat sini jugak. Oh. Tidak adil sungguh kau tahu.

p/s: Kenangan yang memang tak dapat dilupakan. Oh tidak mungkin sama sekali. Ya. Kekadang aku rindu pada masa lalu. Haha. Tak banyak masalah. Tak macam sekarang. Aiyoh. Oh. Gambar-gambar ni secara tidak sengaja aku korek daripada CD simpanan aku. So, aku dengan tak malu menyiarkan gambar-gambar ni. Oh. I love being a nerd during those times.

22 ulasan:

Qarl berkata...

wah

down memory lane sgt2 kan

zami, yg pasti anda pelajar pling skema kan dulu

Just_najmiE berkata...

woah, u do look like a nerd!! hahaha..

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
tuh la pasal.
tetiba.
erk.
paling skema?
ya.
mungkin.
ahha~

Hizami Li berkata...

najmie:
not just i was look like a nerd.
but i was a nerd!
ahha~

::FAIZ FARISH:: berkata...

Gmbr masa muda2 memang kekadang melucukan....

Hizami Li berkata...

faiz:
tahu takpe.
ahha.
aku gelak gile2 kot tgk gmbr2 tu.
ahha~

AdiE berkata...

pantun tu berlangsung kat sek aku kn zami????

~daniel adie~

Hizami Li berkata...

adie:
oh.
bukan.
kat sekolah lain.
adie, tu peringkat negeri kot.
ahha~

Muhammad berkata...

holla

u from melaka ??
:P

Hizami Li berkata...

muhammad:
ya.
originally from melaka.
ahha.
why?

hari2 sbagai ocelot berkata...

memang gelak smpai mgalirkan air mata la hahaha
cute gilew ag2 pic yg kat pesta pantun,,
ayu abes arr hihihi

Hizami Li berkata...

ocelot:
ahha.
sengal~

[zikeryhassan] berkata...

muke tetap maintain je.

hari2 sbagai ocelot berkata...

sengal la plak kot ahahahaha

ziqzulkifli berkata...

sumpah gler...i really love ur blog..
hehe....

putra berkata...

haha..aku dh nk komen td gambar ko mmg nerd tp tak sempat nk taip dh post comment..hehe..kamu mmg nampak nerd masa muda2 dulu..geram nk cubit..haha

Miss Cutey Cat berkata...

Perghh comey siot gambo hizami ms dedulu.. tgk gambar yg pakai songkok ada bunga berjutaian tu nmpk mcm lelaki idaman malaya(btol k ayat ni?pape j la.. ) =D ngeh3....

Hizami Li berkata...

zikery:
muka mesti maintain la.
ahha~

Hizami Li berkata...

ocelot:
ahha.
mungkin kot.
huhu~

Hizami Li berkata...

ziqzulkifli:
oh.
thanx a lot.
;D

Hizami Li berkata...

putra:
ahha.
nak cubit?
x bulih.
ahha~

Hizami Li berkata...

miss cutey cat:
ahha.
lelaki melayu la sgt.
oh.
terakhir?
i dunno la.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com