Selasa, 9 Mac 2010

Terbongkar Identiti Sebenar Seorang Lelaki. Koleksi Gambar Panas.

Oh. Masa ni aku form 5. Wah. 17 tahun. Muda kan? Oh. Seriously. I used to be a nerd. Kau lihat muka aku. Suci semacam bukan? Haha. This pic was taken masa aku pergi lawatan sambil belajar ke FRIM. Seronok betul time ni. Haha. Bebudak sangat.

Aku dan kekawan karib aku kat SDDS dulu. Still in contact. Haha. Yang duduk sebelah kiri depan tu nama dia Pyan. Yang budak comel kat belakang tu nama dia Ejam. Tetiba rindu pulak kat zaman sekolah dulu. Haha.

Oh my. Siapa ni? Haha. Aku lagi. Sila gelak bersama-sama. Gelak sampai menangis pun tak apa kot. Hoho.

Kau tengok rambut aku? Oh my. Siapa yang gunting ni? Isk. Buruk bebenor. Haha. Oh. Ni masa pergi camping kat Gunung Datuk, Rembau, Negeri Sembilan. Aktiviti Kelab Alam Sekitar kalau aku tak silap kot.

Wah. Apahal kat songkok ada bunga berjuntaian tu? Oh. Aku lalu kat taman bunga tadi. Tetiba bunga tu tersangkut kat songkok aku tu. Percayalah. Haha. Time ni aku masuk Pesta Pantun Peringkat Kebangsaan pada tahun 2005 yang berlangsung di negeri Melaka. Dan aku pulak mewakili negeri Melaka. Oh. Benci betul. Apahal la time aku nak mewakili Melaka ni kau buat pertandingan tu kat sini jugak. Oh. Tidak adil sungguh kau tahu.

p/s: Kenangan yang memang tak dapat dilupakan. Oh tidak mungkin sama sekali. Ya. Kekadang aku rindu pada masa lalu. Haha. Tak banyak masalah. Tak macam sekarang. Aiyoh. Oh. Gambar-gambar ni secara tidak sengaja aku korek daripada CD simpanan aku. So, aku dengan tak malu menyiarkan gambar-gambar ni. Oh. I love being a nerd during those times.

22 ulasan:

  1. wah

    down memory lane sgt2 kan

    zami, yg pasti anda pelajar pling skema kan dulu

    BalasPadam
  2. woah, u do look like a nerd!! hahaha..

    BalasPadam
  3. qarl:
    ahha.
    tuh la pasal.
    tetiba.
    erk.
    paling skema?
    ya.
    mungkin.
    ahha~

    BalasPadam
  4. najmie:
    not just i was look like a nerd.
    but i was a nerd!
    ahha~

    BalasPadam
  5. Gmbr masa muda2 memang kekadang melucukan....

    BalasPadam
  6. faiz:
    tahu takpe.
    ahha.
    aku gelak gile2 kot tgk gmbr2 tu.
    ahha~

    BalasPadam
  7. pantun tu berlangsung kat sek aku kn zami????

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  8. adie:
    oh.
    bukan.
    kat sekolah lain.
    adie, tu peringkat negeri kot.
    ahha~

    BalasPadam
  9. holla

    u from melaka ??
    :P

    BalasPadam
  10. muhammad:
    ya.
    originally from melaka.
    ahha.
    why?

    BalasPadam
  11. memang gelak smpai mgalirkan air mata la hahaha
    cute gilew ag2 pic yg kat pesta pantun,,
    ayu abes arr hihihi

    BalasPadam
  12. sengal la plak kot ahahahaha

    BalasPadam
  13. sumpah gler...i really love ur blog..
    hehe....

    BalasPadam
  14. haha..aku dh nk komen td gambar ko mmg nerd tp tak sempat nk taip dh post comment..hehe..kamu mmg nampak nerd masa muda2 dulu..geram nk cubit..haha

    BalasPadam
  15. Perghh comey siot gambo hizami ms dedulu.. tgk gambar yg pakai songkok ada bunga berjutaian tu nmpk mcm lelaki idaman malaya(btol k ayat ni?pape j la.. ) =D ngeh3....

    BalasPadam
  16. zikery:
    muka mesti maintain la.
    ahha~

    BalasPadam
  17. ocelot:
    ahha.
    mungkin kot.
    huhu~

    BalasPadam
  18. ziqzulkifli:
    oh.
    thanx a lot.
    ;D

    BalasPadam
  19. putra:
    ahha.
    nak cubit?
    x bulih.
    ahha~

    BalasPadam
  20. miss cutey cat:
    ahha.
    lelaki melayu la sgt.
    oh.
    terakhir?
    i dunno la.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com