Ahad, 14 Mac 2010

Telephone - Lady GaGa Featuring Beyonce. The Official Music Video. Untuk Tontonan 18 Tahun Dan Ke Atas.

Okay. Tadi, aku sempat jugak tengok the latest music video from Lady GaGa. Ya. From her latest single, Telephone. And featuring Beyonce Knowles. Oh my. Music video tu sangat pelik. Kalau kat bumi, memang music video macam ni tak pernah wujud. Gedebushhh... Aku tak berapa nak faham konsep monsep music video tu al-maklumlah aku ni macam kampung sikit. Boleh? Uits... Apakah kaitan stop telephonin' me dengan jalan cerita music video tu? Adusss. Meh sini aku siku kepala kau Lady GaGa. Boleh? Aku tak faham kepala otak kau berfungsi macam mana. Wait. Kau ada otak ke tak sebenarnya ni? Let me know okay? Haha.


By the way, aku memang respect gila dengan kreativiti Lady GaGa ni. Memang kau bukan manusia. Seriously. Aku betul-betul konfius ni. This music video memang totally artistik. Mistik. Dan misteri. Oh my. All of the outfits in this music video memang gila gempak. Sangat unik sampai kau tak tahu dia pakai apa tu. Plus, Beyonce pun dah ikut gila-gila Lady GaGa dalam music video ni. Kau bayangkan betapa kuat pengaruh Lady GaGa ni? Aiyoh. Duration music video ni pulak ada la dalam 9 minit lebih macam tu. Music video ni start dengan Lady GaGa kena masuk ke penjara. Konon dia buat jenayah something like that la. Lepas tu, tetiba ada orang telefon dia. So, start la lagu tu. Okay? Seriously. Apa-apa pun, memang best jugak music video ni. Rugi siapa tak tengok. Ya. Mungkin music video terbaik pada tahun 2010 ni. For now. So, apa lagi? Tekan la play...











p/s: Aku tutup mata rapat-rapat sepanjang music video ni. Erk. Okay. Aku tipu. Perkara yang sebenar, aku buka mata luas-luas sepanjang music video ni. Boleh?

11 ulasan:

putra berkata...

yes!! aku org 1st comment..hehe..
sangat lucah video ni..semalam dh tgk masa kt seminar tu..hehehe..aku curi2 online..ada ke plaster te**k dia..hikhikhik

FarhanaDr berkata...

Hahahahaha.. Lady gaga memang kreatif.. Tgk jek muzik2 video dia.. Walaupun lucah dan pelik, tapi ku rase ade bestnye gak.. Hik hik hik.. Lady gaga ni mmg mantopsss la.. :)

Qarl berkata...

zami

u tau kan i suke giler makcik gaga nih

vid ni buat i lagi lagi & lagi suke kat die hokey

go gaga go zami!

Hizami Li berkata...

putra:
kan?
sengal Lady GaGa ni.
ahha~

Hizami Li berkata...

FarhanaDr:
hehe.
ya!
betul.

Hizami Li berkata...

qarl:
ya.
Lady GaGa memang sengal.
ahha~

Aman@Badboy91 berkata...

kah3!! same with me here
just discovered that video yesterday, ma fwenz told me..
seriously, gaga is something~ dunno wat to say kah3!!
honey b a.k.a beyonce pown dah terikut ikut =p

nabila berkata...

hahahah!! bergaga lah para lelaki yg tgok keseksian lady gaga n beyonce

Hizami Li berkata...

aman:
kan?
ahha.
hidup Lady GaGa!
tetiba~

Hizami Li berkata...

nabila:
ahha.
erk.
i dunno what to say.

ikanbilis berkata...

i love it. i love gaga. haha. unique kot. different gila..


anyway baru tadi tengok kat blik lecturer hehehe


cam nak blajar dance step die la =P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com