Ahad, 7 Mac 2010

Selamat Hari Lahir. Happy Birthday. Qu Ni Sheng Er Kuai Le. Joyeux Anniversaire.


Dear Adik,
Selamat Hari Lahir! Ya. Sekarang Adik dah besar. Dah tingkatan empat pun. Hehe. So, tingkatan empat tu dah berapa jumlah umur terkumpul? Oh. Umur Adik dah 16 tahun. Hehe. Ya. Abang minta maaf sesangat since Abang tak sempat nak wish your birthday on that particular day. Terlebih sudah... Erk. Bukan. Terlupa sudah. Hehe. Ya. Abang betul-betul terlupa. So, secara rasminya, Abang mengucapkan Selamat Hari Lahir sekali lagi. Dan semoga Adik berjaya mendapatkan kejayaan di dunia dan di akhirat. Study rerajin okay? Dah besar dah ni. Jangan manja sangat tau. Be independent. Dan rerajin la pergi belajar memasak sikit-sikit. Ya. Belajar daripada Ibu. Sedap gila Ibu masak okay. Rugi kalau Adik tak curi ilmu memasak daripada Ibu. Haha. Okay. Itu je kot ucapan skema daripada Abang buat Adik. Take care. Oh. Tutu...

Before I forgot, she is my sister. Haha. Nuraudi Zafirah binti Abd Rahim. Currently studying kat Sekolah Seri Puteri, Cyberjaya. Dia anak kelima daripada enam orang adik-beradik. Ya. Aku yang sulung. Kau nak gelak? Silakan. Aku pun nak gelak sama. Hahaha. Oh. Why dia dipanggil Adik? Sebab we family tak expect pun akan terkeluar anak yang memegang nombor giliran keenam tu. Haha. Tetiba je terkeluar macam tu. Boleh? Erk. That's why la dia ni dipanggil Adik. Even dah tambah lagi satu ahli baru, gelaran Adik tu still lekat kat dia. However, my sis yang bongsu tu, Nurhusna Qahirah binti Abd Rahim, bakal berumur empat tahun pada tanggal 20hb April ni. Ya. Tiga hari sebelum giliran aku pulak. Hehe. By the way, dia yang berumur empat tahun ni pun sudah boleh demand suruh panggil dia Baby. Kau boleh? Haha. Bijak sungguh dia.

p/s: To my sister Nurhuda Atiqah binti Abd Rahim, Abang mendoakan kejayaan Ika (oh not IKEA) dalam keputusan SPM yang bakal diumum pada 11hb Mac 2010 ni. Hehe. Plus, to Mohd Haiqal aka Qarl, happy birthday!!! Ya.

9 ulasan:

Qarl berkata...

hizami

tq so much

ha ha ha

included gk

kutojimedo berkata...

oh!
teacher!
yang ni ke adik teacher?

rase mcm penah lihat kot.

die rumah ape kt sekolah?

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
sempat jugak.

Hizami Li berkata...

kutojimedo:
ya.
rumah apa?
oh.
tak tahu la pulak.
rumah hantu kot.
ada ke?
erk.
:D

kutojimedo berkata...

HAHA
adoi.
tahu lah sekolah asrama berhantu.
T.T
tinggalkan teacher kt lab bio sorang2 mlm2 baru tahu. duduklah dgn maniam kat situ. *maniam tuh tengkorak manusia betol yg ade kt lab bio ssp*

die rumah merah/hijau/biru/kuning?

=P

Hizami Li berkata...

kutojimedo:
ahha.
tak tahu la.
ahha.
T-T

Just_najmiE berkata...

wah, dedication dr abg!
I want one too nnt!
nk kena culik sorg abg utk tlg wish kat blog dia lah.. haahhaha..
zami, my b-day is 7th April!..
ur's is 23rd kan?..
semakin dekat la pulak..
(^^,)

Hizami Li berkata...

najmie:
ahha.
culik?
oh.
boleh je.
ahha.
ya.
semakin dekat.
jealous je bila dgr org lain sambut besday kan?
tak sabar nak tunggu.

Cute Cupcakes berkata...

Kak Audi...happy birthday....
lme x jmpe akk.....

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com