Rabu, 31 Mac 2010

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Kepada Dua Gadis Konon Konon Ayu. Hoho.

Oh. Jangan tertipu dengan gambar ni.
Bukan aku yang celebrate besday okay.
Hoho. Aksi je lebih.

Oh. Itu dia kek.
Dan jugak dua gadis konon konon ayu ni.
Ain dan jugak Atie.
Ain lahir tanggal 23 Mac.
Atie pulak lahir tanggal 30 Mac.
Hoho.
Maka, sekali la celebrate besday korang.
Kat mana lagi...
KFC je la kot yang ada kat Tanjung Malim.
Sadis.

Uits... Bukan main seronok ek?
Habis la korang.
Lepas dah makan kfc, makan kek pulak.
Gemok okay!
Mati la nak kena diet lepas ni.
Hoho.
Padan muka korang.
Dan jugak aku.

Tak salah kot nak bermesra dengan kamera bukan?
Jom.
Selagi mampu, apalagi tekan snap dan snap dan snap.
Hoho.

Scandal Of The Year 2010.
Hoho.
Silakan jealous.

6 ulasan:

hana devushka berkata...

wah..pegi sambut bzday atie n ain..

Hizami Li berkata...

hana:
hoho.
ada kelas kan tadi?
;D

hana devushka berkata...

yup..ade class..xdpat nk join 2 kaki..hehe~

© bLurr berkata...

eh eh aku ingatkan fiq (bekas hotFM) kat atas td tu. ke memang dia? haha

Aidy Shahiezad berkata...

okay...
kau mmg nampak lebih ayu dri diorg smua kalau dok depan camera..
hikhikhik.... ;)

~~nAzIrAh aShAr~~ berkata...

hahaha..ur pict yg awl2 tu cm dat ur bday cake pulak(*_^)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com