Sabtu, 13 Mac 2010

Sayang. Tiada Lagi Yang Sama Sepertimu.

Sayang
by Dayang Nurfaizah & Marcell
Lirik & Official Music Video


Masihkah kau ingat
Janji cinta kita dulu bersama
Masihkah kau rindu
Saat saat bila ku bersamamu

Jangan kau siakan cinta ini
Janganlah hilangkan segala-galanya

Sayang
Kau bintang yang menyinari hidupku
Kau cahayaku
Sayang
Tiada lagi yang sama sepertimu
Kau hanya satu

Percaya padaku
Cinta ini masih seperti dulu
Hatiku merasa
Segala-galanya yang kau rasakan

Tanpa kau di sisiku kini
Hidupku kan tak sama lagi

Sayang
Kau bintang yang menyinari hidupku
Kau cahayaku
Sayang
Tiada lagi yang sama sepertimu
Kau hanya satu

Kau hanya satu
Sayang
Jangan kau siakan cinta ini
Janganlah hilangkan segala-galanya

Sayang
Kau bintang yang menyinari hidupku
Kau cahayaku
Sayang
Tiada lagi yang sama sepertimu
Kau hanya satu


p/s: Oh. Warna merah tu part Dayang Nurfaizah. Warna biru pulak part Marcell. Warna hijau? Kereta dah boleh jalan. Erk. Warna hijau tu part both Dayang Nurfaizah dan Marcell. By the way, dah lama aku dengar lagu ni sebenarnya. At first, macam tak best. Recently, aku dengar la berulang kali. Lagi dan lagi. Seriously. Lagu ni best gila! Haha. Ya. Lagu ni easy-listening macam tu. Sedap je dengar kat telinga ni. Oh. Ada orang dengar guna selain telinga ke? Erk. By the way, lirik lagu ni pun simple. Direct je. Tak payah nak guna hiperbola bebola semua tu. Isk. Best! Layan la. Okay?

Tiada ulasan:

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com