Ahad, 7 Mac 2010

Salah Siapa Ni? Oh. Drama King Betul.

Oh. Pelik tak? Orang lain yang buat salah. Tetapi aku yang rasa bersalah. Erk. Ini siriyes. Tak tipu. Ya. Aku pun tak faham. How people boleh buat macam ni. Haha. Tetiba kau nak merajuk dengan aku. Walhal kau yang bersalah dalam perkara ni. And then, when I act like normal, like nothing happens, kau balas dengan attitude macam tu. Oh. Betul-betul tak faham. Apa yang bertambah pelik, aku jugak tetiba minta maaf atas kesalahan aku yang memang tak wujud kot. Oh tidak. Apa-apa la. Okay. Nak pillow talk ni. Good night.


p/s: Oh. Tolong jangan muak dengan muka aku ni. Please. I'm begging you. Hehe. And sorry la kalau pics aku selama ni agak menyemakkan pada pandangan kalian. ;D

7 ulasan:

  1. sempat lg snap pic kat library..nampak sgt lampu library 2..ngee~

    BalasPadam
  2. hana:
    ahha.
    kan?
    sempat la kejap2 tu.
    ahha~

    BalasPadam
  3. kdg2 mmg plek..
    tp normal kot.. bg org yg stil normal..
    huhu... bmakne anda normal..
    tahniah!!

    org ni mcm2.. kite xwt pape pon..
    tbe2 gtai nk mjok kn..
    fitrah manusia 2..

    wt donno je...
    tp xslah kalo nk tnye npe dy cm2..
    xbek gado2.. hehe

    gud lux k..
    smileeeeee :)

    BalasPadam
  4. lynda:
    oh.
    nak wat mcm mane.
    nk tegur pun dia xnk.
    how?
    ahha~

    BalasPadam
  5. huhu..
    kne pndi mik ati la..
    kalo grl..
    puji2 comey ke cantik ke..
    bg bunge ke..
    haha.. (romantik sgt kot)

    kalo laki..
    blnje mam ke..

    kne pndi phsyco..
    lebeh tepat pandi bodek n amik ati..
    lalaala..

    xpon.. bg dy mase lu..
    t da sjuk.. kompem bek balik..
    xkn lame majok 2..
    skali skale nk mnje2 kot..
    hehe..
    sba k.. smoge korg cpt bek..

    BalasPadam
  6. walaupon ni entry lama tp cam ternampak tajuk tu tertarik nak buka..sebab it just happened.. gerammm!!! n xpasal je minta maaf ats kesilapan yg bukan sendiri buat.Boss punya salah, tp kita yg kena marah sebab org tak berani marah bos!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com