Ahad, 28 Mac 2010

Rezeki Jangan Ditolak, Musuh Jangan Dicari. Hoho.

x
Oh. Thanks a bunch to Awek Ninja for this award.
Appreciate it.
By the way, aku dah nampak award ni bersepah kat sana sini.
Hurm.
At first, agak malas la jugak nak accept this.
But, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.
Kan kan kan?
Hoho. Thanks once again to Awek Ninja.
Then, aku kena state 7 things about me la ek?
Oh. Okay.


7 Things About Me
  • Aku ni seorang yang pemalu. Oh. Seriously. Aku tak tipu.
  • I used to be a nerd. Truly nerd.
  • Aku suka makan cookies. Ya. Aku suka kunyah-kunyah sambil online. Oh. Aku tengah kunyah-kunyah la sekarang ni.
  • Habit buat kerja last minute. Hoho. Kalau pagi esok aku nak kena submit esaimen tu, aku tak tidor la malam tu. Lantak.
  • Love music. Hoho.
  • Aku tiba tiba jatuh cinta dengan dunia blog ni. Lihat. Dah lebih daripada 50 entry dalam bulan Mac ni. Hoho.
  • Aku single. Erk. Boleh?


15 Bloggers To Receive This Award

Oh. Sudilah anda sekalian menerima award yang tak seberapa ni. Spread the love! Share the happiness! Hoho.

18 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku ternampak diriku di situ~
aww~
pitam2~~

LORD ZARA 札拉 berkata...

eh, single?

boleh masuk meminang tak ni?

hahaha~

Hizami Li berkata...

zara:
ahha.
ya.
anda la.
siapa lagi.
;D
erk.
nak meminang?
hoho~
bila?

Qarl berkata...

qarl eh on top of d list?

since on top of d list, jap g qarl terima hahaha

"used to be nerd"
10 tahun lalu kan? haha

AdiE berkata...

ok2...
DANIEL ADIE trime award nie...

~daniel adie~

eqbalzack berkata...

TQ HIZAMI...JASAMU DIKENANG...

abg eq letak kat blog nnt k...

aZizoL berkata...

oh my! (ade gaye2 zamie x)..hahaha


dpt award? aiyooo..

kene buat jugak ke 7 things bout me tu..

aiyyoo..

papepon thanks!

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
ya.
dah lama tu.
hoho~

Hizami Li berkata...

adie:
dgn segala hormatnya, dipersilakan.
hoho~

Hizami Li berkata...

abg eq:
oh.
welcome.
ehe~
:D

Hizami Li berkata...

azizol:
ahha.
uits...
nak tiru ek?
oh my.
boleh je.
tp mcm x jd je tu.
hoho~
;P

::FAIZ FARISH:: berkata...

Terima kasih sebab dah memberi saya anugrah ni. Saya tak sangka saya dapat. Trima kasih pada penyokong dan peminat2 saya. Tanpa anda, mungkin hari ni saya takkan ada disini. (Wah terlebih sudah. Macam dapat anugrah Abp plak) haha. Anyway. Thanks Hizami...

hans berkata...

tq 4 da award walau pun dah dapat dah
hahaha
tiba2 ko bagi aku award nih
terkejut aku

Hizami Li berkata...

faiz:
ahha.
tak ada ucapan lagi pjg ke?
hoho~

Hizami Li berkata...

hans:
oh.
okay.
no hal~
;D

Aidy Shahiezad berkata...

thank you for d award...
appreciate it very much !!
insya-Allah, akan di ambil dlm mase terdekat nie...
7 benda tue kena wat gak ke ?? ;)

Hizami Li berkata...

aidy:
ya.
kena la k0t.
ahha.
sukahati la~
;D

GhOsToNe berkata...

wah..bagus2!!!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com