Selasa, 30 Mac 2010

Review Album: My World 2.0 by Justin Bieber.

1. Baby
Love this track. It's catchy. Simple lyrics.
Baby baby baby oh.
Jom nyanyi sama sama. Hoho.
Sesuai dengan imej yang dibawa.
As his first single, memang mantap!

2. Somebody To Love
Okay la jugak.
Kalau nak dengar masuk lubang hidung kiri keluar lubang hidung kanan tu memang lagu ni sesuai sangat.
Haha.

3. U Smile
Kau senyum.
Oh. Ni bentuk arahan ke ayat penyata?
Entah. Hoho.
Lagu ni macam tak best je.
U smile I smile. U smile I smile.
Itu la korus lagu ni.
Kau tak rasa macam kelakar ke?
U ismail I ismail. U ismail I ismail.
Erk. So, siapa sebenarnya hencek ismail ni?

4. Runaway Love
Boring. Tak menarik la pulak lagu ni. Next track please.

5. Never Let You Go
It's like an angle came by and took me to heaven.
Haha. Klise sangat bunyi lirik ni kan?
That's why la lagu ni so lame.
Letih nak dengar.
Tak suka tak suka tak suka.
Hoho.

6. Overboard - feat. Jessica Jarrell
Oh. Jangan tanya aku siapa perempuan ni dan apa hubungan dia dengan Justin Bieber.
Seriously aku tak tahu.
Hoho.
This song reminds me of Stuck With Each Other.
Ya. Akon and Shontelle.
Bunyi lagu ni lebih kurang macam tu la.
Quite okay.
Analogi lagu ni tentang kekonon aku tengah lemas.
Ya. Aku tak reti nak berenang.
Secara realiti dan jugak fantasi.
Hoho.
So, kau la life saver aku.
Macam tu la kot.

7. Eenie Meenie - feat. Sean Kingston
Haha. Cute tak nama lagu ni?
Seriously. Lagu ni pun cute jugak.
Layan gila la.
Tambah tambah ada Sean Kingston ni.
Memang lagu ni hidup.
Fun and funny.
Eenie Meenie.
Oh. Siapa boleh terfikir?

8. Up
Baby we can go nowhere but up.
Oh.
Nice lyrics.
Mid tempo song.
Layan jugak la.

9. That Should Be Me
That should be me holding your hands.
That should be me making you laugh.
That should be me giving you kiss.
That should be me buying you gifts.
I'm in love with this song.
Lirik yang jiwang.
Terusik jiwa sebentar.
Sadis.
Hoho.

8 ulasan:

Qarl berkata...

u bought d album ke?

alahai, tgk pics justin ni cm belum baligh je hahaha

Hizami Li berkata...

qarl:
hoho.
entah.
suara pun mcm belom baligh.
ti aku sms dia.
nak tanya dah baligh belum.
hoho~

ikanbilis berkata...

suara jambu gilaaaaaaaaaaaaaaaa =P

HairiAks berkata...

Qarl- jangan tengok luaran lah.. kita kena seimbang tgok luaran & dalaman..wakakaka.. mmg r mcm x baligh lg.. he3..

Hizami Li berkata...

ikanbilis:
hoho.
suara + muka.
budak sekolah sgt.
erk.

Hizami Li berkata...

hairi:
haha.
oh. mcm tu ek?
;D

Just_najmiE berkata...

mcm berminat plak nk dengar lagu enie meenie n that should be me.. hoho.. nnt nk carik..

Hizami Li berkata...

najmie:
silakan dgr.
best wooo...
hoho~
:D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com