Selasa, 2 Mac 2010

Memori Sepanjang Fiesta Ilmu 2010 Kolej Aminuddin Baki. Apa Yang Ada Saja.

Oh. Pentas kau sangat comel. Kan kan kan? Anak gajah kau muat-muat je kot kalau nak naik pentas ni.

Good friend. Redzuan Ruslan.

The winner for Anakku Sihat. Oh. Comel gila! Seriously.

Jangan pandang budak tu. Nanti kau boleh pengsan atas sebab kecomelan yang melampau. Betul. Kot.

Oh. Barisan penaja Fiesta Ilmu kali ni. Kagum.

Alololo... Meh sini kat papa. Erk. Mama pergi mana ni? Isk.

Haqiem Idola Kecil Musim 1. Pemalu la kau kan? But, kau memang comel.

Didi & Zam. Malaysia's Next Top Host. Seriously.

Oh. Ni bukan kereta aku.

Comel la pulak kereta ni. Oh. Comel la pulak aku ni. Boleh?

Tetiba macam terngiang-ngiang lagu tema Digi kat tv tu. Kan? Oh. Kami bukan orang kuning tu ye.

Kot ye pun kau team protokol, tak perlu kot kau pakai tag tu kan? Oh. Tidak!

Jom. Biru VS Kuning. Celcom VS Digi. Cerita Blue VS Otak Kuning. Erk.

p/s: Seriously. Sangat sikit pics yang aku sempat snap tempoh hari. Ya. Sibuk yang amat. Selama empat hari tu memang hidup aku tak terurus okay. Bangun pagi. Tidur pagi. How? Eh. Wuuu...~

9 ulasan:

c-jhou berkata...

zamie, pe la kmu nie.. gmbr nie bkn ke dh ada kat fb kmu???

c-jhou berkata...

tapi nasib baik ada 'words' bwh gmbr 2...haha..

Hizami Li berkata...

jhou:
ya.
;p

Qarl berkata...

ms wedding my bro last year, haqiem tu pun ada dtg n willing perform for free...

agak nyaring nyanyian die kot hehehe

konsep kuning tu DIGI BERSAMAMU sgt! hahaha

Hizami Li berkata...

qarl:
oh.
betul.
nyaring.
sbb bdk2 lg kot.
hehe.
tema tu tak dirancang.
kebetulan je.
huhu~

sYukCurZ berkata...

pelik ak tgk gambar budak chumil ni. sume nyer senget ke kanan. ade pemberat ker. ehe. juz curious

Hizami Li berkata...

syuk:
ahha.
mungkin signature pose kot.
ahha~

sYukCurZ berkata...

ahahaa... xpe2 tetap chumil

hari2 sbagai ocelot berkata...

ahahahaa dh jdi papa kew.. kcian mama dia lari kna jage ank sowg2 ahahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com