Selasa, 30 Mac 2010

Kau Tahu Nama Sebenar Lady Gaga, Miley Cyrus, Pink, Jay Sean etc? Kelakar kot. Lol~

Stefani Joanne Angelina
Lady Gaga
Ayu sungguh nama sebenar kau. Stefani Joanne Angelina. Oh. Bapak gila sedap nama kau. But, tak sesuai dengan imej kau yang macam apahal nak kena penampar. Hoho. Nasib baik kau guna nama Lady Gaga. So, tak kisah la kau nak menjelma dalam bentuk apa pun. Lantak.


Destiny Hope Cyrus
Miley Cyrus
Seriously? Simple sangat nama kau. Erk. Bapak kau dah kering idea kot? Takdir Harapan. Oh. Hazami sangat. Kan kan kan? Gedebush...


Alecia Moore
Pink
Hurm... Not bad jugak nama sebenar dia ni. Cantik.


Kamaljit Singh Jhooti
Jay Sean
Oh my. Bapak panjang dan berbelit belit lidah aku nak sebut kalimah nama kau. Dan kelakar. Kenapa tak Jay Singh? Tak ke comel bunyi tu? Kan kan kan?


Katheryn Elizabeth Hudson
Katy Perry
Wah. Nama bukan main kebaboom. Suka nama dia. Katheryn Elizabeth Hudson. Katy Perry. Both names sedap disebut dan sedap jugak didengar serta dibaca. Hoho.


Alicia Augello Cook
Alicia Keys
Wah. Ciptaan nama yang seriously suci sangat. Nangis kejap. Wuuu~


Kisean Jamal Anderson
Sean Kingston
Kau ada hubungan sedara dengan Jamal Abdillah ke? Erk. Oh. Mungkin salah orang kot. Sorry.


Shaffer Chimere Smith
Ne-Yo
Oh my. How to sebut? By the way, what a creative name.


Timothy Zachery Mosley
Timbaland
Oh. Sedap la nama kau. Kenapa tak nak guna? Membazir je. Tak baik okay. Amalan syaitan durjana tu. Hoho.

5 ulasan:

SweetyMui2 berkata...

haha!betul ke sumber nm tu?hee

Hizami Li berkata...

sweetymui:
hoho.
takkan la nak tipu kot.
isk.
tak ada idea kot nak buat nama2 diorang.
;D

Sakira berkata...

Sean K Islam ker ? Ohh tidak ! Haha ;)
Jay S - dah agak dah akan to do with Singh-Singh !

Great post larh. Keep it up ;)

Hizami Li berkata...

sakira:
hoho.
i'm not sure.
kdg2 nama je.
hehe.
thanx btw~

Qarl berkata...

nama saya MOHD HAIQAL

nama komersil - QARL

ok tak? ke nk bg penampar cm lady gaga gak

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com