Jumaat, 19 Mac 2010

Insomnia Atau Anoreksia?

Oh my. Pukul berapa datuk harimau?
Tengok jam. Pukul berapa tu?
Erk. Datuk harimau pandai ke kau tengok jam?
Haha. Sudah pukul 2 pagi okay.
And still, I can't sleep. Ba ba black sheep have you any wool?
Oh. Aku bukan insomnia. Bukan jugak anoreksia.

 

Entah. Tetiba je. Aku dah terbaring kat atas katil pun.
Seriously. Goyang goyang kaki. Seperti biasa la.
Itu tabiat dan gaya hidup aku sebelum tidur.
Ya. Takkan aku nak goyang goyang punggung kan?
Kau boleh goyang goyang punggung kat atas katil ke?
Aku tepuk tangan kalau kau boleh.
Dah lama jugak aku goyang goyang kaki ni.
Still, tak dapat jugak aku nak tidur.

Hurm. Then, aku try dengar music.
I put my earphone. Oh no.
Tak jalan jugak. Isk.
Degil la pulak mata aku ni. Why la tak mahu tidur lagi?

Aku ada kelas pukul 8 pagi ni.
2 jam pulak tu. Sampai pukul 10 pagi.
Lepas tu, aku nak kena drive selama hampir 2 jam 30 minit ke Melaka.
Oh. Pemandu lori bukan kerja sambilan aku okay.
Uits. Aku nak balik rumah selepas kelas tu.
Ya. My mom dah beberapa kali ingatkan aku supaya aku balik jugak minggu ni.
Ada aktiviti keluarga katanya.

Hurm. Mungkin itu antara sebabnya.
Sebab kenapa aku tak boleh tidur.
Am I too excited to go home and see my family?
Maybe. Okay la.
Aku nak berangan kejap.

6 ulasan:

epulafea berkata...

sekarang jam 0335 sudah boleh tidur?

Qarl berkata...

njoy weekend...

eh kat malacca kan??

i akan berada di malacca dr arini smpai ahad!!!

hahaha

wedding photography

Afzainizam berkata...

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama sungguh tak ziarah blog ni
Sorry ye...ape pun aku tetap ingat kat blog kamu ni....
أحسن شئ كلام رقيق يستخرج من بحر عميق على لسان رجل رفيق

"Sebaik-baik perkara ialah: Perkataan yang lembut, yang dikeluarkan dari lautan yang dalam, daripada seorang yang lemah-lembut"

eeeeemmmm aku plak tak leh tidur ni... dah nak pagi ni

Hizami Li berkata...

epul:
dah tidur pun.
hehe.
;D

Hizami Li berkata...

qarl:
really?
ahha.
sempat kah nak jumpa?
;D

Hizami Li berkata...

afzainizam:
hehe.
thanx.
:D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com