Jumaat, 5 Mac 2010

Iklan Jawatan Kosong. Kepada Semua Warganegara Dunia.


Oh. Aku tengah ronda-rondi (oh macam konda-kondi) kat page facebook one of my friend. Then, I saw this advertisement on his page. Oh. Sangat menarik. Aku apa lagi. Grab la. So, aku nak iklankan kat blog aku ni. Maka, sesiapa yang nak mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong ni, boleh la baca kat ruangan iklan bawah ni. Okay? Good luck.



p/s: Oh. Santapan rohani sebentar.

9 ulasan:

  1. wow...takut gua..insaf dh ni..sejak dua menjak ni aku asyik terfikir nk jd baik jer...hehe..takutnya..

    BalasPadam
  2. putra:
    oh.
    bagus la jadi baik.
    ahha~

    BalasPadam
  3. masih tak terlambat nak berubah.

    kurangkan buat dosa,bykkan solat taubat,banyakkan istiqfar,

    moga2 allah ampunkan dosa2 jahil kite sume

    =D

    BalasPadam
  4. kutojimedo:
    yep.
    betul.
    ;D

    BalasPadam
  5. shin:
    ahha.
    boleh pulak tak tahu?
    ahha~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com