Jumaat, 5 Mac 2010

Iklan Jawatan Kosong. Kepada Semua Warganegara Dunia.


Oh. Aku tengah ronda-rondi (oh macam konda-kondi) kat page facebook one of my friend. Then, I saw this advertisement on his page. Oh. Sangat menarik. Aku apa lagi. Grab la. So, aku nak iklankan kat blog aku ni. Maka, sesiapa yang nak mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong ni, boleh la baca kat ruangan iklan bawah ni. Okay? Good luck.



p/s: Oh. Santapan rohani sebentar.

9 ulasan:

putra berkata...

wow...takut gua..insaf dh ni..sejak dua menjak ni aku asyik terfikir nk jd baik jer...hehe..takutnya..

Hizami Li berkata...

putra:
oh.
bagus la jadi baik.
ahha~

kutojimedo berkata...

masih tak terlambat nak berubah.

kurangkan buat dosa,bykkan solat taubat,banyakkan istiqfar,

moga2 allah ampunkan dosa2 jahil kite sume

=D

Hizami Li berkata...

kutojimedo:
yep.
betul.
;D

i'm shin... i'm inesen berkata...

aiyooo x tau... aiyooo x tau!

Hizami Li berkata...

shin:
ahha.
boleh pulak tak tahu?
ahha~

joegrimjow berkata...

suka gambar last
hhuhu

Hizami Li berkata...

joe:
;D

hari2 sbagai ocelot berkata...

adus,, tersentap beb

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com