Rabu, 17 Mac 2010

Hurry Up. Aku Nak Konvo Awal Boleh?

Yay! Konvokesyen Sidang Pertama UPSI.
16-17 Mac 2010. Tahniah diucapkan kepada para graduan sekalian.
Jutaan tahniah. Oh. Aku sangat jealous. Teramat jealous. Seriously.
Rasa macam nak curi baju konvo and then lalu lintas kat atas pentas tu.
Ya. Konon aku nak ambil skrol tu. Kau nak join aku? Jom.

Okay. Tak larat nak pandang lagi ni.
Tengok kiri, ada orang sedang posing sakan kat sebelah pasu bunga.
Tengok kanan, ada orang sedang gelak ketawa riang ria di hari raya macam tu.
Tengok depan, ada orang sedang baling topi konvo ke atas tak ingat dunia.
Tengok belakang, ada seorang cleaner sedang menyapu sampah.
Oh. Ni memang tak ada kaitan.
Gedebushhh... Oh. Bila pulak aku nak konvo ni?
Haha. 2011 la sayang. Rasa macam agak lama lagi bukan?
Dah tak larat nak selak helaian buku-buku.
Dah tak larat nak hafal butir fakta-fakta.
Dah tak larat nak muntahkan dakwat pen-pen.
Oh. Sabar. Sikit je lagi.

Anyway, tahniah diucapkan kepada my seniors.
Ya. Tahniah kerana telah berjaya menggenggam segulung ijazah.
Kan kan kan? Aku belum lagi okay.
Abang Nan. Abang Iz. Abang Nuzul. Abang Man.
Semoga menjadi guru yang cemerlang nanti.
Friends forever.

p/s: Gambar-gambar aku dan mereka bakal menyusul selepas ni. Tunggu okay?

8 ulasan:

  1. huhu

    olrite lah tuh teacher, dah nak grad next year.

    sy ni lagiiiiiii lambat. 2014. T.T

    BalasPadam
  2. finally,

    lama xnmpk kemunculan encek hizami

    hahahaha

    ingatkan cable wireless kne gigit monkeys ke

    gagaga

    qarl pun kalo leh nk grad esok je...

    hai-oooo

    BalasPadam
  3. Lama tak singgah sini.... Sabarla. Nanti Grad la....

    BalasPadam
  4. hahahahah..ckit je lagi..tak lame lagi konvo la tu

    BalasPadam
  5. kutojimedo:
    ahha.
    aiyoh.
    lambat tu!
    ahha.
    :D

    BalasPadam
  6. qarl:
    ahha.
    sini xd munyet.
    ad munkey ja.
    ahha~

    BalasPadam
  7. faiz:
    hehe.
    ya.
    tak lama lg.
    but, x sbr je rasa.
    hurm~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com