Khamis, 4 Mac 2010

Hello Hello Baby. You Called But I Can't Hear A Thing.

Oh. Sebelum tu, kita layan lagu Telephone by Lady GaGa ni dulu. Fuhhh... Auntie Beyonce, bila nak rakam lagu duet sesama ni? Isk... Apa tajuk lagu kita nak rakam hari tu? Oh. Public Phone. Okay.


Now, bila nak keluar makan je, aku macam ada sikit malas nak tunggu order sampai. Thus, aku ambil langkah bijak. Kot. So, I call the restaurant tu dulu. Take order by phone je la. Dalam 15 minit kemudian, aku pun sampai la kat restaurant tu. Aku datang untuk makan dan minum je. Ya. Aku tak datang untuk basuh pinggan atau mop lantai. Oh. Tidak. Makan dan minum semua dah siap. Tunggu nak buka mulut je kan kan kan? Oh. Senang betul hidup sekarang. Ya. Aku tak perlu nak datang awal. Aku tak perlu nak duduk kebosanan. Aku tak perlu nak tunggu order tu lagi. Fuhhh...

p/s: Siapa suruh kau letak nombor telephone kau kat situ? Haha. Siapa nak order jugak ni? Meh aku order kan sekali. Oh.

6 ulasan:

  1. wow, senang hidup!.. (^^,)v

    BalasPadam
  2. najmie:
    ahha.
    gunakan kemudahan yg ada.
    kan?
    ;D

    BalasPadam
  3. nampaknya aku lagi rajinla dari kau ye. hehehehehe, aku bangga.

    BalasPadam
  4. faiz:
    oh. bukan aku je.
    kwn2 aku pun same je mcm aku.
    ahha.

    BalasPadam
  5. agreed

    byk lg benda laen yg nk kne siapkan kan..

    so gunekan la kemudahan

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com