Isnin, 8 Mac 2010

Duit. Dan Aku Bukan Mata Duitan. Kot.

Oh. Siapa tak perlukan duit? Please mengaku cepat. Kau jangan nak buang masa aku. Kalau kau tak nak mengaku jugak, aku cukur bulu kaki kau. Erk. Garang la kau. Haha. Kalau ada yang tak perlukan duit, beritahu saja dekat aku. Aku dengan rela hati menerima duit kau. Boleh? Haha.


Oh. Cuba kau bayangkan kalau duit jadi hujan yang turun. Logik tak? Haha. Memang la tak logik. Try to think out of the box la. Bukan setakat kat luar kotak, kat luar rumah pun kau boleh fikir jugak kalau kau mahu. Macam tu? Oh. Aku tengah membayangkan ni. Kalau hujan duit yang turun, aku tak membayangkan seperti apa yang mungkin kau fikir. Apa yang kau fikir? Ya. Mungkin kau fikir orang akan merebut duit-duit yang turun. Oh. Aku fikir lain. Otak ada condong sikit. Hehe. Why? Sebab kalau duit jadi hujan yang turun, maka, secara automatic, hujan yang turun pulak jadi duit. So, aku pun tak tahu. Erk. Kau faham tak apa yang aku mekerepek ni? Abaikan.

p/s: Teknik merapu sipu sipu malu ni adalah sesuai digunakan apabila kau dah tak ada duit. Aku tengah menari lagu She Works Hard For The Money ni. Haha.

3 ulasan:

  1. Akupon ngah kekeringan ni... Gaji lmbt lagi masuk...Kan bagus kalau hujan duit....

    BalasPadam
  2. faiz:
    ahha.
    tuh la.
    isk~

    BalasPadam
  3. adew gak owang yg merepek pelik2 mcm gnie ek huhuhu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com