Ahad, 21 Mac 2010

Aku Ada Kembar. Kau Ada Kembar?

Oh. Lihat gambar di atas.
Ya. Kat atas ni. Sila perhatikan betul betul.
Okay. Sudah?
Apa pandangan kau?
Seriously. Somebody told us that we look like brothers.
Or like twins.
Oh. Somebody tu bukan merujuk kepada one person only.
Agak ramai jugak berkata yang sama.
Haha. Kau rasa?
Logik ke kalau kami menyamar jadik brothers or twins?
Oh. Aku pun tak tahu nak buat apa kami menyamar macam tu.
Sila berikan alasan boleh?
Pagi yang gelap kini sudah terang.
Aku adikmu dan engkau abang.
Ya. Mungkin. Ada sedikit la kot.
Kan kan kan?

Anyway, is it true that orang kata kita ada tujuh orang yang seiras dengan kita kat dunia ni?
Hurm. Lepas tu, ada jugak dengar orang kata kalau kita jumpa orang yang ketujuh tu, kita boleh mampus. Ops.
Erk. Banyak pulak aku dengar orang tu berkata-kata.
Siapa orang tu? Meh sini aku nak jumpa.
Cepat mengaku. Please.

p/s: Sebelum ni, aku jugak pernah digosipkan ada hubungan kembar dengan kawan aku semasa aku menuntut di Kolej Matrikulasi Johor. Gedebushhh...

9 ulasan:

hana devushka berkata...

uh uh..dlu tyme matrix pown ade org ckp aku kembar ngan sorg member aku ni..tp member aku ni lelaki..ha3~

hafidzhamzah berkata...

bestnya kalo ade kembar..aku dulu mase sekolah ade gak schoolmate yg muka iras cam aku..cam kembar jugak la..tp dah lama x jumpa dia..

kutojimedo berkata...

tak same ponnn

lain je.

maybe part rambut kot yg same

Hizami Li berkata...

hana:
ahha.
ye ek?
uits.
mesti comel kembar tu.
ahha~

Hizami Li berkata...

hafidz:
ye ek?
dah terputus hubungan ke?
hurm.
tak try cari ke?

Hizami Li berkata...

kutojimedo:
ahha.
lain kah?
hurm.
mungkin.
ahha~

yoe berkata...

ade la sket2 sama kannnnn :P

arn berkata...

belasah jer apa org nak kata bro.. as long as u n ur so called twin tu satu kepala, everythg's gonna be just fine....

dAiEnG berkata...

eh seronok nengok osome one yg dapat jumpa kembar dier....menakjubkan!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com