Ahad, 21 Mac 2010

Aku Ada Kembar. Kau Ada Kembar?

Oh. Lihat gambar di atas.
Ya. Kat atas ni. Sila perhatikan betul betul.
Okay. Sudah?
Apa pandangan kau?
Seriously. Somebody told us that we look like brothers.
Or like twins.
Oh. Somebody tu bukan merujuk kepada one person only.
Agak ramai jugak berkata yang sama.
Haha. Kau rasa?
Logik ke kalau kami menyamar jadik brothers or twins?
Oh. Aku pun tak tahu nak buat apa kami menyamar macam tu.
Sila berikan alasan boleh?
Pagi yang gelap kini sudah terang.
Aku adikmu dan engkau abang.
Ya. Mungkin. Ada sedikit la kot.
Kan kan kan?

Anyway, is it true that orang kata kita ada tujuh orang yang seiras dengan kita kat dunia ni?
Hurm. Lepas tu, ada jugak dengar orang kata kalau kita jumpa orang yang ketujuh tu, kita boleh mampus. Ops.
Erk. Banyak pulak aku dengar orang tu berkata-kata.
Siapa orang tu? Meh sini aku nak jumpa.
Cepat mengaku. Please.

p/s: Sebelum ni, aku jugak pernah digosipkan ada hubungan kembar dengan kawan aku semasa aku menuntut di Kolej Matrikulasi Johor. Gedebushhh...

9 ulasan:

  1. uh uh..dlu tyme matrix pown ade org ckp aku kembar ngan sorg member aku ni..tp member aku ni lelaki..ha3~

    BalasPadam
  2. bestnya kalo ade kembar..aku dulu mase sekolah ade gak schoolmate yg muka iras cam aku..cam kembar jugak la..tp dah lama x jumpa dia..

    BalasPadam
  3. tak same ponnn

    lain je.

    maybe part rambut kot yg same

    BalasPadam
  4. hana:
    ahha.
    ye ek?
    uits.
    mesti comel kembar tu.
    ahha~

    BalasPadam
  5. hafidz:
    ye ek?
    dah terputus hubungan ke?
    hurm.
    tak try cari ke?

    BalasPadam
  6. kutojimedo:
    ahha.
    lain kah?
    hurm.
    mungkin.
    ahha~

    BalasPadam
  7. ade la sket2 sama kannnnn :P

    BalasPadam
  8. belasah jer apa org nak kata bro.. as long as u n ur so called twin tu satu kepala, everythg's gonna be just fine....

    BalasPadam
  9. eh seronok nengok osome one yg dapat jumpa kembar dier....menakjubkan!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com