Jumaat, 12 Mac 2010

3 in 1. Kepadatan Macam Sardin. Erk. Ni Bukan Pasal Sardin.

Halo halo. Oh. Dah lama jugak aku tak update blog ni. Erk. Lama ke? Mungkin.
________________________________________________________

Congratulation to my sister. Nurhuda Atiqah. Ya. Tahniah kerana berjaya mendapatkan 9A dalam keputusan SPM baru-baru ni. Oh. Aku baru tahu. Keputusan kali ni dalam format lain. Ya. Ada plus, minus macam tu. Dan my sis dapat 4A+, 4A dan jugak 1A-. Oh. Aku pun pening tengok simbol tu. Dah macam proton dan elektron pun ada. Boleh kau buat persamaan kimia berdasarkan ion-ion tu? Bagi seimbang okay persamaan tu. Erk. Abaikan kalau kau tak faham apa yang aku bebelkan ni. Tahniah sekali lagi buat Ika. Kerana Ika berjaya pecahkan rekod yang telah sekian lama aku pegang sebelum ni. Oh. Rekod pencapaian SPM dalam keluarga aku. Hehe. Berapa A pulak aku dapat masa SPM aku dulu? Hurm. Oh. Kurang satu daripada Ika. You do the math okay? Hehe.

________________________________________________________

Jumaat. Pagi tadi aku ada mid-term test for Research Method. Itu antara salah satu sebab kenapa aku tak sempat nak update blog semalam. Study sangat ke? Hehe. Tak ada la study sangat. Adalah sikit-sikit. Oh. About the test, boleh la. Nak kata susah, boleh la. Nak kata senang, boleh la. Kesimpulannya, boleh la. Boleh? Aiyoh. Banyak kau punya boleh... Tak sempat nak habiskan buku rujukan tu. Oh my. Kau tahu, buku tu memang penuh dengan patah perkataan. Daripada atas sampai la kat bawah, perkataan je. Kau nak gambar? Kau lukis sendiri kat helaian tu. Boleh? Oh my. Memang tak sempat aku nak baca mekerepek benda dalam tu. Lantak lan botak lan makan tahik katak. Erk. Yang penting, dah lepas.

________________________________________________________

Lega. Aku dah boleh bernafas sekarang ni. Erk. Sebelum ni kau tak bernafas ke? Oh my. Most of the assignments dah hantar kat lecturers. So, tinggal saki baki je lagi. Dah lega sikit. One two buckle my shoe, three four shut the door, five six pick up stick, seven eight lay them straight, nine ten a big fat hen. Oh my. Wait. Apakah kaitan yang timbul antara ayam betina yang gemuk dengan aku sedang ikat tali kasut, tutup pintu, kutip kayu dan susun benda tu? Please give me some explanation. Seriously.

________________________________________________________


Aku bermanja dengan lensa phone. Oh. Itu je yang mampu. Haha.


p/s: Nak rehat.

10 ulasan:

Qarl berkata...

cikgu, mintak sign!

soh adik u yg chantek tu amik TESL gak .. leh saing dgn i

ha ha ha

Zuewairy berkata...

tahniah atas kejayaan adik kamo:)

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
nak sign apa ni?
oh.
nape lak die nak amik tesl?
biar la die amik lain.
ahha~

Hizami Li berkata...

zuewairy:
ahha.
thanx.
wah, mcm aku jek.

::FAIZ FARISH:: berkata...

Wah pandai ar adik ko. Tahniah....kat dia....

yoe berkata...

congrats to ur sista!! pandai2 belaka yek...cool :p

~~ bermanja dgn lensa phone?? hahaha i like that phrase!!!

Loqman Hakim berkata...

PERGHH..HEBAT ADIK KAMOO..TAHNIAH..HE3..

Budak Ungu berkata...

nice blog... kalu guna dot com ni kena bayar kan? confuse already

Budak Ungu berkata...

salam.jami, kalu guna dot com ni kena bayar ke? wordpress ke ape?

Aliah Saiful berkata...

dulu amik research method jugak ye.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com