Sabtu, 6 Mac 2010

101. Hoi Perempuan! Aku Tak Suka Kau.

Erk. Dalam dok sibuk update blog, aku terlepas entry ke-100 sebelum ni. Ya. Ni dah masuk entry ke-101 la ni. Haha. Oh. 101. Kan cantik je nombor tu? Ya. Comel. By the way, awal pagi ni aku baru je lepas dok test for mid-term. Optimization Methods. Oh. Aku tak tahu la if aku dapat kutip banyak markah dalam test kali ni. Bersepah aku jawab soalan tadi. Entah betul entah tak. Ada aku kisah? Oh. Memang aku kisah. But, apa yang pasti, aku ada feeling nak joget samba macam tu. Oh tidak. Susah kot. Lantak. Benda dah lepas. Yang penting, dah selesai.

By the way, ada satu story yang tak best tadi. Oh. Aku tak suka betul perempuan yang dok jaga tempat duduk kekawan dia yang tak datang lagi tu. Hoi perempuan! Meh sini aku tarik tudung kau. Kau boleh tak duduk tempat kau je tu. Tak perlu kot kau nak cop sampai 7, 8 tempat sampai aku tak tahu nak duduk mana lagi. Ya. Aku tak kisah la kalau kau nak cop 1, 2 tempat macam tu. Ni sampai satu kelas kau nak cop apasal? Sangat panas. Haha. Oh. Emosi terganggu ni. Ya. Kau perempuan. Tak sopan kalau aku cakap macam tu kat kau bukan? Ya. Hehe. Syukur aku masih waras dan syukur aku tak bertindak macam tu. Oh. Aku simpan dalam hati je. Sudah la. Lupakan cerita tu.

Alololo~

p/s: Haha. Pandai tak aku bermain emosi?

22 ulasan:

c-jhou berkata...

ble benda ni berlaku nie..
nasib baik kmu pandai control diri kmu.. bagus2... hehe~~

Hizami Li berkata...

jhou:
ahha.
ada la.
;D

sYukCurZ berkata...

hehe.. pandai2

p/s ko masih slim. dun wory k.

Hizami Li berkata...

syuk:
ahha.
;D
slim la sgt.
ahha~

lyndadyana berkata...

fuhhhss... siyes panas ade org cm2..
cm nk tembak jer.. xpon kasi bom..
ntah pape... rjin telebey..
huhu.. sba jela.. =)

Hizami Li berkata...

lynda:
huhu.
oh.
still boleh sabar lg.
huhu~

Loqman Hakim berkata...

selalu gak terjadik..hahahahha,,sabo2..even kawan dia lambat sejam ..sanggup cop tempat..besala..takut kawan dorang tak mau belanja aiskrim..wuahahahah

ai@reel berkata...

wah...luahan perasaan.....

eheheh...terinagt zaman sekolah berebut temapat...last2 jadi couple.ahahahahha


cinta mnyet.ahah

putra berkata...

aku biasa suh kwn pempuan tanda tempat utk aku..tp aku ada je follow kt belakang..saja nk duk dkt2 sbb senang nk jeling2..haha

p/s: pic ni ko tahan nafas ek?

Fauzan Abdullah berkata...

haha..betol2..mmg sakit hati jugak kalo mcm tuh..kalo sonrg tak pe lar..kalo satu baris tuh die dgn mmber die punyer ape hal kan.. chantek ke ko?? hhaha

btw.. ape kah kaitan gmbar dgn entry? haha :P

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ngee. l0lly slalu c0p 5 je. sbb geng l0lly 5 orang KAHKAHKAHKAH.

ops.

asna ashraff berkata...

a'ah... first come first serve laa. ade lak cop cop kerusi. bongok!!!

Hizami Li berkata...

loqman:
ahha.
tahu xpe.
demi aiskrim la ek?
ahha~

Hizami Li berkata...

ai@reel:
oh.
mcm tu ek?
hehe.
ni xd makna nk cintan cintun.
ahha~

Hizami Li berkata...

putra:
oh.
aku tahan nafas?
x kot.
ahha~

Hizami Li berkata...

fauzan:
ahha.
mslhnye mmg x cantik.
ops.
ahha.
pic ni mmg xd kaitan pun.
ahha~

Hizami Li berkata...

lolly:
ahha.
smpy hati lolly.
T-T

Hizami Li berkata...

asna:
ya.
give me 5!
huhu~

c-jhou berkata...

xpe la.. kalo xnk share..
biarla ia jadi rahsia kmu.. haha~~

hari2 sbagai ocelot berkata...

tau xpe gejala cop2 krusi niew xpatut d biar kan huhuhuhu

Hazzy Ishak berkata...

baru je baca blog putra pasal kes ni gak...teheheheee

♥Ms Fariza@Yuki♥ berkata...

huhuhuhhuhu

emo nmpk...
hahahahahaha

normal lah tu..
tp berpada2lah smpai nk cop2..
bkn stkt girl je...
boy pun 2x5..

wkakakakaka

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com