Sabtu, 6 Mac 2010

101. Hoi Perempuan! Aku Tak Suka Kau.

Erk. Dalam dok sibuk update blog, aku terlepas entry ke-100 sebelum ni. Ya. Ni dah masuk entry ke-101 la ni. Haha. Oh. 101. Kan cantik je nombor tu? Ya. Comel. By the way, awal pagi ni aku baru je lepas dok test for mid-term. Optimization Methods. Oh. Aku tak tahu la if aku dapat kutip banyak markah dalam test kali ni. Bersepah aku jawab soalan tadi. Entah betul entah tak. Ada aku kisah? Oh. Memang aku kisah. But, apa yang pasti, aku ada feeling nak joget samba macam tu. Oh tidak. Susah kot. Lantak. Benda dah lepas. Yang penting, dah selesai.

By the way, ada satu story yang tak best tadi. Oh. Aku tak suka betul perempuan yang dok jaga tempat duduk kekawan dia yang tak datang lagi tu. Hoi perempuan! Meh sini aku tarik tudung kau. Kau boleh tak duduk tempat kau je tu. Tak perlu kot kau nak cop sampai 7, 8 tempat sampai aku tak tahu nak duduk mana lagi. Ya. Aku tak kisah la kalau kau nak cop 1, 2 tempat macam tu. Ni sampai satu kelas kau nak cop apasal? Sangat panas. Haha. Oh. Emosi terganggu ni. Ya. Kau perempuan. Tak sopan kalau aku cakap macam tu kat kau bukan? Ya. Hehe. Syukur aku masih waras dan syukur aku tak bertindak macam tu. Oh. Aku simpan dalam hati je. Sudah la. Lupakan cerita tu.

Alololo~

p/s: Haha. Pandai tak aku bermain emosi?

22 ulasan:

  1. ble benda ni berlaku nie..
    nasib baik kmu pandai control diri kmu.. bagus2... hehe~~

    BalasPadam
  2. hehe.. pandai2

    p/s ko masih slim. dun wory k.

    BalasPadam
  3. syuk:
    ahha.
    ;D
    slim la sgt.
    ahha~

    BalasPadam
  4. fuhhhss... siyes panas ade org cm2..
    cm nk tembak jer.. xpon kasi bom..
    ntah pape... rjin telebey..
    huhu.. sba jela.. =)

    BalasPadam
  5. lynda:
    huhu.
    oh.
    still boleh sabar lg.
    huhu~

    BalasPadam
  6. selalu gak terjadik..hahahahha,,sabo2..even kawan dia lambat sejam ..sanggup cop tempat..besala..takut kawan dorang tak mau belanja aiskrim..wuahahahah

    BalasPadam
  7. wah...luahan perasaan.....

    eheheh...terinagt zaman sekolah berebut temapat...last2 jadi couple.ahahahahha


    cinta mnyet.ahah

    BalasPadam
  8. aku biasa suh kwn pempuan tanda tempat utk aku..tp aku ada je follow kt belakang..saja nk duk dkt2 sbb senang nk jeling2..haha

    p/s: pic ni ko tahan nafas ek?

    BalasPadam
  9. haha..betol2..mmg sakit hati jugak kalo mcm tuh..kalo sonrg tak pe lar..kalo satu baris tuh die dgn mmber die punyer ape hal kan.. chantek ke ko?? hhaha

    btw.. ape kah kaitan gmbar dgn entry? haha :P

    BalasPadam
  10. ngee. l0lly slalu c0p 5 je. sbb geng l0lly 5 orang KAHKAHKAHKAH.

    ops.

    BalasPadam
  11. a'ah... first come first serve laa. ade lak cop cop kerusi. bongok!!!

    BalasPadam
  12. loqman:
    ahha.
    tahu xpe.
    demi aiskrim la ek?
    ahha~

    BalasPadam
  13. ai@reel:
    oh.
    mcm tu ek?
    hehe.
    ni xd makna nk cintan cintun.
    ahha~

    BalasPadam
  14. putra:
    oh.
    aku tahan nafas?
    x kot.
    ahha~

    BalasPadam
  15. fauzan:
    ahha.
    mslhnye mmg x cantik.
    ops.
    ahha.
    pic ni mmg xd kaitan pun.
    ahha~

    BalasPadam
  16. lolly:
    ahha.
    smpy hati lolly.
    T-T

    BalasPadam
  17. asna:
    ya.
    give me 5!
    huhu~

    BalasPadam
  18. xpe la.. kalo xnk share..
    biarla ia jadi rahsia kmu.. haha~~

    BalasPadam
  19. tau xpe gejala cop2 krusi niew xpatut d biar kan huhuhuhu

    BalasPadam
  20. baru je baca blog putra pasal kes ni gak...teheheheee

    BalasPadam
  21. huhuhuhhuhu

    emo nmpk...
    hahahahahaha

    normal lah tu..
    tp berpada2lah smpai nk cop2..
    bkn stkt girl je...
    boy pun 2x5..

    wkakakakaka

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com