Khamis, 4 Februari 2010

Selesai Satu Tinggal Beribu

Yay! Selesai satu presentation tadi. Bahagia sesangat even ada beribu lagi presentation for next few weeks. Nangis... But, still, rasa puas la pula tadi. Maybe I was pretty confident with the presentation since the journal I chose was the one that my group presented. So, kefahaman aku tentang journal tu agak dalam juga la. That's why ada kurang sedikit rasa nervous tu. Huhu. Tak seperti sebelum ni. Aku ada penyakit stage fright yang mana aku terlalu nervous sampai tak ingat apa nak cakap. Siriyes. I don't have confidence at all. Apatah lagi my self-esteem. So, bila giliran aku do the presentation, mula la merepek entah apa-apa kat depan. Hehe. Well, aku dah masuk semester ke-6 ni. My soft skills are getting better without my knowing. Erk. Hope so. Kan?

Tetiba nak makan KFC la pula. Haha. Wait... Ada cerita menarik pasal KFC. Last week, there was Hari Terbuka Kolej Zaaba, salah satu kolej kediaman UPSI. And one night, aku pun merayau la kat khemah-khemah jualan yang ada kat sini. Tetiba, ternampak la satu banner ni. Terpampang la KFC tu. Hurm. Macam pelik. Napa la banner KFC ni nampak sangat murahan? I really mean it. Isk... So, aku pun menghampiri la khemah tu. Ooopsss... Kenapa?


"Kelantan Fried Chicken"


Motif? Aku pose what-a-cute-face katanya. Haha. Nak juga merasa letak nama KFC kan? Haha. Letak la nama lain kot. Tak kreatif langsung. Huhu. Banyak lagi nama yang boleh digunakan. Kan? Huhu.

p/s: By the way, aku nak makan KFC yang mana satu ni? Kelantan or Kentucky? Kentucky or Kelantan? Haha. Kalau anda, bagaimana?

20 ulasan:

c-jhou berkata...

xblh tahan ngan muka yg Cute 2...
ei, pompuan 2 cam kenal je..
sape 2..
haha...
mestila KFC..
jom sabtu nie g ramai2...
mkn b4 cny (cuti mid sem)...
haha..

HIZAMI berkata...

jhou:
ahha.
kamu belanja saya ek?
boleh je kalau macam tu.
ahaha.
:d

c-jhou berkata...

pe la zamie nie...
kmu pun dpt biasiswa kpm kan??
kalo kmu x brp cukup duit 2 sy pun sama je la..
perbelanjaan pompuan lbh dr laki nie..
mana ada duit lbh nk belanja kmu...
haha..XD

::FAIZ FARISH:: berkata...

Nak kfc jugak... hehehehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

Nanti hantar kat ofiz aku ye....

::FAIZ FARISH:: berkata...

Nanti hantar kat ofiz aku ye....

ajidraai berkata...

wahaha. rugi lak tak g rumah trbuka tu aritu.

beli la yg kelantan.mane tau lagi mengancam.haha

HIZAMI berkata...

jhou:
ahha. erk. so, kurang-kurangkanlah perbelanjaan kamu. baru kamu dapat belanja saya. ahha~

HIZAMI berkata...

faiz farish:
ahha. tengok la kalau sempat ti. huhu. ;d

HIZAMI berkata...

ajidraai:
ahha. mengancam ke? mungkin la kot. ahha. nak try?
;D

kyoO~rEz@ berkata...

ahaha..same r kite..satu siap..belambak agi menanti..adeh..
huk3
nak dblnja gak..nyum3 ^^

yoe berkata...

reward urself wit kfc.... hehehe cool!

HIZAMI berkata...

kyoo:
ahha.
nak?
jom.
;D

HIZAMI berkata...

yoe:
i will.
;D

c-jhou berkata...

zamie, perbelanjaan sy dh minimum sgt dh..
xdpt dikurangkan lg...
sepatutnya kmu kena belanja sy kan?? kmu masih blum byr upah lg..
hahaha...
sy dh ambik gmbr banner KFC yg tiruan 2...
haha...

Qarl berkata...

chantek & cool nyer white sandal u tuh

AdiE berkata...

u've stage fright zami??
mcm x caye je..
plus, dh sem 6 nie...
xkn ade rase neves lg..??
cikgu oh cikgu..huhuhu

~daniel adie~

hari2 sbagai ocelot berkata...

kalu ocelot la kan.. sentap jew dua2 hahaha

Hans berkata...

jom ak blnje .. haha ..

HIZAMI berkata...

hans:
ya? ok...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com