Khamis, 4 Februari 2010

Selesai Satu Tinggal Beribu

Yay! Selesai satu presentation tadi. Bahagia sesangat even ada beribu lagi presentation for next few weeks. Nangis... But, still, rasa puas la pula tadi. Maybe I was pretty confident with the presentation since the journal I chose was the one that my group presented. So, kefahaman aku tentang journal tu agak dalam juga la. That's why ada kurang sedikit rasa nervous tu. Huhu. Tak seperti sebelum ni. Aku ada penyakit stage fright yang mana aku terlalu nervous sampai tak ingat apa nak cakap. Siriyes. I don't have confidence at all. Apatah lagi my self-esteem. So, bila giliran aku do the presentation, mula la merepek entah apa-apa kat depan. Hehe. Well, aku dah masuk semester ke-6 ni. My soft skills are getting better without my knowing. Erk. Hope so. Kan?

Tetiba nak makan KFC la pula. Haha. Wait... Ada cerita menarik pasal KFC. Last week, there was Hari Terbuka Kolej Zaaba, salah satu kolej kediaman UPSI. And one night, aku pun merayau la kat khemah-khemah jualan yang ada kat sini. Tetiba, ternampak la satu banner ni. Terpampang la KFC tu. Hurm. Macam pelik. Napa la banner KFC ni nampak sangat murahan? I really mean it. Isk... So, aku pun menghampiri la khemah tu. Ooopsss... Kenapa?


"Kelantan Fried Chicken"


Motif? Aku pose what-a-cute-face katanya. Haha. Nak juga merasa letak nama KFC kan? Haha. Letak la nama lain kot. Tak kreatif langsung. Huhu. Banyak lagi nama yang boleh digunakan. Kan? Huhu.

p/s: By the way, aku nak makan KFC yang mana satu ni? Kelantan or Kentucky? Kentucky or Kelantan? Haha. Kalau anda, bagaimana?

20 ulasan:

  1. xblh tahan ngan muka yg Cute 2...
    ei, pompuan 2 cam kenal je..
    sape 2..
    haha...
    mestila KFC..
    jom sabtu nie g ramai2...
    mkn b4 cny (cuti mid sem)...
    haha..

    BalasPadam
  2. jhou:
    ahha.
    kamu belanja saya ek?
    boleh je kalau macam tu.
    ahaha.
    :d

    BalasPadam
  3. pe la zamie nie...
    kmu pun dpt biasiswa kpm kan??
    kalo kmu x brp cukup duit 2 sy pun sama je la..
    perbelanjaan pompuan lbh dr laki nie..
    mana ada duit lbh nk belanja kmu...
    haha..XD

    BalasPadam
  4. Nanti hantar kat ofiz aku ye....

    BalasPadam
  5. Nanti hantar kat ofiz aku ye....

    BalasPadam
  6. wahaha. rugi lak tak g rumah trbuka tu aritu.

    beli la yg kelantan.mane tau lagi mengancam.haha

    BalasPadam
  7. jhou:
    ahha. erk. so, kurang-kurangkanlah perbelanjaan kamu. baru kamu dapat belanja saya. ahha~

    BalasPadam
  8. faiz farish:
    ahha. tengok la kalau sempat ti. huhu. ;d

    BalasPadam
  9. ajidraai:
    ahha. mengancam ke? mungkin la kot. ahha. nak try?
    ;D

    BalasPadam
  10. ahaha..same r kite..satu siap..belambak agi menanti..adeh..
    huk3
    nak dblnja gak..nyum3 ^^

    BalasPadam
  11. reward urself wit kfc.... hehehe cool!

    BalasPadam
  12. zamie, perbelanjaan sy dh minimum sgt dh..
    xdpt dikurangkan lg...
    sepatutnya kmu kena belanja sy kan?? kmu masih blum byr upah lg..
    hahaha...
    sy dh ambik gmbr banner KFC yg tiruan 2...
    haha...

    BalasPadam
  13. chantek & cool nyer white sandal u tuh

    BalasPadam
  14. u've stage fright zami??
    mcm x caye je..
    plus, dh sem 6 nie...
    xkn ade rase neves lg..??
    cikgu oh cikgu..huhuhu

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  15. kalu ocelot la kan.. sentap jew dua2 hahaha

    BalasPadam
  16. jom ak blnje .. haha ..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com