Khamis, 18 Februari 2010

Papai Cuti. Nak Siapkan Kerja Ni.

Uhuk. Batuk kejap. Aku officially nak tamatkan cuti Chinese New Year ni secepat yang mungkin. So, aku akan balik semula ke Tanjung Malim pada esok hari. Hari Jumaat. Pagi atau petang? Aku tak sempat nak buat keputusan lagi. Boleh? Kau nak buatkan keputusan untuk aku? Erk. Aku dah tak larat nak berfoya-foya lagi. Aku dah tak larat nak mengabaikan tanggungjawab aku terhadap assignments yang bapak gila banyak kau tahu dan entah bila aku pun tak tahu nak siap. Aku dah tak larat nak berpura-pura konon aku tak ada benda nak buat time cuti ni. Kepala lutut kau. Haha. Oleh itu, aku kena gak balik awal sikit. At least, aku dah berjaya memeriahkan cuti aku kali ni dengan keluarga, saudara-mara dan kekawan sekalian. Best! Siapa yang tak cuti tu, kasihan kau. Meh sini aku gelakkan. Satu kali hua. Dua kali hua. Tiga kali hua. Hua hua hua. Erk. Pernah dengar tak lagu ni? Abaikan.

p/s: Sorry kekawan. Aku tak dapat join korang gi majlis persandingan Ball. Aku nak kena balik la. Ada banyak gila assignments tertunggak. Hope you guys understand la okay? Ohoi.

15 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Selamat membuat assignments... hehehe

Qarl berkata...

arghhh

me too

dua eseimens tak siap agi

ha ha ha

Hizami Li berkata...

faiz:
ya. thanks.

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha. aku macam lagi banyak je.
ahha. nangis.

izzad b* berkata...

samelah!hahaha
gudluck!

Hans berkata...

kau poya2 kat manaya ?

Hizami Li berkata...

izzad:
ahha. gud luck jua!

Hizami Li berkata...

hans:
erk. melaka je kot.
ahha~

aZizoL berkata...

onoi..berseronok la dgn asaimen byk2 tu..ohohoi

Zuewairy berkata...

gud luck eh;)

cik EPAL berkata...

siapkan assignment dulu :)

Hizami Li berkata...

azizol:
ya. nga bahagia dgn esaimen ni. ahha~

Hizami Li berkata...

zuewairy:
;D

Hizami Li berkata...

cik epal:
yep. nga siapkan la ni. huhu~

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ASIMENNNNNNNNNNNNNNN !


hua hua hua!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com