Ahad, 7 Februari 2010

Kesilapanku Keegoanmu

Haha. Apakah kaitan? Ya. Memang tak ada kaitan. Boleh nak pinjam title tu? Huhu. Well, aku ada masalah sikit. Sikit? Ya. Sebab satu je masalah aku. Kira sikit la tu. But, it's a big problem. Aku dah tersilap buat assignment la! Tu la. Siapa la suruh tak baca arahan betul-betul. Adus... I need to re-do it. Erk. Help me guys! Masa semakin suntuk. Kepala otak dah serabut. Aiyoh. Nak buat macam mana ni?

11 ulasan:

eyeme berkata...

buat je slow2..beselah tuh..dulu mase undergrad pon,selalu salah buat asigment.kalo dah suntuk sgt,terpakse copy paste je..huhuhu..gud luck!

syaira berkata...

sian lorhh,,,,dateline daa dekat,,,usaha tangga kejayaan.boleh meh!


lau ader masa,kummentlaa entry bru sy....kalau nk klik nuffnang sy pun boleh,wakaka

(^____^)

HIZAMI berkata...

eyeme:
ahaha. hurm. masalahnya tak tahu la nak copy siapa punya. ahaha. nak tak nak, kena buat sendiri. huhu.

HIZAMI berkata...

syaira:
ya! ;D

yoe berkata...

relax2!! buat elok2 mi!!

sharamli berkata...

c0py paste adalah jln terbaik..sila percaya...hua2

Qarl berkata...

well

i luv d song.. ha ha ha tibe2

sbr je la k hizami

tu la psl

lenkali bhati2 di jalanraya

gagagaga

avegalion berkata...

dugaann... hehehe

keSENGALan teserlah.. berkata...

huhh..ak pena je rse cmnie..mak aihh..
rse cm nk hempuk2 je..haha.
tp da slh sndiri kan..kene la trime seadanya...

:D

HIZAMI berkata...

thnx guys.
ahha.
i'll do my best then.
sambil nangis.
uhuk~

hari2 sbagai ocelot berkata...

ocelot tlong tengok n tlong gelak jew la yew
hahahahaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com