Ahad, 7 Februari 2010

Kesilapanku Keegoanmu

Haha. Apakah kaitan? Ya. Memang tak ada kaitan. Boleh nak pinjam title tu? Huhu. Well, aku ada masalah sikit. Sikit? Ya. Sebab satu je masalah aku. Kira sikit la tu. But, it's a big problem. Aku dah tersilap buat assignment la! Tu la. Siapa la suruh tak baca arahan betul-betul. Adus... I need to re-do it. Erk. Help me guys! Masa semakin suntuk. Kepala otak dah serabut. Aiyoh. Nak buat macam mana ni?

11 ulasan:

  1. buat je slow2..beselah tuh..dulu mase undergrad pon,selalu salah buat asigment.kalo dah suntuk sgt,terpakse copy paste je..huhuhu..gud luck!

    BalasPadam
  2. sian lorhh,,,,dateline daa dekat,,,usaha tangga kejayaan.boleh meh!


    lau ader masa,kummentlaa entry bru sy....kalau nk klik nuffnang sy pun boleh,wakaka

    (^____^)

    BalasPadam
  3. eyeme:
    ahaha. hurm. masalahnya tak tahu la nak copy siapa punya. ahaha. nak tak nak, kena buat sendiri. huhu.

    BalasPadam
  4. relax2!! buat elok2 mi!!

    BalasPadam
  5. c0py paste adalah jln terbaik..sila percaya...hua2

    BalasPadam
  6. well

    i luv d song.. ha ha ha tibe2

    sbr je la k hizami

    tu la psl

    lenkali bhati2 di jalanraya

    gagagaga

    BalasPadam
  7. huhh..ak pena je rse cmnie..mak aihh..
    rse cm nk hempuk2 je..haha.
    tp da slh sndiri kan..kene la trime seadanya...

    :D

    BalasPadam
  8. thnx guys.
    ahha.
    i'll do my best then.
    sambil nangis.
    uhuk~

    BalasPadam
  9. ocelot tlong tengok n tlong gelak jew la yew
    hahahahaa

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com