Selasa, 16 Februari 2010

Kenapa Kau?

Isk. Kenapa kau? Kau drive kereta aku tadi. Lepas tu, kau calarkan kereta aku. Kau ni memang tak berhati perut! Sampai hati kau calarkan kereta aku. Weh, kau ingat guna daun ke nak bagi hilang calar tu? Bak daun kau. Kan? Aku benci kau! Kereta aku bercalar kerana kau! Kau tahu tak, kerana kau. Sampai hati... Sampai syurga... Sampai ku menutup mata... Kan? Kenapa la kereta aku? Kenapa tak kereta orang lain? Isk. Macam mana ni. Dah cacat la kereta tu. Kau nak buat apa sekarang? Cuba beritahu sikit. Aku nak dengar. Cepat!!! Diam je. Adushhh... Kau nak salahkan siapa pula? Dah memang salah kau. Yang kau pergi seret dinding tu apehal dah tak ada kerja lain ke? Tu la. Lain kali kalau nak parking tengok la kiri kanan bebetul. Kau confident sangat kan nak masuk parking tak tengok bebetul kiri kanan kau? Aku tarik bulu mata kau nanti biar sampai tercabut semua bulu mata kau. Pelik la muka kau tak ada bulu mata. Haha. Gelak la. Kekuat. Haha. Geram aku tengok kau! Tahu tak geram? Bapak gila geram yang amat okay! Adushhh... Kereta dah tak comel dah. Ada calar tu. Hurm. Takkan la aku nak tampal sticker Hello Kitty kat situ? Kan? Ke nak tampal sticker Hagemaru ek? Mana lagi comel ohoi? Hurm... Sudah. Aku malas nak layan kau lagi. Nak cakap apa pun dah tak laku. Walaupun aku dah merepek banyak gila. Kan? Benda dah jadi. Geram!!!

p/s: Ini merupakan dialog aku bermonolog malam tadi. Kau faham tak? Aku dan kau dalam entry ni adalah aku. Kan? Mati la pening. Haha.

18 ulasan:

  1. olo olooo.... keta calar yek mi? sapa buat?

    BalasPadam
  2. yoe:
    it's me!
    here i am!
    hehe.

    BalasPadam
  3. beli kete baru jer zami..

    BalasPadam
  4. tampal sticker otromen lg comel kot..kahkahkah...

    BalasPadam
  5. putra:
    erk. nak duit.
    boleh?
    ;D

    BalasPadam
  6. azizol:
    ahha. comel kah ultraman?
    itu maskulin kot.
    ahha.

    BalasPadam
  7. oke.kalo xcomel ape kate sticker teletubbies??

    BalasPadam
  8. tmpl sticker Ben 10 laaa

    tunjuk la sket pic kereta yg tercalar tuh

    BalasPadam
  9. azizol:
    ahha. comel sgt tuh. dah kategori overweight la. huhu.

    BalasPadam
  10. qarl:
    buat masa skrg, tak leh nak upload pics la. kat rumah ni. lupa nak bawa balik cable. ahha. so tak boleh transfer those pics. isk... sedey ni.

    BalasPadam
  11. sendiri buat, sendiri tanggung la
    ..hahahaha

    lagi nak salahkan diri org lain.opps
    matila ada watak hizama pasni

    BalasPadam
  12. payedd:
    erk. watak baru? ahha. tak perlu kot. aku boleh je pegang dua watak. erk. kan?

    BalasPadam
  13. miss lolly:
    ahha. nak bisik ke? isk. jap gi hantar email. hehe.

    BalasPadam
  14. aigoo~~

    ko nak aku tolong calarkan balik ke apa ke?

    *takpe, ni cuti sekolah, pengetua tak tau~

    BalasPadam
  15. tmpal sticker kerawang...mst gempak!!

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  16. zara:
    ahha. sampai hati ek? ahha. T-T

    BalasPadam
  17. adie:
    erk. ko buatkan la kerawang tu. ley?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com