Khamis, 25 Februari 2010

It's 36 36 36. Not 69 69 69.

Click here kalau kau berani. Haha. Click la. Tetiba merayu korang kan? Haha. Oh. Jangan lupa undi aku okay? Nombor 36 please. Ya. But, nombor 69 tu tak ada dalam senarai kat situ. Kat blog hencik joe tu. Haha. Oh. Aku tak paksa korang. Sambil melutut boleh? Okay. Aku main-main je. Malam ni ada ceramah tentang Cinta dan Air Mata. Gotta go now. Bye.

p/s: Lapar. Aku tahan je ni. Oh.

5 ulasan:

Qarl berkata...

dah!

dah!

dah!

all d very best!

AdiE berkata...

rajinnye join kontest2 nie...
keep it up cikgu zami...
proud of u!!

best of luck..

~daniel adie~

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha.
thanx.
syg qarl lebih la~
ahha~

Hizami Li berkata...

adie:
ahha.
baru 2 contests je yg aku join.
x rajin mana kot.
ahha~

afzainizam berkata...

Salam Maulidur Rasul dari kami:
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ziarah kami ke blog entry anda tanpa di undang...
Moga dengan cara ini kami dapat mengiratkan silaturahim kita bernama insan...

Salallahu ala Muhammad
Salallahu alaihi wassalam

Selawat ke atas-Mu Nabi
Sejahtera ke atas-Mu Rasul

Akhlak yang terpuji
Kau contoh yang tertinggi
al Quran dan Hadith
Itu peninggalan mu
Rasulullah..
Kami menyintai mu

Sungguh mulianya pekertimu
Sinar bercahaya di wajahmu
Kaulah Nabi kekasih Allah
Kau jadi insan pilihan

Demi umat rela berkorban
Jiwa dan raga kau taruhkan
Demi Tuhan kau tempuhi
Dugaan dan cabaran

Ya Rasulullah
Tika mula kau menerima wahyu
Hatimu resah tiada menentu
Khadijah mengukir kata-kata
Bahwa kau Rasul buat seluruh umat
(Bahwa kau Nabi buat seluruh umat)

Bila kau hampir memejamkan mata
Lidahmu basah menyebut ummati
Kasih sayangmu tak bisa digambar
Hanya selawat pengikat kasih

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com