Khamis, 25 Februari 2010

It's 36 36 36. Not 69 69 69.

Click here kalau kau berani. Haha. Click la. Tetiba merayu korang kan? Haha. Oh. Jangan lupa undi aku okay? Nombor 36 please. Ya. But, nombor 69 tu tak ada dalam senarai kat situ. Kat blog hencik joe tu. Haha. Oh. Aku tak paksa korang. Sambil melutut boleh? Okay. Aku main-main je. Malam ni ada ceramah tentang Cinta dan Air Mata. Gotta go now. Bye.

p/s: Lapar. Aku tahan je ni. Oh.

5 ulasan:

  1. dah!

    dah!

    dah!

    all d very best!

    BalasPadam
  2. rajinnye join kontest2 nie...
    keep it up cikgu zami...
    proud of u!!

    best of luck..

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  3. qarl:
    ahha.
    thanx.
    syg qarl lebih la~
    ahha~

    BalasPadam
  4. adie:
    ahha.
    baru 2 contests je yg aku join.
    x rajin mana kot.
    ahha~

    BalasPadam
  5. Salam Maulidur Rasul dari kami:
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ziarah kami ke blog entry anda tanpa di undang...
    Moga dengan cara ini kami dapat mengiratkan silaturahim kita bernama insan...

    Salallahu ala Muhammad
    Salallahu alaihi wassalam

    Selawat ke atas-Mu Nabi
    Sejahtera ke atas-Mu Rasul

    Akhlak yang terpuji
    Kau contoh yang tertinggi
    al Quran dan Hadith
    Itu peninggalan mu
    Rasulullah..
    Kami menyintai mu

    Sungguh mulianya pekertimu
    Sinar bercahaya di wajahmu
    Kaulah Nabi kekasih Allah
    Kau jadi insan pilihan

    Demi umat rela berkorban
    Jiwa dan raga kau taruhkan
    Demi Tuhan kau tempuhi
    Dugaan dan cabaran

    Ya Rasulullah
    Tika mula kau menerima wahyu
    Hatimu resah tiada menentu
    Khadijah mengukir kata-kata
    Bahwa kau Rasul buat seluruh umat
    (Bahwa kau Nabi buat seluruh umat)

    Bila kau hampir memejamkan mata
    Lidahmu basah menyebut ummati
    Kasih sayangmu tak bisa digambar
    Hanya selawat pengikat kasih

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com