Ahad, 21 Februari 2010

Emo Pic Contest


Haha. Comel ke? Meh sini aku muntah dulu. Erk. Dah takde kerja lain ke aku nak upload pic ni kan kan kan? Okay. Aku tak gila. Ni sebab aku join contest. The second contest. Yang aku join la. Ya. The previous entry adalah merupakan penampilan sulung aku dalam dunia contest ni. Haha. About this contest. I have to upload emo pic. Erk. Betul kan? Hurm. Pic ni emo ke? Lantaklah. Aku tengok macam ada sikit emo la kot. Huhu. Penat aku pi geledah almari mak aku. Almari ayah aku. Bawah tikar. Bawah tilam. Celah pinggan mangkuk. Celah periuk kuali. Ya. Aku rasa pic ni la yang paling emo. Yang aku ada dalam koleksi muka-muku aku la. Haha. Seriously. Aku tak tahu pun apa maksud emo yang sebenar. Boleh? Emo. Berkaitan dengan kelemomo ke? Okay. Aku saja mahu eja kelemomo bukan kelemumur. Oh bulan. Mungkin.

This is the poster. I guess. Haha. Click here kalau kau nak join juga. Jom? Hehe. It's for fun. Plus, it's free. Kan kan kan? Tetiba pula macam best je join contest ni. Sorry. Aku gayat kot dengan hal ehwal contest ni. By the way, tarikh luput contest ni 22th February 2010. Sempat lagi kot kalau kau nak join. Upload je your pic. Okay? Bye.

26 ulasan:

eqbalzack berkata...

wahhh...mcm best je contest ni...

Qarl berkata...

dear,

emo kah tu?

better tuk Contest Emo Tp Maintan Comel hahahahahahahah

all d very best

Hizami Li berkata...

eqbalzack:
ahha. join la.
hihi.
:D

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha. apakah?
okay.
ti aku lak buat contest tu.
okay?

aZizoL berkata...

emokah itu>> mcm in love jek? wahaha

Hizami Li berkata...

azizol:
okay.
memang tak emo kot.
huuu~

eqbalzack berkata...

tgh cari stok pic emo2 dulu...kalau ada abg eq post...hehe

Hizami Li berkata...

eq:
ahha.
okay.
good luck then.
:D

Nabiel berkata...

orait bro..
suda amik ko pnye pic!
hehehe..
nice2~=)
thanks 4 join~

AdiE berkata...

rajinnye ko join contest2 nie kn..
aduh.!
xde la pic emo2 nie...
xtau mcmane nak emo kn dr...

~daniel adie~

Hizami Li berkata...

nabiel:
ahha.
thanx.
bagi la aku menang ek?
ahha.

Hizami Li berkata...

adie:
tak rajin mana pun.
ahha.

Qarl berkata...

kan... tukar2 pic plak

nk chantek sket

mulut buat ala2 sulking...

ketip bibir

mata biar berkaca sket

hahahaha

Hizami Li berkata...

qarl:
ahha. tukar sudah.
tadi kata tak emo.
so tukar la.
ahha.
oh.
aku guna petua tu for next contest.
boleh?

GhOsToNe berkata...

wah2!
chaiyok2!

Hizami Li berkata...

ghostone:
ahha.
thanx.

i'm shin... i'm inesen berkata...

ur skin look flawless.. produk per pakai? nk try

::FAIZ FARISH:: berkata...

Penat aku pi geledah almari mak aku. Almari ayah aku. Bawah tikar. Bawah tilam. Celah pinggan mangkuk. Celah periuk kuali.(Haha, Funny...)

Just_najmiE berkata...

kenapa rambut mcm tu?.. (-__-;;

good luck!.. (^^,)

avegalion berkata...

alah... kalau muka emo pun still cute gak.. camner tu?!! hehehe

Hizami Li berkata...

shin:
erk.
camera trick kot.
ahha~

Hizami Li berkata...

faiz:
ahha.
really?
thanx.
:D

Hizami Li berkata...

najmie:
erk.
rambut tuh.
disengajakan.
hehe.
:D

Hizami Li berkata...

avegalion:
hehe.
;D

Hans berkata...

ko xkn mng ! hahaha ..
slh contest ah kau ..
hahaha ..

Hizami Li berkata...

hans:
ahha.
tak kata pun nak menang.
join je kan.
erk.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com